Supernatural

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό korko » 08 Οκτ 2014, 14:41

δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά η περσινή χρονιά ήταν απλά τρομερή.μου θύμισε τις 5 πρώτες που ήταν απλά επικές.πάντως και το πρώτο επεισόδιο της 10ης χρονιάς ήταν αρκετά καλό.επίσης,όσο ο castiel θα συνεχίσει να οδηγεί την cadi εγώ θα το βλέπω απλά για να γελάω...
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 21 Οκτ 2014, 13:32

Εγω ειμαι ακομα στα μεσα της πρωτης σεζον και τωρα που αρχισα να βλεπω πιο συχνα επειδη το ειχα αφησει για καιρο,εφαγα κολλημα και θελω να βλεπω το ενα επεισοδιο μετα το αλλο.Αν και νωρις ακομα,μου φαινεται πολυ ενδιαφερον σειρα.Αντε να δω ποσο καιρο θα μου παρει μεχρι να φτασω στην 10η που ειναι τωρα η σειρα :P
Μηπως εχουν πει τιποτα οι παραγωγοι αν η 10η θα ειναι η τελευταια ή αν θα συνεχιστει κανονικα και του χρονου?
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό jack124 » 21 Οκτ 2014, 13:34

Τελειώνω τον 8ο και θα μπω και στον 9 !! Πολύ δυνατή σειρά πραγματικά
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό korko » 19 Νοέμ 2014, 16:28

πλάκα είχε το σημερινό επεισόδιο με βάση το παιχνίδι cluedo.απλά έχει πάει η σειρά σε άλλα επίπεδα φέτος και πέρυσι και κάνουν ο,τι να ναι και μάλιστα βγαίνει και ωραίο.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 15 Δεκ 2014, 19:53

Τελειωσα τον 1ο κυκλο και ανυπομονω να δω και τους υπολοιπους!Απο εβδομαδα λογικα που θα εχω παραπανω χρονο θα αρχισω να βλεπω την σειρα πιο "εντατικα" :P
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 02 Ιαν 2015, 11:53

Παει και ο 3ος κυκλος και ξεκινησα τον 4ο,οσο παει γινεται και καλυτερη η σειρα,αλλα εχω ακομα πολυ να δω μεχρι τον 10ο κυκλο που βρισκεται τωρα :P
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Ιαν 2015, 14:47

απόλαυσέ το όσο μπορείς.οι 5 πρώτοι κύκλοι είναι οι καλύτεροι.μετά έπεσε το επίπεδο αρκετά αν και οι 9 και 10 είναι πάλι πολύ καλοί.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 02 Ιαν 2015, 22:27

korko έγραψε:απόλαυσέ το όσο μπορείς.οι 5 πρώτοι κύκλοι είναι οι καλύτεροι.μετά έπεσε το επίπεδο αρκετά αν και οι 9 και 10 είναι πάλι πολύ καλοί.
Χωρις να δωσεις κανα spoiler,μηπως θα μπορουσες να μου εξηγησεις γιατι κανει αυτην την κοιλια η σειρα? :/
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσίευσηαπό korko » 02 Ιαν 2015, 23:42

greenkiller.13 έγραψε:
korko έγραψε:απόλαυσέ το όσο μπορείς.οι 5 πρώτοι κύκλοι είναι οι καλύτεροι.μετά έπεσε το επίπεδο αρκετά αν και οι 9 και 10 είναι πάλι πολύ καλοί.
Χωρις να δωσεις κανα spoiler,μηπως θα μπορουσες να μου εξηγησεις γιατι κανει αυτην την κοιλια η σειρα? :/

η απάντηση λέγεται eric kripke.είναι το άτομο που έτρεχε τη σειρά τις 5 πρώτες χρονιές.αφού ολοκλήρωσε τι ήθελε να δείξει σε 5 σεζόν αποχώρησε.μετά έκαναν μικροαλλαγές σε σενάριο και άλλα αλλά ποτέ δεν έφτασε στα πρώτα.ειδικά η χρονιά με τα leviathan (η 7 ή 8 )είναι απλά η χείριστη.η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι η σειρά ήταν για 5 σεζόν και έφτασε να είναι στη 10.βέβαια οι 9 και 10 είναι πολύ δυνατές και έχουν δώσει νέο ενδιαφέρον στη σειρά.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 04 Ιαν 2015, 22:56

korko έγραψε:
greenkiller.13 έγραψε:

η απάντηση λέγεται eric kripke.είναι το άτομο που έτρεχε τη σειρά τις 5 πρώτες χρονιές.αφού ολοκλήρωσε τι ήθελε να δείξει σε 5 σεζόν αποχώρησε.μετά έκαναν μικροαλλαγές σε σενάριο και άλλα αλλά ποτέ δεν έφτασε στα πρώτα.ειδικά η χρονιά με τα leviathan (η 7 ή 8 )είναι απλά η χείριστη.η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι η σειρά ήταν για 5 σεζόν και έφτασε να είναι στη 10.βέβαια οι 9 και 10 είναι πολύ δυνατές και έχουν δώσει νέο ενδιαφέρον στη σειρά.
Ευχαριστω για την κατατοπιστικη απαντηση φιλε,με καλυψες.
Δεν εχω φτασει ακομα σε αυτες τις σεζον,αλλα απο οσο εχω μιλησει και με αλλα ατομα μου εχουν πει οτι στην 7η κυριως χαλαει λιγο η σειρα.Οταν φευγει και ο βασικος σεναριογραφος τοτε φυσικο επομενο μου φαινεται
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB