Supernatural

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό GooDShiveR » 28 Ιαν 2015, 15:18

greenkiller.13 έγραψε:Εγω παντως που ειμαι στα μεσα του 5ου,τωρα αρχιζει να γινεται ολο και καλυτερη η σειρα.
Πολυ καλα νεα το οτι θα βγει και 11ος κυκλος,γιατι μεχρι στιγμης δεν εχει υπαρξει επεισοδιο που να μην μου αρεσε,αλλα ειναι καλυτερα αλλα λιγοτερο καλα,αλλα ολα εχουν να δειξουν και κατι καινουργιο συνηθως.

Δεν αργεί... σε λίγο θα δεις και τα απαίσια επεισόδεια.
Άβαταρ μέλους
GooDShiveR

Δημοσιευσεις : 258

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 28 Ιαν 2015, 19:35

Ναι δυστυχως ετσι ειναι με οσους εχω μιλησει που βλεπουν την σειρα,αλλα αφου τουλαχιστον οι επομενοι κυκλοι ξαναγινονται πιο δυνατοι και πιο ενδιαφερων,τοτε μπορω να πω οτι δεν εχω προβλημα
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό jack124 » 28 Ιαν 2015, 19:41

greenkiller.13 έγραψε:Ναι δυστυχως ετσι ειναι με οσους εχω μιλησει που βλεπουν την σειρα,αλλα αφου τουλαχιστον οι επομενοι κυκλοι ξαναγινονται πιο δυνατοι και πιο ενδιαφερων,τοτε μπορω να πω οτι δεν εχω προβλημα

Ναι υπάρχουν κάποια επεισόδια που δεν είναι καλά αλλά είναι λίγα... τα περισσότερα είναι πολύ ωραία βασικά τέλεια !!! ;)
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 17 Φεβ 2015, 15:06

Τελος και ο 5ος κυκλος που οτι ακουω ειναι και απο τους καλυτερους,αρχισα τον 6ο και μεχρι στιγμης υπαρχουν ακομα καποια ερωτηματικα οσον αφορα την ιστορια,αλλα λογικα θα τα διευκρινισουν αργοτερα.Παμε για τον 6ο τωρα! :D
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό korko » 17 Φεβ 2015, 17:04

και ο 6ος καλούτσικος είναι.οι χειρότεροι νομίζω είναι οι 7-8.ειδικά η χρονιά με τα λεβιάθαν είναι ένα τεράστιο φίλλερ που διαρκεί δυστυχώς μια ολόκληρη χρονιά...βέβαια οι 9 και 10 θα σε αποζημιώσουν και έχει ανακοινωθεί και ο 11ος που δεν έχουμε ιδέα ακόμα τι θα μπορούσε να γίνει.
Άβαταρ μέλους
korko

Δημοσιευσεις : 677

Re: Supernatural

Δημοσίευσηαπό Harkyn » 07 Ιουν 2015, 13:26

Είδα και το τελευταίο επεισόδιο της 10ης σεζόν.Προσωπικά μου άρεσε και μου τράβηξε το ενδιαφέρον και για την επόμενη χρονιά.Κάτι που είναι δύσκολο γιατί είναι 10 χρόνια σειρά με 23 επεισόδια του 44' κάθε σεζόν.Μια χαρά το πάνε
Άβαταρ μέλους
Harkyn

Δημοσιευσεις : 300

Δημοσίευσηαπό KoKaGoOGoKLMer » 24 Ιουν 2015, 16:50

ειδα την πρωτη σεζον....καλο ειναι αλλα αργει πολυ μεχρι επιτελους να μπει στα ωραια σημεια
Άβαταρ μέλους
KoKaGoOGoKLMer

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό jack124 » 24 Ιουν 2015, 17:01

KoKaGoOGoKLMer έγραψε:ειδα την πρωτη σεζον....καλο ειναι αλλα αργει πολυ μεχρι επιτελους να μπει στα ωραια σημεια

Δες το αξίζει πολύ η σειρά μακάρι να ήμουν στην θέση σου (να ήμουν στον 2ο κύκλο) γιατί το έχω τελειώσει και δεν ξέρω τι να κάνω περιμένω 11ο ... :P
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό KoKaGoOGoKLMer » 24 Ιουν 2015, 17:04

εχω ακουσει οτι παρακατω μπαινουν στο παιχνιδι κατι θεοι εκει περα και γγινεται πολυ ενδιαφερον...αλλα στην αρχη ειναι μονο γεγονοτα
Άβαταρ μέλους
KoKaGoOGoKLMer

Δημοσιευσεις : 76

Δημοσίευσηαπό jack124 » 24 Ιουν 2015, 17:06

KoKaGoOGoKLMer έγραψε:εχω ακουσει οτι παρακατω μπαινουν στο παιχνιδι κατι θεοι εκει περα και γγινεται πολυ ενδιαφερον...αλλα στην αρχη ειναι μονο γεγονοτα

Ναι ισχύει γίνεται χαμός μετά .. Κάπου στην 7-8 σεζόν ψιλοχάλασε το έσωσαν όμως όπως λένε και πιο πάνω αλλά γενικά έχει πολύ ενδιαφέρον :D
Άβαταρ μέλους
jack124

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB