Supernatural

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 24 Ιουν 2015, 20:18

Εγω τελειωσα την 9 χθες.Σιγουρα μου αρεσε περισσοτερο απο τις σεζον 7-8,αλλα οχι οσο μου αρεσαν οι σεζον 3-4-5.Δε ξερω γιατι,αλλα εχω την αισθηση οτι η σειρα ισως να μην ξαναποιασει εκεινα τα κορυφαια στανταρ.Επισης ισως θα μπορουσαν να αλλαξουν λιγο το πως διαδραματιζονται πολλα επεισοδια,δηλαδη
υπαρχει ενας φονος,ψαχνουν για στοιχεια,τον λυνουν.Ισως να προσπαθουσαν να προσεγγισουν καπως αλλιως τα επεισοδια που απλα αναλαμβανουν μια υποθεση.

Η 10η πως σας φανηκε?Σας αφησε ικανοποιημενους γενικα?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 24 Ιουν 2015, 21:03

H δεκατη ειναι αρκετα καλη.Τη σωζει κυριως ο Ντιν.Ο Σαμ γινεται λιγο εκνευριστικος,ιδιως στα τελευταια επεισοδια που κανει τη μια χαζομαρα μετα την αλλη.Δεν ειναι κορυφαια σεζον,αλλα βλεπετε ευχαριστα.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 13 Ιούλ 2015, 10:18

Τελειωσα τη δεκατη και ειχες δικιο,ηταν αρκετα καλη,ισως και ανωτερη της 9ης.Εχω μερικες αποριες για το τι θα κανουν στη συνεχεια,αλλα μεχρι τον Οκτωβρη εχουμε δρομο :P
Ενα απο τα πραγματα που θα ηθελα να δω,ειναι ο Cas να ξαναλειτουργει σαν τον παλιο του εαυτο.Εδικα τωρα που πηρε τη Χαρη του πισω,δεν υπαρχει λογος να ταξιδευει με αυτοκινητα κτλ,θα ηταν πιο ωραιο αν απλα πεταγοταν οποτε τον χρειαζονταν καποιος και να τους τρομαζει απο το πουθενα,σαν το παλιο καλο καιρο :D
Επισης ειναι πιθανο απο το πως τελειωσε το επεισοδιο,το Σκοτος που ερχεται να εξυπηρετει την Ροβενα?Μου φανηκε σαν να ειναι η μονη που επωφεληθηκε απο αυτη την εξελιξη των γεγονοτων
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Sapounofouskas » 13 Ιούλ 2015, 13:05

Εγω τελειωσα την δεκατη σεζον πριν απο λιγες μερες και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε. Γενικα την εχουν κουρασει την σειρα, στις αρχες του ετους ελεγαν οτι η δεκατη σεζον θα ηταν η τελευταια αλλα μετα ανανεωσαν τα συμβολαια για την ενδεκατη σεζον. Καλα θα κανουν να την τελειωσουν την σειρα γιατι εχει καταντησει γελοιο το ποσες φορες εχουν πεθανει και αναστηθει και οι δυο τους.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sapounofouskas

Δημοσιευσεις : 27

Δημοσίευσηαπό G.k.K » 13 Ιούλ 2015, 14:04

greenkiller.13 έγραψε:Τελειωσα τη δεκατη και ειχες δικιο,ηταν αρκετα καλη,ισως και ανωτερη της 9ης.Εχω μερικες αποριες για το τι θα κανουν στη συνεχεια,αλλα μεχρι τον Οκτωβρη εχουμε δρομο :P
Ενα απο τα πραγματα που θα ηθελα να δω,ειναι ο Cas να ξαναλειτουργει σαν τον παλιο του εαυτο.Εδικα τωρα που πηρε τη Χαρη του πισω,δεν υπαρχει λογος να ταξιδευει με αυτοκινητα κτλ,θα ηταν πιο ωραιο αν απλα πεταγοταν οποτε τον χρειαζονταν καποιος και να τους τρομαζει απο το πουθενα,σαν το παλιο καλο καιρο :D
Επισης ειναι πιθανο απο το πως τελειωσε το επεισοδιο,το Σκοτος που ερχεται να εξυπηρετει την Ροβενα?Μου φανηκε σαν να ειναι η μονη που επωφεληθηκε απο αυτη την εξελιξη των γεγονοτων

Φαντάζομαι πως το ξόρκι για το σημάδι του Κάιν (αν κατάλαβα σωστά) πρέπει εκτός από την απελευθέρωση του Σκότους, να ενίσχυσε με δύναμη αυτόν που το εκτελούσε (δηλαδή την ίδια), και επειδή το βιβλίο δεν μπορούσε να διαβαστεί από κανέναν άλλον εκτός από αυτήν, το ήξερε μόνο εκείνη από την αρχή που έγινε η αποκωδικοποίησή του!!!
Άβαταρ μέλους
G.k.K

Δημοσιευσεις : 54

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 10 Νοέμ 2015, 00:51

Πολύ καλή η φετινή σεζόν και σίγουρα ανώτερη της περσινής.Ειδικά το τέταρτο επεισόδιο θύμισε πρώτη σεζόν!
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό jack124 » 10 Νοέμ 2015, 11:47

Harkyn έγραψε:Πολύ καλή η φετινή σεζόν και σίγουρα ανώτερη της περσινής.Ειδικά το τέταρτο επεισόδιο θύμισε πρώτη σεζόν!

Όντως είναι καλύτερη από την περσινή και γενικά θεωρώ ότι για 11ο κύκλο πάει πάρα πολύ καλά :)
Είναι αρκετά δύσκολο να το πετύχεις αυτό!! Μακάρι να έχει και 12ο κύκλο γιατί έχει αρκετή τηλεθέαση ακόμα και αξίζει να συνεχίσει :D
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 10 Νοέμ 2015, 14:56

Προσωπικά θέλω να συνεχιστεί και του χρόνου αν και δεν ξερω τι αλλο μπορουν να δειξουν ακόμα...Είναι απο τις λίγες σειρές ίσως και η μόνη που να έχει 11 σεζόν και να εχει διατηρηθεί σε τόσο καλό επίπεδο.Μην ξεχμάμε και το μεγαλο fanbase που έχει.
Φέτος ειδικά όλα τα επεισόδιο στο Imdb έχουν βαθμολογία απο 9 και πάνω.
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό DemonHelldark » 24 Νοέμ 2015, 00:03

άντε να τελειώσει επιτέλους....τί άλλο θα δείξουν;
DemonHelldark

Δημοσιευσεις : 15

Δημοσίευσηαπό atmakakashi » 28 Νοέμ 2015, 03:29

Παιδιά η φάση με το Supernatural δεν είναι το στόρυ! Εγώ μπορώ να βλέπω και 30 season χωρις να έχω θέμα. Αν γράφουν καλά τους Sam και Dean είμαι κομπλέ! Αυτούς γουστάρω στη σειρά. Αυτοί την έχουν κρατήσει τόσα χρόνια! Τετράδα δυνατή Dean-Sam-Castiel-Crowley! Αν βαρεθέις τους χαρακτήρες τελείωσες με το Supernatural
Άβαταρ μέλους
atmakakashi

Δημοσιευσεις : 13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB