Αγαπητοί φίλοι,
Όπως θα έχετει δει όσοι μας παρακολουθείτε καιρό, έχουμε αρχίσει να μεγαλώνουμε αρκετά σαν site και όπως είναι φυσικό, κάτι τέτοιο συνεπάγεται και μεγαλύτερες απαιτήσεις για ύλη. Επειδή αναζητούμε τρόπους να μεγαλώσουμε την ομάδα των συνεργατών μας, σας ενημερώνουμε ότι όσοι ενδιαφέρονται για κάποιον από τους παρακάτω τομείς, μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας.
Αυτή τη στιγμή αναζητούμε συνεργασίες στους τομείς:
- News
- Forum Moderation
- Games Reviews
- Gadgets Reviews
Για περισσότερες πληροφορίες, είτε επικοινωνήστε μαζί μου μέσω PM, είτε στείλετε ένα σχετικό mail με τη θέση που σας ενδιαφέρει στο info@enternity.gr
Ευχαριστώ
- Τώρα είναι 09 Ιουν 2023, 10:08 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
To Enternity αναζητά συνεργάτες
44 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
εγώ έχω να σας πω ένα μεγάλο μπραβο και ευχαριστω για οτι κάνετε. Σας παρακολουθω από την πρώτη στιγμη κι όποτε μου το επιτρέπει ο χρόνος μπαίνω και γραφω και διαβαζω τα αρθρα σας. Αποτελειτε την πρωτη μου επιλογή ενω πριν ήταν αλλο site στις προτιμήσεις μου αλλά χάλασε αυτό... εδώ εχετε τελεια συντακτικη ομαδα, καποια παιδια ήταν αλλού και τα ξέρω και γραφουν πολυ καλα. Δεν ξερω αν πρεπει να το πω αλλα ολοι οι αλλοι ΧΑΣΑΝΕ που εδιωξαν τα παιδια αυτά, γιατί πιστεύω και απο οτι ξερω καποια τα πετάξανε εξω... και ειναι κριμα τωρα που δεν υπαρχουν δουλειές. Παύλο μπράβο! που φτιαξατε την ομάδα αυτή
χαιρομαι που επεκτεινεστε, ευχομαι τα καλυτερα 

-
Red or Dead - Δημοσιευσεις : 1
Ευχαριστούμε πολύ φίλε,
Δε θέλουμε να σχολιάσουμε για το τι γίνεται σε άλλα sites, απλά σκοπός μας είναι να μεγαλώνουμε και να βελτιώνουμε την ομάδα μας. Ήδη έχουμε κάποια άτομα που θα ξεκινήσουν ως συντάκτες άμεσα και κάποιους moderators που θα μας βοηθήσουν με το θέμα των σχολίων και του forum. Μέσα στις επόμενες μέρες θα σας τα ανακοινώσουμε όλα
Δε θέλουμε να σχολιάσουμε για το τι γίνεται σε άλλα sites, απλά σκοπός μας είναι να μεγαλώνουμε και να βελτιώνουμε την ομάδα μας. Ήδη έχουμε κάποια άτομα που θα ξεκινήσουν ως συντάκτες άμεσα και κάποιους moderators που θα μας βοηθήσουν με το θέμα των σχολίων και του forum. Μέσα στις επόμενες μέρες θα σας τα ανακοινώσουμε όλα

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Σε πρώτη φάση σας ανακοινώνω ότι από σήμερα, moderators του forum και του site είναι οι Shepard και nfs_maniac και αναμένεται και άλλος ένας (πρέπει να συνεννοηθούμε ολοκληρωτικά).
Ο Γιάννης Πλέσσας είναι η νεότερη προσθήκη στη συντακτική ομάδα με άλλα 2-3 άτομα να έχουν στείλει κείμενα που τα ελέγχω και θα έχουμε νεότερα στις επόμενες μέρες. Για τα περαιτέρω, τα λέμε μέσα
Ο Γιάννης Πλέσσας είναι η νεότερη προσθήκη στη συντακτική ομάδα με άλλα 2-3 άτομα να έχουν στείλει κείμενα που τα ελέγχω και θα έχουμε νεότερα στις επόμενες μέρες. Για τα περαιτέρω, τα λέμε μέσα

-
Sephiroth - Δημοσιευσεις : 1868
Sephiroth έγραψε:Σε πρώτη φάση σας ανακοινώνω ότι από σήμερα, moderators του forum και του site είναι οι Shepard και nfs_maniac και αναμένεται και άλλος ένας (πρέπει να συνεννοηθούμε ολοκληρωτικά).
Δεν νομιζω πως χρειαζομαστε και αλλον mod. Μια χαρα θα ειναι και οι δυο τους. Εξαλλου δεν εχουν αναφερθει πολλα κρουσματα απο spammers, flames κλπ.
-
Deathracer2009 - Δημοσιευσεις : 796
44 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες