Σωστό, απλά αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει και οχι το πως έχουν τα πράγματα.
Anyway, thumbs up για την προσπάθεια.
- Τώρα είναι 01 Οκτ 2023, 06:24 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Τα Exclusives ανάμεσα σε PS4/Xbox One/Wii U
Βασικά Παύλο εμείς φταίμε. Γιατί παίζει να είμαστε και αυτό που είπε ο apollyon γιατί καθίσαμε και ασχοληθήκαμε με το πως να γίνει καλύτερο το θέμα. Ότι ναναι εδώ μέσα κάποιοι. Πραγματικά.
-
kakashi_hatake - Δημοσιευσεις : 345
raysod έγραψε:Whitey έγραψε:Raysod, είναι αστείο να λες για πασαλείμματα την στιγμή που ζητάς να μην συμπεριληφθούν όλοι οι τίτλοι, αλλά αυτοί με Χ βαθμολογία και άνω. Πάνω απ'όλα σε ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια.
Πίσω στο θέμα μας.:: Το αρχικό post ανανεώθηκε με όλους τους αποκλειστικούς digital τίτλους κάθε κονσόλας.
:: Λείπουν τα Sonic Lost World, Project Spark και ορισμένα Free-to-Play, τα οποία θα προστεθούν σύντομα.
:: Ορισμένοι τίτλοι δεν έχουν ! εξαιτίας της έκδοσης τους, όπως για παράδειγμα το Dead Nation. Συμφωνείτε πως είναι διαφορετικοί τίτλοι εξαιτίας του υλικού ή θα έπρεπε να έχουν θαυμαστικό;
Αν λείπουν τίτλοι μπορείτε απλά να τους αναφέρετε και θα προστεθούν σύντομα.
Φίλε Whitey αν έχεις μάθει να μην έχεις αντίλογο σε δημόσιο διάλογο δεν φταίω εγώ. Εσύ ζήτησες προτάσεις και απόψεις χρηστών στο αρχικό post σου το οποίο μετά άλλαξες και απλά μας ενημέρωσες ότι αυτό αποφάσισα και τέρμα…
Ήμουν ξεκάθαρος στο τι θα βοηθούσε τον κόσμο να έχει μέσα σε ένα θέμα μια άμεση εικόνα για τους ποιοτικούς τίτλους που έχει η κάθε κονσόλα και σου έγραψα τα επιχειρήματα μου. Για αυτό άλλωστε σου πρότεινα να βάλεις και ποιοτικά κριτήρια στην λίστα σου…
Με την αλλαγή που έχεις κάνει αυτή την στιγμή ένας χρήστης μπορεί πάρα πολύ εύκολα να δει μέσα σε λίγα λεπτά τι exclusive εμπειρίες μπορεί να έχει σε μια πλατφόρμα retail η όχι. Άλλωστε και όλοι οι retail τίτλοι πωλούνται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της κάθε κονσόλας…
Αν ήθελες να βελτιώσεις και άλλο το θέμα και να βοηθήσει και το enternity θα μπορούσες κάτω από τις εικόνες των παιχνιδιών να δώσεις και link από τα reviews που έχουν κάνει οι συντάκτες της σελίδας…
Επίσης ποτέ δεν κακοχαρακτήρισα την δουλειά που έκανες – ίσα ίσα από την αρχή ήμουν πολύ θετικός απέναντι σου (και ακόμη είμαι εννοείτε, συζήτηση κάνουμε) - εκτός αν θεωρείς λέξεις όπως “λειψή λίστα” προσβλητικές…
Να έχεις στο μυαλό σου ότι η τακτική όλων των εταιρειών πλέον έχει γυρίσει στο 3-4 ΑΑΑ exclusives την χρονιά που ανάμεσά τους θα συμπληρώνονται από exclusive indie περιεχόμενο…
Θα βοηθήσουμε όλοι μας πιστεύω να κρατηθεί το θέμα επίκαιρο αν και θα ήθελα να ξανασκεφτείς το θέμα των ποιοτικών κριτηρίων έτσι ώστε η λίστα που δίνεις στον κόσμο να περιέχει τα καλύτερα games. Αυτό δεν είναι πασάλειμμα και χρειάζεται πραγματική δουλειά για να γίνει το φιλτράρισμα αλλά πίστεψέ με ότι πολύς κόσμος θα βοηθηθεί αν γίνει κάτι τέτοιο!
Υ.Γ. Τα θαυμαστικά που βάζεις στους τίτλους είναι απλά περισσότερη δουλειά για εσένα και μου δείχνεις ένα πείσμα που δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να αποδείξεις. Exclusive είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να παίξεις σε μια πλατφόρμα και όχι στις άλλες - πάντα μιλώντας για next gen κονσόλες . Μπορώ να παίξω LoU στο One ή στο Wii U; Όχι - άρα το LoU είναι exclusive του PS4 (πόσο μάλλον για χρήστες που δεν είχαν PS3 στην last gen)…
Εγώ αυτή την στιγμή έχω ένα PS4 και ένα 360 στο σαλόνι μου (το ps3 μπήκε στο κουτάκι του, όπως θα μπει και το 360 όταν θα μου έρθει το One) και νομίζω ότι αρκετός κόσμος είναι στην ίδια κατάσταση. Για πες μου τι είναι ο ορισμός του exclusive game για εμένα σαν χρήστη και τι είδους πληροφορία θα ήθελα για τις πλατφόρμες που έχω; Νομίζεις με ενδιαφέρει αν ένα franchise της Sony θα βγει και στο PS4 και στο PS3 από την στιγμή που η έκδοση για PS4 (αυτή που με ενδιαφέρει) θα είναι τεχνικά ανώτερη;
Υ.Γ.2 Ότι γράφω εννοείτε ότι είναι πάντα σε φιλικό τόνο γιατί καμιά φορά ο γραπτός λόγος διαβάζετε λίγο επιθετικός ενώ απο μέρους μου δεν έχω καμία τέτοια διάθεση
Περισσότερο με ενόχλησε το "πασάλειμμα" που ανέφερες και το ότι έχει αλλάξει μόνο ο τίτλος γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αλλαγές έκανα συνέχεια (φαίνεται και από τον αριθμό επεξεργασιών) και πίστεψε με, έχω αφιερώσει αρκετές ώρες.
Τα θαυμαστικά δεν με ενοχλούν που είναι επιπλέον δουλειά και θα επιμείνω στο πείσμα μου γιατί από την αρχή μιλούσα για νέους τίτλους που δεν μπορείς να παίξεις σε κονσόλα παλαιότερης γενιάς ή σε αντίστοιχη της νέας. Όσο για τα reviews, "στέλνω" τους χρήστες στην σελίδα του προϊόντος που συμπεριλαμβάνεται και το review.

Νομίζω με την τελευταία ανανέωση όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. :Ρ

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
Ξεκινησε ενα ωραιο θεμα το οποιο εχει παρει πολλες στροφες στην πορεια γιατι δεν εχει ξεκαθαριστει λεπτομερως απο την αρχη το μοντελο του .
Αναφερθηκε λοιπον εξαρχης , πως μπορουμε ευπροσδεκτα να βοηθησουμε στην ενημερωση και ολοκληρωση της λιστας με θεμα '' Τα Console Exclusives της νέας γενιάς '' .
Επειτα , αναφερει ο Whitey ο οποιος ξεκινησε την συγκεκριμενη λιστα , πως θα ειναι '' Η αρχική ιδέα αφορούσε τους τίτλους που κυκλοφορούν αποκλειστικά σε κάθε κονσόλα νέας γενιάς. Σε αυτά περιλαμβάνονται και οι τίτλοι που είναι αποκλειστικοί σε μία κονσόλα, αλλά έχουν κυκλοφορήσει και σε PC '' , αυτοματως παμε σε exclusive αλλα και σε Console exclusive κυκλοφοριες . Επισης στο τελος προσθετει πως καποιοι Νεοι τιτλοι κυκλοφορουν και σε κονσολες νεας γενιας ...
Αρα συμφωνα με τα λεγομενα το μοντελο της λιστας πρεπει να ειναι το εξης :
1) Exclusive και Console exclusive κυκλοφοριες νεας γενιας κονσολων εκ των οποιων μερικοι απο τους τιτλους εχουν κυκλοφορησει και σε κονσολες παλαιας γενιας
Να προσθεσω πως απο την αρχη δεν αναφερεται πουθενα για το αν θα προτεινουμε retail η digital τιτλους ... Οταν ξεκινας ενα θεμα με συγκεκριμενο μοντελο αναφερεις ολα τα ενδεχομενα και περιπτωσεις . Επισης κατω απο καθε λογοτυπο κονσολας υπαρχει ενα Digital only . Τι σημαινει αυτο ? Παραπεμπει καπου ?
Δεν κατηγορω κανεναν απλως στο θεμα μεσα υπαρχουν σωστα και λανθασμενα λεγομενα οπως και ημιτελη με αποτελεσμα να φτανουμε σε παρεξηγησεις ...
Προτεινω να αναφερθει τι μοντελο θα ακολουθησει το συγκεκριμενο θεμα απο τωρα ωστε να φτιαχτει μια λιστα οσο πιο σωστη και ολοκληρωμενη γινεται .
Αναφερθηκε λοιπον εξαρχης , πως μπορουμε ευπροσδεκτα να βοηθησουμε στην ενημερωση και ολοκληρωση της λιστας με θεμα '' Τα Console Exclusives της νέας γενιάς '' .
Επειτα , αναφερει ο Whitey ο οποιος ξεκινησε την συγκεκριμενη λιστα , πως θα ειναι '' Η αρχική ιδέα αφορούσε τους τίτλους που κυκλοφορούν αποκλειστικά σε κάθε κονσόλα νέας γενιάς. Σε αυτά περιλαμβάνονται και οι τίτλοι που είναι αποκλειστικοί σε μία κονσόλα, αλλά έχουν κυκλοφορήσει και σε PC '' , αυτοματως παμε σε exclusive αλλα και σε Console exclusive κυκλοφοριες . Επισης στο τελος προσθετει πως καποιοι Νεοι τιτλοι κυκλοφορουν και σε κονσολες νεας γενιας ...
Αρα συμφωνα με τα λεγομενα το μοντελο της λιστας πρεπει να ειναι το εξης :
1) Exclusive και Console exclusive κυκλοφοριες νεας γενιας κονσολων εκ των οποιων μερικοι απο τους τιτλους εχουν κυκλοφορησει και σε κονσολες παλαιας γενιας
Να προσθεσω πως απο την αρχη δεν αναφερεται πουθενα για το αν θα προτεινουμε retail η digital τιτλους ... Οταν ξεκινας ενα θεμα με συγκεκριμενο μοντελο αναφερεις ολα τα ενδεχομενα και περιπτωσεις . Επισης κατω απο καθε λογοτυπο κονσολας υπαρχει ενα Digital only . Τι σημαινει αυτο ? Παραπεμπει καπου ?
Δεν κατηγορω κανεναν απλως στο θεμα μεσα υπαρχουν σωστα και λανθασμενα λεγομενα οπως και ημιτελη με αποτελεσμα να φτανουμε σε παρεξηγησεις ...
Προτεινω να αναφερθει τι μοντελο θα ακολουθησει το συγκεκριμενο θεμα απο τωρα ωστε να φτιαχτει μια λιστα οσο πιο σωστη και ολοκληρωμενη γινεται .
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Μα έρχεστε και μου λέτε λείπει το ένα λείπει το άλλο και γιατί να λείπει το Forza Horizon 2 και και και. Πλέον έχουν μπει όλα στην λίστα και έτσι θα παραμείνει από εδώ και πέρα εκτός αν κάτι είναι εντελώς λάθος.
Οι προϋποθέσεις που είχα παλαιότερα για να ενταχθεί ένας τίτλος στην λίστα υπήρχαν και καταρρίφθηκαν γιατί τα μέλη θεώρησαν πως η λίστα δεν είναι ολοκληρωμένη. Ήμουν ξεκάθαρος πως η λίστα αφορά μόνο retail, exclusive/console exclusive τίτλους και το έγραφα στο αρχικό post. Πλέον βάλαμε και τα digital/indies άρα δεν υπάρχει λόγος να γράψω για το ποιους τίτλους μπορείτε να προτείνετε. Όλοι οι τίτλοι είναι ευπρόσδεκτοι αν κυκλοφορούν αποκλειστικά στην κονσόλα νέας γενιάς κάθε εταιρίας (ή και παλαιότερη (π.χ. PS3+PS4), οι οποίοι και πάλι ξεχωρίζουν από τους άλλους με το !).
Το Digital Only παραπέμπει στο Digital Only. Από κάτω έχει ένα spoiler όπου υπάρχουν οι αποκλειστικοί digital τίτλοι κάθε κονσόλας. Γιατί διαχωρίστηκαν από τα retail; Υπάρχει πρόβλημα και με αυτό; Νομίζω μπορούμε να βρούμε άλλα θέματα να ασχοληθούμε.
Οι προϋποθέσεις που είχα παλαιότερα για να ενταχθεί ένας τίτλος στην λίστα υπήρχαν και καταρρίφθηκαν γιατί τα μέλη θεώρησαν πως η λίστα δεν είναι ολοκληρωμένη. Ήμουν ξεκάθαρος πως η λίστα αφορά μόνο retail, exclusive/console exclusive τίτλους και το έγραφα στο αρχικό post. Πλέον βάλαμε και τα digital/indies άρα δεν υπάρχει λόγος να γράψω για το ποιους τίτλους μπορείτε να προτείνετε. Όλοι οι τίτλοι είναι ευπρόσδεκτοι αν κυκλοφορούν αποκλειστικά στην κονσόλα νέας γενιάς κάθε εταιρίας (ή και παλαιότερη (π.χ. PS3+PS4), οι οποίοι και πάλι ξεχωρίζουν από τους άλλους με το !).
Το Digital Only παραπέμπει στο Digital Only. Από κάτω έχει ένα spoiler όπου υπάρχουν οι αποκλειστικοί digital τίτλοι κάθε κονσόλας. Γιατί διαχωρίστηκαν από τα retail; Υπάρχει πρόβλημα και με αυτό; Νομίζω μπορούμε να βρούμε άλλα θέματα να ασχοληθούμε.

-
Whitey - Δημοσιευσεις : 455
Οι digital σωστά έχουν διαχωριστεί από τον Πάνο από τους retail γιατί συνήθως μιλάμε για indies κτλ. Όταν πας να πάρεις κονσόλα δεν κοιτάς τι "δευτερεύον" θα παίξεις, αλλά τα μεγάλα πιστόλια.
Twitch: twitch.tv/animapura
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
Facebook: https://www.facebook.com/ntakospan
Instagram: https://instagram.com/officialanimapura/
"Yo, the Cole Train don't go woo-woo. It's WHOOO!"
-
AnimaPura - Δημοσιευσεις : 386
Εννοειται πως οταν πας σε κονσολα , της αρεσκειας σου παντα, κοιτας τα μεγαλα '' exclusive '' ''πιστολια '' γιατι τα περισσοτερα μεγαλα πιστολια συνηθως ειναι multiplatform οπως battlefield Κλπ ...
Αλλα δεν ηταν αυτο το ζητουμενο μου . Αυτο που εγραψα ηταν πως καλυτερα ειναι εξαρχης να γραφεις λεπτομερως το τι ζητας , οπως για τα digital η retail παιχνιδια κλπ ...
Αλλα δεν ηταν αυτο το ζητουμενο μου . Αυτο που εγραψα ηταν πως καλυτερα ειναι εξαρχης να γραφεις λεπτομερως το τι ζητας , οπως για τα digital η retail παιχνιδια κλπ ...
- mariodm22
- Δημοσιευσεις : 753
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες