- Τώρα είναι 28 Μάιος 2023, 18:57 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
netflix
27 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Το Netflix έχει κάποιες σειρές οι οποίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα συνδρομητικά, πχ το καταπληκτικό Orange is The New Black, το οποίο προβάλλει ο ΟΤΕ TV. Το καλοκαίρι, οπότε και λήγουν τα συμβόλαια των συνδρομητικών με τις εταιρείες διανομής, το Netflix μπορεί κάλιστα να μη δώσει το OITNB στον ΟΤΕ, να κάνει το ίδιο και με άλλες σειρές κι έτσι να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο στο ελληνικό κοινό. Για εμένα το πρόβλημα είναι ότι δενπεριλαμβάνονται όσδες σειρές περιλαμβάνονται στο αντίστοιχο των ΗΠΑ, αλλιώς θα είχα ακυρώσει ήδη τη συνδρομή μου στον OTE TV και θα επέλεγα το Netflix. Μπορεί να μην είναι ίδιο το πλήθος των καναλιών, περιεχομένου κλπ, αλλά άλλο να δίνεις 8 € κι άλλο 25. Και το πολύ καλό με το Netflix ελιναι πως πρόκειται για streaming: Γυρνάω από τη δουλειά, θέλω να δω κάτι την ώρα που τρώω για να χαλαρώσω, βάζω ένα επεισόδιο της αγαπημένης μου σειράς και ...μια χαρά.
-
ambageo - Δημοσιευσεις : 48
Re: netflix
Πάντως προστίθεται σχεδόν σε καθημερινή βάση νέο υλικό, δημοφιλείς σειρές που αφορούν πολύ κόσμο - όχι τίποτα obscure χαζομάρες που κανένας δε θέλει να δει. Ο ρυθμός που ανανεώνεται το υλικό είναι σίγουρα πολύ πιο γρήγορος από τον ρυθμό που παρακολουθεί κάποιος μία σειρά, ακόμα και αν έχει άπειρο χρόνο. Για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει 1-2 επεισόδια την ημέρα, το υλικό ακόμα και σήμερα πρακτικά είναι άπειρο. Οπότε δεν τίθεται για μένα θέμα αν αξίζει το 8ευρω τον μήνα.

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
Το δοκίμασα όταν έτρεξαν το promo με τον ένα μήνα δωρεάν. Σε μερικούς μήνες που τελειώνει η συνδρομή στον ΟΤΕ TV θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Ξέρει κανείς σε πόσους υπολογίζονται αυτή τη στιγμή οι συνδρομητές ανά συνδρομητική πλατφόρμα και στο Netflix; Θα έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε πώς θα μεταβληθούν οι συνδρμές με τον καιρό!
-
ambageo - Δημοσιευσεις : 48
Να δεις ότι βλέπουν και στις ΗΠΑ δεν παίζει. Ούτε εδώ στην Αγγλία δεν έχουν το ίδιο πρόγραμμα.
Sent from my XT1572 using Tapatalk
-
apollyon - Δημοσιευσεις : 46
Γενικά κάνουν localisation ανάλογα με το τι παίζει στην tv της κάθε χώρας, με δικαιώματα κλπ. Για Αγγλία που μπορώ να μιλήσω (δεν ξέρω τι παίζει στην Ελλάδα), επειδή πολλές φορές εδώ τα διάφορα σαιτ κάνουν συγκρίσεις, ξέρω ότι υπάρχουν σειρές και ταινίες που παίζουν αποκλειστικά Αγγλία και άλλες αντίστοιχα που παίζουν αποκλειστικά στις ΗΠΑ. Τώρα κάνεις δεν γνωρίζει φυσικά τι σχεδιάζουν να κάνουν με τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά το να κοιτάς το αμερικάνικο και να κρίνεις το ελληνικό είναι άτοπο. Δεν νομίζω να είναι ποτέ τα ίδια.
-
apollyon - Δημοσιευσεις : 46
Διαδώστε το σε όλο τον πλανήτη! Το Witcher τηλεοπτική σειρά! http://m.ign.com/articles/2017/05/17/netflix-to-produce-the-witcher-tv-series

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
27 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης