Πώς συνδέεται το eMMC για να μιμείται μια μονάδα δίσκου SATA

Desktop, laptop, tablets, περιφερειακά

Πώς συνδέεται το eMMC για να μιμείται μια μονάδα δίσκου SATA

Δημοσίευσηαπό uvikamelis9 » 28 Αύγ 2020, 13:40

Μόνο λίγο αδρανές παιχνίδι με ένα πεταμένο φορητό υπολογιστή Lenovo N22 που συνοδεύτηκε από ενσύρματο Samsung eMMC 64 GB και 4 GB μνήμης RAM. Έχει κλάση Haswell Celeron και είναι αξιοπρεπής γρήγορος για καθημερινές εργασίες.

Αναρωτιέμαι πώς συνδέεται το eMMC. Χωρίς διακριτά προγράμματα οδήγησης πρόσθετων, η μονάδα δίσκου 64 GB αναγνωρίζεται από τα Windows ως "μονάδα στερεάς κατάστασης" και ανταποκρίνεται σε μια χειροκίνητη εντολή περικοπής από την εφαρμογή "βελτιστοποίηση" στη διαχείριση δίσκων των Windows. Το βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών WMIC δείχνει ότι έχει λάβει έγκυρα δεδομένα SMART και ότι όλα είναι εντάξει. Αλλά εκεί τελειώνει η μίμηση.

Αυτό που πραγματικά ήθελα να προσδιορίσω ήταν κάποια ένδειξη του σωρευτικού επιπέδου φθοράς του eMMC, καθώς είναι γνωστό ότι αποτυγχάνουν σε μερικά χρόνια με βαριά χρήση στα Windows.https://100001.onl/ https://1921681254.mx/ https://happymod.site/


Οι εφαρμογές διαγνωστικών δίσκων τρίτων (Crystal DiskInfo, HDD Scan, SSD Utilities ή ακόμα και η εφαρμογή "Υγεία δίσκου" στο PartEdMagic που βασίζεται σε Linux) το βλέπουν ως μια μη αναγνωρισμένη μονάδα δίσκου που δεν υποστηρίζει την ψηφοφορία δεδομένων SMART και δεν μπορεί να επιστρέψει τίποτα εκτός από το μοντέλο του αριθμός και ονομαστική χωρητικότητα 64 GB.

Λοιπόν, πώς τα Windows μπορούν να αλληλεπιδράσουν με ικανοποίηση με αυτήν τη μονάδα δίσκου, αλλά τίποτα άλλο δεν θα γίνει; Είναι στο BIOS; Οι ερευνητές που θέλουν να μάθουν ...
uvikamelis9
 
Δημοσιευσεις : 1

Επιστροφή στο PC HardwareΜελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης


cron

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB

powered by 9