Supernatural

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 08 Αύγ 2016, 18:30

Τελειωσα την 11η σεζον επιτελους βλεποντας με τη σειρα τα τελευταια 6 επεισοδεια και οι σκεψεις μου ειναι
οτι ο 11ος κυκλος οντως ηταν απο τους πιο δυνατους κυκλους της σειρας.Ξαναβρηκαν την ουσια της σειρας,ειχε μυστηριο,ειχε αγωνια,εδωσε απαντησεις σε πολλα ερωτηματα και γενικα μου εδωσε την εντυπωση οτι εκλεισε σωστα η σεζον

Λογικα θα εχουμε και 12η σεζον οπως ακουγεται.Προσωπικα δεν την εχω βαρεθει τη σειρα και νομιζω πως βλεπεται ακομα,αλλα δε ξερω κατα ποσο μπορουν να το τραβηξουν ακομη
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό BUTCERAS » 28 Νοέμ 2016, 17:23

Συμφωνώ με τον korko
BUTCERAS

Δημοσιευσεις : 45

Δημοσίευσηαπό wormwood » 09 Δεκ 2016, 13:18

οι τύποι είναι σαν να έχουν μια αγελάδα και αρμέγουν για πάντα :?
wormwood

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό wormwood » 16 Δεκ 2016, 14:34

παιδια η 15η σεζον τα αδερφια θα ειναι αντιμετοπη με διαστιμοπλοια ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ :D
wormwood

Δημοσιευσεις : 28

Δημοσίευσηαπό blendizzy » 29 Δεκ 2016, 16:40

Δεν βαριέμαι ποτέ με αυτή την σειρά αν και έχει κάνει κάποιες κοιλίες κάποιες στιγμές αλλά οκ βγαίνει και 12 για να δούμε
blendizzy

Δημοσιευσεις : 49

Δημοσίευσηαπό Raphael » 24 Ιαν 2017, 23:17

Ξανάρχισα την 12.... Τι άλλο θα δούνε τα μάτια μας δεν ξέρω ελπίζω όταν σταματήσει να σταματήσει με καλό τέλος πάντως.
Απενεργοποιούμε το Adblock για το Enternity! :-)
Άβαταρ μέλους
Raphael

Δημοσιευσεις : 279

Δημοσίευσηαπό Vigilante » 16 Μάιος 2017, 12:27

Παρολο που ειναι τοσα χρονια και εχει δειξει τα παντα ειναι η μοναδικη που δν βαριεμαι κανενα επεισοδιο.
Άβαταρ μέλους
Vigilante

Δημοσιευσεις : 53

Δημοσίευσηαπό jack124 » 30 Μάιος 2017, 12:08

Είδα το Σαββατοκύριακο το διπλό φινάλε της 12ης σεζόν , φοβερά και τα 2 επεισόδια και πολλά υποσχόμενα για τον επόμενο κύκλο !!
Γενικά η σεζόν ήταν καλή , σίγουρα δεν ήταν τόσο δυνατή όσο η 11η αλλά κατάφεραν οι νέοι Showrunners να φέρουν μια ισορροπία στα προβλήματα των προηγούμενων σεζόν όπως τα άκυρα επεισόδια , από όσο θυμάμαι ο 12ος είχε μόνο 2 εντελώς άκυρα ενώ κάποια που θεωρούνταν Filler είτε συνδέονταν με την ιστορία τελικά είτε τα έδειχνε παράλληλα με άλλα γεγονότα που προχωρούσαν το Story
Την βάζω στις αγαπημένες μου σεζόν επειδή κατάφεραν αυτό με τα επεισόδια :)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 30 Μάιος 2017, 12:31

Δεν την ξεκίνησα ακόμα τη τελευταία σεζόν αλλά ακούγονται πολύ καλά τα όσα λες. Βέβαια έχω φάει δύο χοντρά spoilers τα οποία δεν μου χαλάνε την εμπειρία καθώς τα περιμένω κάτι τέτοια από τη σειρά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Alex4 » 29 Ιούλ 2017, 18:10

Δεν βλεπω πολλες σειρες αλλα το Supernatural ειναι μεγαλος ερωτας!

Παμε δυνατα για την 13η, Carry on...
Alex4

Δημοσιευσεις : 37

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB