- Τώρα είναι 31 Μάιος 2023, 17:30 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Champions League
Re: Champions League
Αντιποδόσφαιρο φέτος;;; σε καμια περίπτωση. Η σίτυ ας προσπαθήσει να περασει καταρχάς τον όμιλο.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
Χαχα, εγώ αναφέρομαι στην Αγγλία. Τώρα, όσον αφορά την Ευρώπη, ας δούμε μέχρι που θα φτάσει και η Τσέλσι. xD
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass, you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.

-
TheLuckyShamrock - Δημοσιευσεις : 917
Εγω πιστευω οτι η Ρεαλ θα μπορουσε να το ξαναπαρει αν δεν εκανε εγκληματα στο κεντρο με το να φυγουν Αλονσο,Ντι Μαρια.Η αμυνα ανασταλτικα και γενικα στα αμυντικα της καθηκοντα ειναι γυμνη,ενας Μοντριτς και ενας Κρος μονο τι να σου κανει?Ο Κεντιρα δε μαρεσει καθολου γιατι δε βοηθαει ουσιαστικα ουτε στην αμυνα ουτε στην επιθεση,για ροτεισον κανει μονο.
Εγω δινω πολλες πιθανοτητες στην Μπαρτσελονα,μολις ερθει και ο Σουαρεζ θα παιζει φοβερο ποδοσφαιρο ειμαι σιγουρος,ενω και στην αμυνα δε δεχεται ευκολα γκολ
Εγω δινω πολλες πιθανοτητες στην Μπαρτσελονα,μολις ερθει και ο Σουαρεζ θα παιζει φοβερο ποδοσφαιρο ειμαι σιγουρος,ενω και στην αμυνα δε δεχεται ευκολα γκολ
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Re: Champions League
Θα ειναι ηττα του ποδοσφαιρου να πετυχει αυτη η ρεάλ. Ουτε στο μάνατζερ δε πετυχαινει ομάδα με καλυτερο μεσο στην αμυνα τον Μοντριτς, αν και παικταρος.
One man goes into the waters of baptism, a different man comes out, born again. But who is that man who lies submerged? Perhaps that swimmer is both sinner and saint, until he is revealed unto the eyes of man.
-
Kefka09 - Δημοσιευσεις : 396
4άδα με τελικό Real Madrid-Bayern Munchen κατά την άποψη μου.
Αν και το Barcelona-Bayern δε θα είναι όπως πριν 4 χρόνια, δλδ 7 γκολ στα 2 ματς έναντι κουλούρας.
Αν και το Barcelona-Bayern δε θα είναι όπως πριν 4 χρόνια, δλδ 7 γκολ στα 2 ματς έναντι κουλούρας.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
Εγω θα ηθελα τελικο Juventus - Barcelona διοτι αυτες υποστηριζω απο Ιταλια και Ισπανια αντιστοιχα.
Τουλαχιστον να δουμε πολλα goal και θεαμα.

-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
manchester city-->P.S.G-->bayern ο ενας
Shalke-->atletico-->juventus ο αλλος
κατα τα αλλα uefalona!!!!
barca-real o τελικος λοιπον(δεν νομιζω να μπορεσει η bayern να χτυπησει την barca με τις απουσιες που εχει)
και τελικο βλεπω την barca γιατι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει ομαδα που μπορει να χτυπησει την τριαδα messi-neymar-suarez...εχει ανεβει και το διδυμο iniesta-rakitic...αμα στην θεση του βυσματος(bousqets) επαιζε ο maserano σαν αμυντικο χαφ και οχι σαν center back Που παιζει τωρα
θα μιλαγαμε για cheat απλα...
Shalke-->atletico-->juventus ο αλλος
κατα τα αλλα uefalona!!!!

barca-real o τελικος λοιπον(δεν νομιζω να μπορεσει η bayern να χτυπησει την barca με τις απουσιες που εχει)
και τελικο βλεπω την barca γιατι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει ομαδα που μπορει να χτυπησει την τριαδα messi-neymar-suarez...εχει ανεβει και το διδυμο iniesta-rakitic...αμα στην θεση του βυσματος(bousqets) επαιζε ο maserano σαν αμυντικο χαφ και οχι σαν center back Που παιζει τωρα
θα μιλαγαμε για cheat απλα...
-
giannisGG - Δημοσιευσεις : 69
Παρόμοια άμυνα είχε φάει 7 τεμάχια μέσα έξω από τη Bayern, μην το ξεχνάς. Ο Suarez πολύ χρήσιμη προσθήκη, επιτέλους ένας φορ με καλά τελειώματα. Η κλήρωση με εξαίρεση τη Bayern δεν ήταν δυσκολότερη, έπαιξε με 2 ομάδες με μηδενικό βάρος φανέλας ενώ η Real έπαιξε με την αξιόμαχη Schalke και την περσινή φιναλίστ. Η Real με την απουσία του Μodric όμως θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, όπως φάνηκε και μέσα στη χρονιά.
-
brutal3012 - Δημοσιευσεις : 131
karlat89 έγραψε:Αλλη Bayern τοτε,με αλλη φιλοσοφια ο Heinkes,ενω ο Guardiola παιζει επιθεριτικα με κατοχη μπαλας,κατι που για μενα κανει φαβορι την μπαρτσελονα
το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι οι απουσίες, πέρα από οποιαδήποτε τακτική. Ο τρόπος παιχνιδιού του Χάινκες ήταν διαφορετικός, συμφωνώ, αλλά ήταν μία ομάδα που στηριζόταν στα overlap Riber-Alaba και Robben-lahm, με τους τρεις να απουσιάζουν και τον έναν να παίζει χαφ εξαιτίας της απουσίας παικτών στο κέντρο. Το αμυντικό χαφ που έκανε εκείνη την σεζόν διαφορά (Μαρτίνεθ) είναι εκτός και ο βασικός επιθετικός που είναι σίγουρα πιο ποιοτικός από Μάντζουκιτς θα παίξει αύριο με μάσκα και άποψή μου είναι το πολύ να βγάλει 60 λεπτά (Λεβαντοφσκι). Συνυπολογίστε οτι η Μπάγιερν θα στηριχθεί αύριο σε Τιάγκο, μία μεγάλη παικτάρα, που απουσίαζε έναν ολόκληρο χρόνο όμως...
Κακά τα ψέματα, η Μπάγιερν πάει αύριο χωρίς τους πιο σημαντικούς της παίκτες. Ό,τι και να δουμε στο χορτάρι, θα είναι μία ενδεκάδα ανάγκης τίγκα στις αλλαγές.
-
Dural - Δημοσιευσεις : 114
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης