- Τώρα είναι 03 Ιουν 2023, 06:15 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Champions League
Μετα την ανατροπη της Ρεαλ κοντρα στην Βολσμπουργκ ειμαι πολυ αισιοδοξος για τη συνεχεια της Ρεαλ και της διοργανωσης γενικοτερα!
Οι προβλεψεις μου για τα ζευγαρια των ημιτελικων ειναι:
Ρεαλ-Σιτυ Προκριση Ρεαλ Μαδριτης
Μπαγιερν Μοναχου-Ατλετικο Μαδριτης Προκριση Μπαγιερν Μοναχου
Οι προβλεψεις μου για τα ζευγαρια των ημιτελικων ειναι:
Ρεαλ-Σιτυ Προκριση Ρεαλ Μαδριτης
Μπαγιερν Μοναχου-Ατλετικο Μαδριτης Προκριση Μπαγιερν Μοναχου
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Ατλετικο για το κυπελλο και τα μυαλα στα καγκελα!
Αν και greenkiller Μαλλον οπως τα λες τα κοβω τα πραγματα...ωστοσο συνεχιζουμε να ελπιζουμε!
Αν και greenkiller Μαλλον οπως τα λες τα κοβω τα πραγματα...ωστοσο συνεχιζουμε να ελπιζουμε!
- Alexander19
- Δημοσιευσεις : 91
Ηθελα Μπαγιερν στο τελικο γιατι δεν ειναι και στα καλυτερα της,εχασε και το πεναλτυ ο Μιλερ και ισως να ηταν αλλιως τα πραγματα
Ειναι επικινδυνο για τη Ρεαλ να παιζει με την ιδια ομαδα στο τελικο οπως και πριν 2 χρονια και θελει πολυ προσοχη,γιατι σκεφτεσαι οτι αυτη τη φορα ειναι πιο πιθανο το αποτελεσμα να ειναι διαφορετικο(βλεπε τελικο CL 2005 Μιλαν-Λιβερπουλ το σηκωσε η Λιβερπουλ,τελικο του 2007 ιδιος τελικος το σηκωσε η Μιλαν)
Στο γηπεδο θα κριθουν ολα ομως,ελπιζω να το ξανασηκωσει η Ρεαλ

Ειναι επικινδυνο για τη Ρεαλ να παιζει με την ιδια ομαδα στο τελικο οπως και πριν 2 χρονια και θελει πολυ προσοχη,γιατι σκεφτεσαι οτι αυτη τη φορα ειναι πιο πιθανο το αποτελεσμα να ειναι διαφορετικο(βλεπε τελικο CL 2005 Μιλαν-Λιβερπουλ το σηκωσε η Λιβερπουλ,τελικο του 2007 ιδιος τελικος το σηκωσε η Μιλαν)
Στο γηπεδο θα κριθουν ολα ομως,ελπιζω να το ξανασηκωσει η Ρεαλ
-
greenkiller.13 - Δημοσιευσεις : 746
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα η Ατλέτικο να πάρει το αίμα της πίσω! Και φυσικά να δώσει μια απάντηση στον εγωπαθή και ψωνισμένο CR7 που έβγαζε τις μπλούζες του μετά το γκολ στον προηγούμενο τελικό για να γυρίσει την ταινία (μεγάλος παίχτης αλλά τεράστιος arrogant ο τύπος και αν και Παναθηναϊκός δεν θα με χαλάσει να το πάρουν οι καμικάζι της Ατλέτικο).
-
Savatage80 - Δημοσιευσεις : 58
Champions League
2 ισπανικές ομάδες στον τελικό τοπικό ντέρμπι κατάντησε ο θεσμός
- peterf76
- Δημοσιευσεις : 17
peterf76 έγραψε:2 ισπανικές ομάδες στον τελικό τοπικό ντέρμπι κατάντησε ο θεσμός
τα τελευταια δεκα χρονια 3 φορες ειχαμε ομαδες απο τις ιδιες χωρες στον τελικο...οποτε δεν θα το λεγα αυτο!Απλα ειναι καποια πρωταθληματα που αναλογως την χρονια κανουν μπαμ βλεπε Αγγλια Γερμανια Ισπανια!
- Alexander19
- Δημοσιευσεις : 91
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης