Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 03 Σεπ 2011, 16:09

Τελευταία είδα το Wolfman με Μπενίσιο Ντελ Τόρο και Άντονι Χόπκινς.Υπο άλλες συνθήκες θα με είχε πάρει ο ύπνος,αλλά είχα φάει τέτοιο ανελέητο καρπάζωμα απο το δίπτυχο Μαύρος Θάνατος και Κυνήγι Μαγισσών που είδα πρόσφατα,που μου φάνηκε....συμπαθητικό.

Απο τις τελευταίες τελευταίες ταινίες που είδα πρόσφατα πάντως,πέρασα πολύ ευχάριστα με το "22 Σφαίρες" του Λυκ Μπεσόν με πρωταγωνιστή τον Ζαν Ρενό.Ο άνθρωπος είναι μία ερμηνευτική μυσταγωγία.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

Δημοσίευσηαπό Altair » 04 Σεπ 2011, 13:07

Το Season of the Witch δεν είναι τόσο κακό.Βασικά μπορώ να πω πως είναι μάλλον συμπαθητικό και αρκετά ευχάριστο.Βέβαια δεν είναι κάτι αξιόλογο,αλλά το 90λεπτο πέρασε νερό.
Είδα το Captain America.Πάρα πολύ καλό και αρκετά πιστό στο comic και στο χαρακτήρα του ήρωα.Ένα αρνητικό είχε μόνο.Έτρεχε πολύ,λες και τους κυνηγούσανε.Καταλαβαίνω ότι θέλανε να δείξουνε όσο το δυνατόν περισσότερα αλλά κάπου με άγχωσε όλο αυτό.Κατά τ'άλλα πολύ καλό.
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό deus_d0pe » 04 Σεπ 2011, 20:10

To "Τhe Adjustment Bureau" είδα τελευταία και μου άρεσε πολύ η ταινία. Στα credits είδα ότι πρόκειται για short novel από Philip Dick και ξεδιάλυνα την απορεία που είχα για το καλοστημένο σενάριο. Είμαι και λίγο θύμα σε σκηνικά που θέλουν την αγάπη πάνω απ'όλα κι άσε τον υπόλοιπο κόσμο να καίγεται. Έπαιξαν καλά και οι ηθοποιοί. Ωραία ταινία.
Άβαταρ μέλους
deus_d0pe

Δημοσιευσεις : 61

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Σεπ 2011, 20:16

Desert Flower

Πρέπει να την δείτε αυτή την ταινία για να δείτε τι αντιλήψεις υπάρχουν ακόμα και σήμερα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό fctantos » 04 Σεπ 2011, 23:50

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ SUPER 8, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο SPIELBERG ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕ ΜΕ ΤΑ UFO TOY! ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ THOR! ΑΣ ΕΛΠΙΣΩ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ!
Άβαταρ μέλους
fctantos

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 05 Σεπ 2011, 00:40

Please, όχι κεφαλαία στα posts σας...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Altair » 05 Σεπ 2011, 00:50

Sephiroth έγραψε:Please, όχι κεφαλαία στα posts σας...

ΓΙΑΤΙ;;;;

:P
Άβαταρ μέλους
Altair

Δημοσιευσεις : 105

Δημοσίευσηαπό sion » 05 Σεπ 2011, 09:22

To "Τhe Adjustment Bureau" είναι περισσότερο ρομάντζο παρά Geek. Σε τέτοιο style αλλά πολύ ανώτερη σαν ταινία είναι το Dark City του 1998 για όσους δεν το έχουν δει.
Άβαταρ μέλους
sion

Δημοσιευσεις : 25

Δημοσίευσηαπό Biofan » 05 Σεπ 2011, 19:54

Αγόρασα το Gran Torino σε τιμή σκότωμα και πριν λίγο είδα ολόκληρη την ταινία. Πραγματικά απίστευτη. Σενάριο, σκηνοθεσία, ερμηνείες, τα πάντα! Must See :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Biofan

Δημοσιευσεις : 21

Δημοσίευσηαπό George1991 » 07 Σεπ 2011, 12:47

Biofan έγραψε:Αγόρασα το Gran Torino σε τιμή σκότωμα και πριν λίγο είδα ολόκληρη την ταινία. Πραγματικά απίστευτη. Σενάριο, σκηνοθεσία, ερμηνείες, τα πάντα! Must See :)

Γενικα σε οτι παιζει ή εχει σκηνοθετησει ο θεος Clint Eastwood ειναι απλα must για μένα...Αυτος και ο Jack Nicholson ειναι δύο απο τους πολυ αγαπημενους μου ηθοποιους.

Και για να ειμαι on-topic , χθες ειδα Cpt. America το οποιο ειναι κλασσικο blockbuster με μπολικη δραση,ταχυτητα και ξυλο. Η συνταγη για να περασουν ευχαριστα οι 2 ωρες και για να φας ενα μεγαλο ποπ-κορν χωρις να το παρεις χαμπαρι :P
Άβαταρ μέλους
George1991

Δημοσιευσεις : 18

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB