- Τώρα είναι 30 Σεπ 2023, 01:19 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Star wars
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Star wars
Θέλω να ξεκινήσει μια συζήτηση για το γεγονός ότι η νεα ταινία που παγκοσμίως θα προβληθεί 16 με 18 Δεκέμβρη, στη χώρα μας θα προβληθεί 24. Το βρίσκω γελοίο το λιγότερο, όταν μια ταινία που την περιμένει κάνοντας εκδηλώσεις παγκοσμίως εκατομμύρια κόσμος σε εμάς να πηγαίνει μια βδομάδα πισω η πρεμιέρα.
- Tsipouras
- Δημοσιευσεις : 4
Παρακάτω η απάντηση από την feelgood
H Feelgood αγαπά το Star Wars όσο και εσείς.
Καταλαβαίνουμε πως η 24η Δεκεμβρίου σας φαίνεται ότι είναι σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στην Ελλάδα, η Δύναμη ξυπνάει εκείνη την ημέρα γιατί στον μικρό μας πλανήτη αυτή είναι η καλύτερη ημερομηνία για την ταινία. Η ημερομηνία αυτή ανακοινώθηκε πριν ένα χρόνο και έχει παραμείνει η ίδια (https://www.facebook.com/StarWarsGR/videos/1553481241556223/), ανεπηρέαστη από βροχές μετεωριτών, επιθέσεις stormtroopers και άλλων διαγαλαξιακών κακών.
Επειδή έχουμε όλους εσάς, που την περιμένετε και την στηρίζετε, θέλουμε η ταινία να παιχτεί στην κινηματογραφικά, ιστορικά και εισιτηριακά καλύτερη εβδομάδα της χρονιάς. Και εκεί ακριβώς την προγραμματίσαμε.
Σας παρακαλούμε λοιπόν να κλείσετε τα φωτόσπαθα σας, και να μοιραστούμε μαζί την αγωνία ως τις 24 Δεκεμβρίου. Άλλωστε, ένας Jedi χρησιμοποιεί τη Δύναμη για γνώση και για άμυνα, ποτέ για επίθεση.
May the Force be With You.
H Feelgood αγαπά το Star Wars όσο και εσείς.
Καταλαβαίνουμε πως η 24η Δεκεμβρίου σας φαίνεται ότι είναι σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά. Στην Ελλάδα, η Δύναμη ξυπνάει εκείνη την ημέρα γιατί στον μικρό μας πλανήτη αυτή είναι η καλύτερη ημερομηνία για την ταινία. Η ημερομηνία αυτή ανακοινώθηκε πριν ένα χρόνο και έχει παραμείνει η ίδια (https://www.facebook.com/StarWarsGR/videos/1553481241556223/), ανεπηρέαστη από βροχές μετεωριτών, επιθέσεις stormtroopers και άλλων διαγαλαξιακών κακών.
Επειδή έχουμε όλους εσάς, που την περιμένετε και την στηρίζετε, θέλουμε η ταινία να παιχτεί στην κινηματογραφικά, ιστορικά και εισιτηριακά καλύτερη εβδομάδα της χρονιάς. Και εκεί ακριβώς την προγραμματίσαμε.
Σας παρακαλούμε λοιπόν να κλείσετε τα φωτόσπαθα σας, και να μοιραστούμε μαζί την αγωνία ως τις 24 Δεκεμβρίου. Άλλωστε, ένας Jedi χρησιμοποιεί τη Δύναμη για γνώση και για άμυνα, ποτέ για επίθεση.
May the Force be With You.
- Tsipouras
- Δημοσιευσεις : 4
Το διάβασα χθες αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν όντως ήταν έτσι. Μιλάμε για μεγάλα ζώα πραγματικά. Μου αρέσει που στείλανε και επιστολή με ύφος Star Wars. Γελοίοι.

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Παιδιά δυστυχώς αυτό που μου είπε κριτικός κινηματογράφου είναι ότι αυτό δεν το έκανε η feelgood για περισσότερες πωλήσεις, αλλά για να παιχτεί πρώτα η καινούρια ταινία του Παπακαλιάτη που βγαίνει τότε γιατί θα έχει καλύτερες εγχώριες πωλήσεις! Έχεις ένα παγκόσμιο φαινόμενο όπως το Star Wars και το αναβάλλεις για τον Παπακαλιάτη! Αθάνατη Ελλάδαρα
-
atmakakashi - Δημοσιευσεις : 13
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης