Supernatural

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό The Godfather. » 26 Αύγ 2014, 18:22

Το θεμα ειναι οτι ειναι πολλα επεισοδια τα 21-23 και καπου εκει πλατιαζουμε και εχουμε και ξεκαρφωτα επεισοδια που χαλανε λιγακι...αλλα τι να κανουμε?
Παντως τα 14-15 απο τα 21 επεισοδια ειναι καλα κ προχωρανε την πλοκη!
Kαπου διαβασα πως υπογραψανε για 12 σεζον...αν βρω ξανα την πηγη θα την ποσταρω
Άβαταρ μέλους
The Godfather.

Δημοσιευσεις : 9

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 26 Αύγ 2014, 18:32

Τέτοια λεγε μου!Είναι σίγουρο γιατι εγω είχα διαβάσει οτι ανακοινώθηκε μονο για 10η-προς το παρόν!
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό sitarkos » 09 Σεπ 2014, 17:45

kai egw diabasa gia pithavei epektasei kai perav tis 10 alla kati pezi me tov ithopoio pou iodiete tov Din (av thimame kala) oti proorizetai gia taivia tis marvel va kavei tov hawkeye.
Άβαταρ μέλους
sitarkos

Δημοσιευσεις : 10

Δημοσίευσηαπό iakobosano » 13 Σεπ 2014, 08:08

παιδιά έτσι είναι όπως τα λέει ο sitarkos . νομίζω ότι καλύτερα θα είναι να το τελειώσουν γιατί στο τέλος δεν θα το βλέπει κανείς
Άβαταρ μέλους
iakobosano

Δημοσιευσεις : 55

Δημοσίευσηαπό litanies » 30 Σεπ 2014, 14:19

Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

Δημοσίευσηαπό altista » 30 Σεπ 2014, 14:38

αν και με πολλους κυκλους εχει πολυ μεγαλο κοινο..ορισμενα επεισοδια απο κυκλους ειναι λιγο εκτος σειρας αλλα δεν παυει να ειναι αγαπημενη πολλων...και δικια μου επισης!!!
altista

Δημοσιευσεις : 3

Δημοσίευσηαπό BlackJackGr » 02 Οκτ 2014, 18:03

Παιδιά..όσους κύκλους κι αν γυρίσει αυτή η σειρά για τους φαν του είδους θα είναι η καλύτερη σειρά..δεν θα κουράσει! Μη μιλήσω για Ackles και Padalecki..ΘΕΟΙ!
Άβαταρ μέλους
BlackJackGr

Δημοσιευσεις : 24

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 03 Οκτ 2014, 17:41

Ειμαι ακομα στην 8η σεζον.Θεικη σειρα που εχω την ιδεα οτι γινεται ολο και πιο εθιστικη. :D

Απιστευτο γελιο,δυνατες σκηνες.Πολυ καλη η επιλογη να μεινει ο αγγελος Castiel στη σειρα.Πολυ καλος ηθοποιος και βγαζει γελιο η σχεση του με τον Dean. :)
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό Andriana Bird » 07 Οκτ 2014, 10:59

litanies συμφωνω μαζί σου απόλυτα... Αντε να το τελειωνουν φετος γιατι το χουν παρακανει...
Άβαταρ μέλους
Andriana Bird

Δημοσιευσεις : 50

Δημοσίευσηαπό litanies » 08 Οκτ 2014, 13:24

Andriana Bird έγραψε:litanies συμφωνω μαζί σου απόλυτα... Αντε να το τελειωνουν φετος γιατι το χουν παρακανει...

θεωρητικά είναι η τελευταία αλλά ποτέ δεν ξέρεις...σήμερα έχουμε και το πρώτο επεισόδιο :)
Άβαταρ μέλους
litanies

Δημοσιευσεις : 444

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB