Τελευταία είδα το Wolfman με Μπενίσιο Ντελ Τόρο και Άντονι Χόπκινς.Υπο άλλες συνθήκες θα με είχε πάρει ο ύπνος,αλλά είχα φάει τέτοιο ανελέητο καρπάζωμα απο το δίπτυχο Μαύρος Θάνατος και Κυνήγι Μαγισσών που είδα πρόσφατα,που μου φάνηκε....συμπαθητικό.
Απο τις τελευταίες τελευταίες ταινίες που είδα πρόσφατα πάντως,πέρασα πολύ ευχάριστα με το "22 Σφαίρες" του Λυκ Μπεσόν με πρωταγωνιστή τον Ζαν Ρενό.Ο άνθρωπος είναι μία ερμηνευτική μυσταγωγία.
- Τώρα είναι 26 Μαρ 2023, 14:25 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Το Season of the Witch δεν είναι τόσο κακό.Βασικά μπορώ να πω πως είναι μάλλον συμπαθητικό και αρκετά ευχάριστο.Βέβαια δεν είναι κάτι αξιόλογο,αλλά το 90λεπτο πέρασε νερό.
Είδα το Captain America.Πάρα πολύ καλό και αρκετά πιστό στο comic και στο χαρακτήρα του ήρωα.Ένα αρνητικό είχε μόνο.Έτρεχε πολύ,λες και τους κυνηγούσανε.Καταλαβαίνω ότι θέλανε να δείξουνε όσο το δυνατόν περισσότερα αλλά κάπου με άγχωσε όλο αυτό.Κατά τ'άλλα πολύ καλό.
Είδα το Captain America.Πάρα πολύ καλό και αρκετά πιστό στο comic και στο χαρακτήρα του ήρωα.Ένα αρνητικό είχε μόνο.Έτρεχε πολύ,λες και τους κυνηγούσανε.Καταλαβαίνω ότι θέλανε να δείξουνε όσο το δυνατόν περισσότερα αλλά κάπου με άγχωσε όλο αυτό.Κατά τ'άλλα πολύ καλό.
-
Altair - Δημοσιευσεις : 105
To "Τhe Adjustment Bureau" είδα τελευταία και μου άρεσε πολύ η ταινία. Στα credits είδα ότι πρόκειται για short novel από Philip Dick και ξεδιάλυνα την απορεία που είχα για το καλοστημένο σενάριο. Είμαι και λίγο θύμα σε σκηνικά που θέλουν την αγάπη πάνω απ'όλα κι άσε τον υπόλοιπο κόσμο να καίγεται. Έπαιξαν καλά και οι ηθοποιοί. Ωραία ταινία.
-
deus_d0pe - Δημοσιευσεις : 61
Biofan έγραψε:Αγόρασα το Gran Torino σε τιμή σκότωμα και πριν λίγο είδα ολόκληρη την ταινία. Πραγματικά απίστευτη. Σενάριο, σκηνοθεσία, ερμηνείες, τα πάντα! Must See
Γενικα σε οτι παιζει ή εχει σκηνοθετησει ο θεος Clint Eastwood ειναι απλα must για μένα...Αυτος και ο Jack Nicholson ειναι δύο απο τους πολυ αγαπημενους μου ηθοποιους.
Και για να ειμαι on-topic , χθες ειδα Cpt. America το οποιο ειναι κλασσικο blockbuster με μπολικη δραση,ταχυτητα και ξυλο. Η συνταγη για να περασουν ευχαριστα οι 2 ωρες και για να φας ενα μεγαλο ποπ-κορν χωρις να το παρεις χαμπαρι

-
George1991 - Δημοσιευσεις : 18
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης