Supernatural

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Supernatural

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 31 Μαρ 2013, 15:38

Παρακολουθει κανενας αλλος? Ειχε τυχει να δω μερικα επισοδεια στο ΣΤΑΡ αλλα λογω ωρας και σχολειου :P δεν καταφερνα να το παρακολουθω! Με ενα φιλαρακι μου βρηκαμε ολες τις σεζον και το καλοκαιρι της ελιωσα(μαζι με το TheBigBangTheory) και τωρα ειμαι στον 8ο κυκλο!
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό litanies » 04 Απρ 2013, 15:30

νομίζω ότι έπρεπε να είχε τελειώσει στην 6 σαιζόν και όχι να το τραβάνε τόσο πολύ.
αν δεν κάνω λάθος έχει ήδη πάρει το πράσινο φως και για την ένατη σαιζόν.
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Απρ 2013, 16:06

Τρελός fan και έχω αγοράσει όλα τα season !!! Δεν ξέρω γιατί , αλλά από το πρώτο επεισόδιο με κέρδισε η συγκεκριμένη σειρά ... Με λίγα λόγια τα σπάει ... Βέβαια έχει και δίκιο ο litanies γιατί καλύτερα να αφήσεις κάτι στα καλύτερα του παρά να το χαλάσεις ... Αλλά τι να πεις ... Όταν είσαι fan ανυπομονείς για νέο season ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 04 Απρ 2013, 16:09

Επίσης θέλω να πω παιδιά πως την κοπέλα μου την γνώρισα σε dvd club ψάχνοντας για Supernatural ... Έψαχνε μία σειρά να δει και της πρότεινα να δει την συγκεκριμένη μαζί με το τηλέφωνο μου ... χαχαχα ... Τώρα το πάμε για γάμο και είμαστε και οι 2 κολλημένοι με την σειρά ...
mariodm22

Δημοσίευσηαπό korko » 04 Απρ 2013, 19:59

παιδιά στις 10 θα το τελειώσουν έχει ανακοινωθεί.αν και θα έπρεπε στις 4-5...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό pRonOoBGR » 04 Απρ 2013, 21:28

litanies έγραψε:νομίζω ότι έπρεπε να είχε τελειώσει στην 6 σαιζόν και όχι να το τραβάνε τόσο πολύ.

korko έγραψε:παιδιά στις 10 θα το τελειώσουν έχει ανακοινωθεί.αν και θα έπρεπε στις 4-5...

Κι εγω αυτο πιστευω! Αλλα ενταξει! Τι αν πει κανεις! Ειναι ωραια σειρα ακομη και τωρα(αν και εχει χαθει λιγο το ενδιαφερον σε σχεση με αλλες σεζον)

mariodm22 έγραψε:Επίσης θέλω να πω παιδιά πως την κοπέλα μου την γνώρισα σε dvd club ψάχνοντας για Supernatural ... Έψαχνε μία σειρά να δει και της πρότεινα να δει την συγκεκριμένη μαζί με το τηλέφωνο μου ... χαχαχα ... Τώρα το πάμε για γάμο και είμαστε και οι 2 κολλημένοι με την σειρά ...

Τζακποτ :D
Άβαταρ μέλους
pRonOoBGR

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 05 Απρ 2013, 00:57

Άντε να γει το season 9
mariodm22

Δημοσίευσηαπό karlat89 » 05 Απρ 2013, 09:45

litanies έγραψε:νομίζω ότι έπρεπε να είχε τελειώσει στην 6 σαιζόν και όχι να το τραβάνε τόσο πολύ.

Εχεις πολυ δικιο

Ναι θα υπάρξει και ένατη
Άβαταρ μέλους
karlat89

Δημοσιευσεις : 579

Δημοσίευσηαπό Ceribro » 08 Μάιος 2013, 15:03

αν και είχα τις επιφύλαξης μου όταν ανακοίνωσαν πως θα συνεχιστεί και μετά την πέμπτη season(που υποτίθετο θα τελειωνε)η σειρά απλά τα σπάει.
Ceribro

Δημοσιευσεις : 14

Δημοσίευσηαπό korko » 10 Μάιος 2013, 15:21

το τελευταίο επεισόδιο ήταν πολύ καλό.έδωσε ζωή στο show νομίζω αρκεί να το κλείσουν αυτήν την χρονιά και να μην το τραβήξουν στο ίδιο στυλ και στην επόμενη...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Επόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB