- Τώρα είναι 27 Σεπ 2023, 07:37 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
iPhone: Ό,τι καλύτερο ή μήπως όχι;
Καλό είναι μεν,αλλά είναι αδικαιολόγητα υψηλή η τιμή του.
Αυτό το συμπέρανα όταν μπήκα στο site της Apple και κοίταξα καλύτερα διάφορα προιόντα της.
Το iPod Touch έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και hardware με το iPhone,λειτουργικό σύστημα,κάμερες,touch screen,apps,τα πάντα όλα ίδια με ΜΟΝΑΔΙΚΗ διαφορά ότι το iPhone μπορεί επίσης να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις. Η διαφορά στη τιμή είναι ότι το iPod Touch έχει 250 ευρώ,ενώ το iPhone έχει 550 ευρώ.
Ουσιαστικά το μόνο που προσθέτει η Apple στο iPod είναι μια υποδοχή κάρτας sim,και για αυτό το λόγο σε χρεώνει 300 ευρώ επιπλέον.
Αυτό το συμπέρανα όταν μπήκα στο site της Apple και κοίταξα καλύτερα διάφορα προιόντα της.
Το iPod Touch έχει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες και hardware με το iPhone,λειτουργικό σύστημα,κάμερες,touch screen,apps,τα πάντα όλα ίδια με ΜΟΝΑΔΙΚΗ διαφορά ότι το iPhone μπορεί επίσης να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις. Η διαφορά στη τιμή είναι ότι το iPod Touch έχει 250 ευρώ,ενώ το iPhone έχει 550 ευρώ.
Ουσιαστικά το μόνο που προσθέτει η Apple στο iPod είναι μια υποδοχή κάρτας sim,και για αυτό το λόγο σε χρεώνει 300 ευρώ επιπλέον.

-
Alithinos - Δημοσιευσεις : 13
Νομίζω εκεί που κερδίζει το iPhone δεν είναι στα state of the art τεχνικά χαρακτηριστικά, που πολλοί αντίπαλοί του είναι πλέον καλύτεροι, αλλά στο λειτουργικό, στις εφαρμογές που πρώτα όλοι τις βγάζουν για iOS και μετά για Android, Windows κτλ και επιπλέον στο trend που έχει δημιουργήσει και στο marketing που το συντηρεί.
- KATHIKAKI
- Δημοσιευσεις : 28
AngeliqueL έγραψε:Sony Xperia Z σιγουρα καλυτερο κατα την γνωμη μου!
Σε σχεση με ποιο? Το 5s δεν εχει βγει ακομα... για να συγκρινουμε τα φετινα το λεω

Η αληθεια ειναι οτι και εγω το εχω σταμπαρει αλλα μετά το HTC ONE... το σκεφτομαι!
Σχεδιαστικα το One ειναι πολυ πιο ομορφο κατ' εμε

-
Shepard - Moderator
- Δημοσιευσεις : 6860
το να χαλάσεις καμια 300αρια ευρώ για να μπαίνεις στο φβ από το κινητο όποτε και αν είσαι σε ελεύθερο WI-FI δίκτυο (γιατι τα συμβόλαια κινητού ιντερνετ είναι πανάκριβα) το θεωρώ λιαν γελοίο
ούτε είσια ο σουπερ ντουπερ χρηματιστής που θα πρέπει να τσεκάρει το mailbox του κάθε λεπτό....μήπως χάσει κάποιο πολύτιμο mail και δεν απαντήσει άμεσα.
ούτε είσια ο σουπερ ντουπερ χρηματιστής που θα πρέπει να τσεκάρει το mailbox του κάθε λεπτό....μήπως χάσει κάποιο πολύτιμο mail και δεν απαντήσει άμεσα.
-
ckastam - Δημοσιευσεις : 169
Γιατί ένα android smartphone με τα μισά λεφτά κάνει τα ιδία και περισσότερα (πχ bluetooth) με ένα iphone και με τα μισά λεφτά? όχι λοιπόν δεν πληρώνω την μάρκα... έτσι για να έχω μήλο..
Άποψή μου...
Άποψή μου...
- kostasrogue
- Δημοσιευσεις : 12
Ρε παιδιά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ακούσω μουσική η γενικώς δεν παίζει ήχο εκτός απο τον ήχο κλήσης που φαίνεται να λειτουργεί κανονικότατα. Όταν συνδέω τα ακουστικά μου ο ήχος επανέρχεται κανονικά μετά όταν τα βγάζω πάλι τα ίδια. Το πήγα στο κατάστημα και τους ρώτησα και μου είπαν ότι θα μου δώσουν καινούργιο iPhone 4 με 220Ε η μπορώ να πάρω καινούργιο κίνητο με συμβόλαιο 25Ε το μήνα για 2 χρόνια.
Τι μου προτείνετε? Άμα βρείτε καμιά λύση πείτε μου. Δεν ψήνομαι να αλλάξω κινητό μιας και το iPhone με καλύπτει αλλα με έχει κουράσει απίστευτα τελευταία.
Τι μου προτείνετε? Άμα βρείτε καμιά λύση πείτε μου. Δεν ψήνομαι να αλλάξω κινητό μιας και το iPhone με καλύπτει αλλα με έχει κουράσει απίστευτα τελευταία.

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Sephiroth έγραψε:Εντελώς κουλό το πρόβλημα. Στα Forums της Apple έψαξες;
Έχω κοιτάξει παντού. Μερικοί γράφουν ότι πρέπει να καθαρίσεις το charge dock γιατί απο την πολύ σκόνη το κινητό νομίζει ότι είναι συνδεμένο με κάποιο είδος stereo επίσης άλλοι λένε να καθαρίσεις το headphone jack και να συνδέσεις και να αποσυνδέσεις τα headphones στο κινητό επαναλαμβανόμενες κινήσεις καθώς παίζει μουσική. Τα έκανα όλα αυτά αλλά τίποτα. :'(

-
Sackboy - Δημοσιευσεις : 331
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης