- Τώρα είναι 27 Μαρ 2023, 09:52 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Supernatural
Supernatural
Παρακολουθει κανενας αλλος? Ειχε τυχει να δω μερικα επισοδεια στο ΣΤΑΡ αλλα λογω ωρας και σχολειου
δεν καταφερνα να το παρακολουθω! Με ενα φιλαρακι μου βρηκαμε ολες τις σεζον και το καλοκαιρι της ελιωσα(μαζι με το TheBigBangTheory) και τωρα ειμαι στον 8ο κυκλο!

-
pRonOoBGR - Δημοσιευσεις : 82
Τρελός fan και έχω αγοράσει όλα τα season !!! Δεν ξέρω γιατί , αλλά από το πρώτο επεισόδιο με κέρδισε η συγκεκριμένη σειρά ... Με λίγα λόγια τα σπάει ... Βέβαια έχει και δίκιο ο litanies γιατί καλύτερα να αφήσεις κάτι στα καλύτερα του παρά να το χαλάσεις ... Αλλά τι να πεις ... Όταν είσαι fan ανυπομονείς για νέο season ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Επίσης θέλω να πω παιδιά πως την κοπέλα μου την γνώρισα σε dvd club ψάχνοντας για Supernatural ... Έψαχνε μία σειρά να δει και της πρότεινα να δει την συγκεκριμένη μαζί με το τηλέφωνο μου ... χαχαχα ... Τώρα το πάμε για γάμο και είμαστε και οι 2 κολλημένοι με την σειρά ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
litanies έγραψε:νομίζω ότι έπρεπε να είχε τελειώσει στην 6 σαιζόν και όχι να το τραβάνε τόσο πολύ.
αν δεν κάνω λάθος έχει ήδη πάρει το πράσινο φως και για την ένατη σαιζόν.
korko έγραψε:παιδιά στις 10 θα το τελειώσουν έχει ανακοινωθεί.αν και θα έπρεπε στις 4-5...
Κι εγω αυτο πιστευω! Αλλα ενταξει! Τι αν πει κανεις! Ειναι ωραια σειρα ακομη και τωρα(αν και εχει χαθει λιγο το ενδιαφερον σε σχεση με αλλες σεζον)
mariodm22 έγραψε:Επίσης θέλω να πω παιδιά πως την κοπέλα μου την γνώρισα σε dvd club ψάχνοντας για Supernatural ... Έψαχνε μία σειρά να δει και της πρότεινα να δει την συγκεκριμένη μαζί με το τηλέφωνο μου ... χαχαχα ... Τώρα το πάμε για γάμο και είμαστε και οι 2 κολλημένοι με την σειρά ...
Τζακποτ

-
pRonOoBGR - Δημοσιευσεις : 82
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης