- Τώρα είναι 10 Ιουν 2023, 09:50 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Champions League
Champions League
Τελικός Champions League περιμένω προβλέψεις. Εγώ βλέπω Dortmund πάντως γιατί μαρέσει όταν κερδίζουν τα underdogs
-
alexis13 - Δημοσιευσεις : 167
Bayern λογικά και φάνηκε ότι είναι στημένο από την στιγμή που δεν θα παίξει ο gotze...Εκτός και αν είναι τόσο έξυπνοι και το στήσανε να το πάρει η dortmund ώστε να ανεβούν πολύ η αποδόσεις της...Αλλά πόσους τελικούς ακόμα να χάσει η Bayern δεν γίνεται πρέπει να το σηκώσει!

-
T_K_L_L_LUIGI - Δημοσιευσεις : 1017
Γιατι ρε παιδια ειναι στυμμένο που δεν θα παίξει ο γκέτσε.Αφου απο 1 ιουλίου θα είναι παικτης της Bayern,εσεις θα τον βάζατε?
Εγω ειμαι με τους βαβαυρους απο το 1996,πιστευω τριτη ευκαιρία δεν την πετάμε
Αν πιστευετε οτι όλα ειναι στυμμένα γιατι παρακολουθήτε το άθλημα?
Εγω ειμαι με τους βαβαυρους απο το 1996,πιστευω τριτη ευκαιρία δεν την πετάμε
Αν πιστευετε οτι όλα ειναι στυμμένα γιατι παρακολουθήτε το άθλημα?
-
karlat89 - Δημοσιευσεις : 579
Ναι, και? Όπως είπες απο 1η Ιουλίου θα είναι παίχτης της, αυτη την στιγμή ανήκει στην Dortmund και έχει να διεκδικήσει έναν τίτλο για την ομάδα την φανέλα της οποίας φοράει, γιατί δηλαδή εμείς να μην τον βάζαμε? Το οτι τέτοιες λαμογιές γίνονται συνεχώς στο Ελλάντα, δε σημαίνει οτι είναι πλέον κανόνας
-
nfs_maniac - Moderator
- Δημοσιευσεις : 1706
Εντάξει υποτείθεται πως του μεγάλους σου παίκτες τους χρησιμοποιείς μέχρι και τον τελευταίο αγώνα και εδώ δεν είναι ένας αγώνας όποιος και όποιος είναι τελικός του Champions League οπότε η Dortmund χάνει έναν πολύ καλό παίκτη στο χώρο του κέντρου και της επίθεσης. Παρόλα αυτά για να υποστηρίξω και την άποψή μου ότι μπορεί και να το πάρει έχει παίκτες ικανούς επιθετικά όπως ο reus ή ο lewadowski που μπορούν να κάνουν και εκείνοι τη δουλειά του gotze. Λογικά θα δούμε ένα κλειστό πρώτο ημίχρονο και από το 60-65 και μετά οι ομάδες θα παίξουν πιο επιθετικά.
-
alexis13 - Δημοσιευσεις : 167
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης