- Τώρα είναι 10 Ιουν 2023, 10:41 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Supernatural
Εγω ειμαι ακομα στα μεσα της πρωτης σεζον και τωρα που αρχισα να βλεπω πιο συχνα επειδη το ειχα αφησει για καιρο,εφαγα κολλημα και θελω να βλεπω το ενα επεισοδιο μετα το αλλο.Αν και νωρις ακομα,μου φαινεται πολυ ενδιαφερον σειρα.Αντε να δω ποσο καιρο θα μου παρει μεχρι να φτασω στην 10η που ειναι τωρα η σειρα 
Μηπως εχουν πει τιποτα οι παραγωγοι αν η 10η θα ειναι η τελευταια ή αν θα συνεχιστει κανονικα και του χρονου?

Μηπως εχουν πει τιποτα οι παραγωγοι αν η 10η θα ειναι η τελευταια ή αν θα συνεχιστει κανονικα και του χρονου?
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Τελειωσα τον 1ο κυκλο και ανυπομονω να δω και τους υπολοιπους!Απο εβδομαδα λογικα που θα εχω παραπανω χρονο θα αρχισω να βλεπω την σειρα πιο "εντατικα" 

-
Παει και ο 3ος κυκλος και ξεκινησα τον 4ο,οσο παει γινεται και καλυτερη η σειρα,αλλα εχω ακομα πολυ να δω μεχρι τον 10ο κυκλο που βρισκεται τωρα 

-
Χωρις να δωσεις κανα spoiler,μηπως θα μπορουσες να μου εξηγησεις γιατι κανει αυτην την κοιλια η σειρα? :/korko έγραψε:απόλαυσέ το όσο μπορείς.οι 5 πρώτοι κύκλοι είναι οι καλύτεροι.μετά έπεσε το επίπεδο αρκετά αν και οι 9 και 10 είναι πάλι πολύ καλοί.
-
greenkiller.13 έγραψε:Χωρις να δωσεις κανα spoiler,μηπως θα μπορουσες να μου εξηγησεις γιατι κανει αυτην την κοιλια η σειρα? :/korko έγραψε:απόλαυσέ το όσο μπορείς.οι 5 πρώτοι κύκλοι είναι οι καλύτεροι.μετά έπεσε το επίπεδο αρκετά αν και οι 9 και 10 είναι πάλι πολύ καλοί.
η απάντηση λέγεται eric kripke.είναι το άτομο που έτρεχε τη σειρά τις 5 πρώτες χρονιές.αφού ολοκλήρωσε τι ήθελε να δείξει σε 5 σεζόν αποχώρησε.μετά έκαναν μικροαλλαγές σε σενάριο και άλλα αλλά ποτέ δεν έφτασε στα πρώτα.ειδικά η χρονιά με τα leviathan (η 7 ή 8 )είναι απλά η χείριστη.η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι η σειρά ήταν για 5 σεζόν και έφτασε να είναι στη 10.βέβαια οι 9 και 10 είναι πολύ δυνατές και έχουν δώσει νέο ενδιαφέρον στη σειρά.
-
korko - Δημοσιευσεις : 677
Ευχαριστω για την κατατοπιστικη απαντηση φιλε,με καλυψες.korko έγραψε:greenkiller.13 έγραψε:Χωρις να δωσεις κανα spoiler,μηπως θα μπορουσες να μου εξηγησεις γιατι κανει αυτην την κοιλια η σειρα? :/korko έγραψε:απόλαυσέ το όσο μπορείς.οι 5 πρώτοι κύκλοι είναι οι καλύτεροι.μετά έπεσε το επίπεδο αρκετά αν και οι 9 και 10 είναι πάλι πολύ καλοί.
η απάντηση λέγεται eric kripke.είναι το άτομο που έτρεχε τη σειρά τις 5 πρώτες χρονιές.αφού ολοκλήρωσε τι ήθελε να δείξει σε 5 σεζόν αποχώρησε.μετά έκαναν μικροαλλαγές σε σενάριο και άλλα αλλά ποτέ δεν έφτασε στα πρώτα.ειδικά η χρονιά με τα leviathan (η 7 ή 8 )είναι απλά η χείριστη.η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι η σειρά ήταν για 5 σεζόν και έφτασε να είναι στη 10.βέβαια οι 9 και 10 είναι πολύ δυνατές και έχουν δώσει νέο ενδιαφέρον στη σειρά.
Δεν εχω φτασει ακομα σε αυτες τις σεζον,αλλα απο οσο εχω μιλησει και με αλλα ατομα μου εχουν πει οτι στην 7η κυριως χαλαει λιγο η σειρα.Οταν φευγει και ο βασικος σεναριογραφος τοτε φυσικο επομενο μου φαινεται
-
Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης