iPhone: Ό,τι καλύτερο ή μήπως όχι;

Smartphones και dumbphones σε μία, ενιαία κατηγορία

iPhone: Ό,τι καλύτερο ή μήπως όχι;

Δημοσίευσηαπό Alucard » 03 Σεπ 2011, 15:43

Αναμφίβολα το iPhone έχει αλλάξει το τοπίο των smartphones, μέσω της ποιότητας κατασκευής του, του interface που χρησιμοποιεί και -φυσικά- του AppStore. Υπάρχουν αρκετοί όμως που πλέον το χαρακτηρίζουν "υπερκοστολογημένο", "υπερτιμημένο" και πολλά άλλα και θεωρούν ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά Android Smpartphones που προσφέρουν καλύτερη αξία για τα λεφτά τους. Για πείτε...
A cornered fox is more dangerous than a jackal.
Άβαταρ μέλους
Alucard

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 03 Σεπ 2011, 15:50

Σίγουρα δεν είναι το καλύτερο. Υπάρχουν πολλές συσκευές σε χαμηλότερη τιμή, που και flash ανοίγουν, και στέλνουν αρχεία με bluetooth, και έχουν περισσότερα MP, και..και..και...

Εγώ πιο πολύ το προτίμησα λόγω σταθερότητας. Πιο πριν ήμουν με Vivaz, NOKIA 5800 και πραγματικά είχα φτύσει αίμα με την αστάθεια των συσκευών... Τυχαία restarts, σε "πέταγε" στα ξαφνικά απο το browser, κτλ..κτλ... Ε, είπα κι εγώ να δοκιμάσω το μηλόφωνο, μπας και βρω την ησυχία μου, και η αλήθεια είναι οτι δεν με απογοήτευσε μέχρι στιγμής...

Το καλύτερο λοιπόν είναι σχετικό. Ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του, βρίσκει και το "καλύτερο"...
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό Alda » 03 Σεπ 2011, 17:06

Χαίρομαι ο Ηλίας που άνοιξε ένα τέτοιο θέμα καθότι είμαι ένθερμος οπαδός της apple και πραγματικά αγοράζω όλα τα προιόντα της εταιρίας.
Από που να αρχίσω; Από το φοβερό iphone 3 με κάμερα 3 mp και υποστήριξη 60 χαρακτήρων σε sms; Για το εκπληκτικό bluetooth που δεν λειτουργούσε με άλλες συσκευές; Πραγματικά μια αγορά που ποτέ δεν την μετάνιωσα...

Βέβαια μετά από όλα αυτά άκουσα για το iphοne 4 που έκανε μόνο 720 ευρώ και λέω ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ!

Άλλωστε το iphone προσφέρει πράγματα που κανένα άλλο κινητό δεν δίνει και αξίζει... apps, video recording... δεν κολλάει ιούς.
Βέβαια η χαριστική βολή ήταν όταν κυκλοφόρησε λευκό... εκεί είπα ΟΚ ΠΑΡΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ...

Επίσης άκουσα ότι η apple σχεδιάζει να πουλήσει μια πέτρα με το logo της επάνω μόνο 400 ευρώ.
Εννοείται το πήρα.
Θα κολλήσω φυσικά και αυτοκόλλητο apple στο smart μου...

gimme a @$$# break....
If I go forward follow me, if I retreat shoot me and if I am killed avenge me... AVENGE ME! - Napoleon
Άβαταρ μέλους
Alda

Δημοσιευσεις : 53

Δημοσίευσηαπό Djibril » 03 Σεπ 2011, 18:10

Προσκυνώ το post του Άλκι! :lol:

Εγώ πάλι, μην έχοντας έρθει ποτέ σε ιδιαίτερη επαφή με κάποιο iPhone δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Le trefle sur ton corps, ton nom dans notre coeur...
Άβαταρ μέλους
Djibril

Δημοσιευσεις : 201

Δημοσίευσηαπό Roronoa » 04 Σεπ 2011, 11:31

Καλα η apple μονο που βαζει το logo της σε μια συσκευη τοτε ειναι +50ε (η μηπως 100;).Καλο κινητο,ειδικα το design, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι η μονη καλη επιλογη.
Εικόνα

http://myanimelist.net/animelist/Darkroronoa
Άβαταρ μέλους
Roronoa

Δημοσιευσεις : 419

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 04 Σεπ 2011, 15:38

Για εμένα το Iphone είναι ότι καλύτερο υπάρχει εκεί έξω. Έχει πάρα πολύ ωραία apps που δεν τρώνε lag σε σχέση με αυτών των Android. Τα apps του είναι πιο ωραία φτιαγμένα και μου αρέσει πως το μενού το κάνεις όπως θες εσύ. Και στα androind γίνεται αλλά στο Iphone είναι πιο χαρούμενο. Επίσης μου αρέσει κάθε design που έχει βγάλει η Apple. Μπορεί του 4 να μην φτάνει το εξωτερικό του 3GS αλλά και πάλι φαίνεται πολύ ωραίο. Το μόνο μειονέκτημα;; Μεγάλη τιμή.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2011, 17:00

Βασικά το iPhone και κάθε Apple product, αυτή τη στιγμή έχει ένα βασικό πλεονέκτημα.

Λόγω του ότι η εταιρία δουλεύει πάνω στην ίδια φιλοσοφία λογισμικού, η συνεργασία ανάμεσα σε διάφορες συσκευές είναι peace of cake. Τουτέστιν, αγόρασες iPhone 4 και παίρνεις το iPhone 4S, μεταφέρει τα πάντα μέσα σε 5 λεπτά και ξεκινάς τη μέρα σου με νέα συσκευή. Ακόμη, οι developers εργάζονται πάνω κάτω σε μία συσκευή και γι' αυτό ο ρυθμός ανάπτυξης εφαρμογών είναι τεράστιος. Επίσης, σε αντίθεση με το Android, το iOS αναβαθμίζεται ταυτόχρονα για ΟΛΟΥΣ παγκοσμίως τους χρήστες. Στο λογισμικό της Google, κάθε εταιρία πρέπει να φτιάξει τη δική της εκδοχή που να σηκώνει η συσκευή της (λόγω της σχετικής ελευθερίας που υπάρχει σε επίπεδο tech specs). Αυτό πολλές φορές καθυστερεί τα updates που είναι τραγικό.

Κάτι που έχει φανεί από την ημέρα που το Android γιγαντώθηκε και πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ΠΟΙΟΤΙΚΗ ανανέωση εφαρμογών/games κάθε εφαρμογής. Οι κάτοχοι Android συσκευών είναι λίγο περισσότερο στη λογική του ότι "θα το rootάρω, θα του πετάξω 20 emulators, θα κατεβάσω ότι σπασμένο υπάρχει στον πλανήτη και είμαι ο καλύτερος". Στο iPhone υπάρχει μικρότερο ποσοστό τέτοιων χρηστών και φαίνεται αυτό από το ποιες και πόσες εφαρμογές της προκοπής έχουν κυκλοφορήσει τα δύο ηλεκτρονικά καταστήματα.

Πήρα στα χέρια μου το Xperia Play και επειδή το PlayStation Suite δε δουλεύει στη χώρα μας έπρεπε να κατεβάσω μόνο τα Android games που υπάρχουν στο marketplace. Η κατάσταση είναι απλά για γέλια...
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Shepard » 04 Σεπ 2011, 17:07

Aν δούμε το iPhone σαν μια σκέτη συσκευή, όχι δεν είναι το καλύτερο!
Εφόσον όμως βάλουμε στην εξίσωση όλο το οικοσύστημα και την υποστήριξη, τότε ναι, είναι χαλαρά το καλύτερο κινητό εκεί έξω!

Η Apple μαζί με το κινητό σου δίνει και τα... iTunes, GameCenter, AppStore και προσεχώς το iCloud!
Η υλοποίηση των παραπάνω πραγμάτων και η απροβλημάτιστη λειτουργία τους είναι αυτό που δεν μπορεί καμία άλλη εταιρία να προσφέρει!

Για εμένα είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κινητό που αξίζει πάνω από 450Ε!

(Αυτοί που αγοράζουν Android νομίζουν ότι άμα έχουν οκταπύρηνη cpu και 3840*2820 pixels στις 4 ίντσες τα έχουν όλα! Αμ δεν είναι έτσι... ΕΥΤΥΧΩΣ!!!)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Shepard
Moderator

Δημοσιευσεις : 6860

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 04 Σεπ 2011, 17:34

Σαν συσκευή έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ελλείψεις και specs χαμηλότερα από το μέσο όρο κινητών στην κατηγορία του. Ωστόσο, όπως το λέει ο Shepard, το οικοσύστημα iOS, App Store κτλ το κάνει -για μένα- την καλύτερη συσκευή αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό bahamut zero » 04 Σεπ 2011, 22:47

το θεωρω παρα πολυ καλο κινητο αλλα δεν ξερω αν θα το αγοραζα...ο λογος? νιωθω λιγο κοροιδο οταν το ipod touch με μεγαλυτερη κιολας χωρητικοτητα ειναι στην μιση τιμη!!! πανω κατω ιδιο hardware δηλαδη και τεραστια διαφορα στην τιμη...πώς δικαιολογειται κατι τετοιο??? με το ipod touch μου παντως (third gen 32gb) ειμαι απιστευτα ικανοποιημενος μιας και το κουβαλαω συνεχεια μαζι μου επειδη ακουω πολλες ωρες μουσικη....το android δε με αγγιζει ιδιαιτερα (δεν εχει τη σταθεροτητα που προσωπικα απαιτω) και το βλεπω και καπως καραγκιοζιλικι ολο αυτο το πραγμα που γινεται με τα specs ....προσωπικα αυτο που μου εχει τραβηξει την προσοχη αυτη την περιοδο ειναι το wp7.5
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
bahamut zero

Δημοσιευσεις : 69

Επόμενο

Επιστροφή στο Κινητά

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB