Supernatural

Previously, on: Lost, Dexter, Game of Thrones, Ρετιρέ και πάει λέγοντας

Δημοσίευσηαπό jack124 » 20 Δεκ 2015, 23:58

Το mid season finale του 11ου κύκλου θεωρώ ήταν από τα πιο εντυπωσιακά επεισόδια! όσο πάει γίνεται όλο και καλύτερο και "έμεινα " με την επιστροφή ...(έκπληξη :P ) ανυπομονώ για την συνέχεια
Επική σειρά και ο 11ος κύκλος από τους καλύτερους :D
Σε λίγο καιρό θα μάθουμε και αν ανανεωθεί για 12ο !!
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό jack124 » 21 Δεκ 2015, 14:03

Καλά κάνεις γιατί είναι δύσκολη η αναμονή ... :P
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 21 Δεκ 2015, 22:08

Εγω φετος βλεπω πρωτη φορα επεισοδιο εβδομαδα με την εβδομαδα και ομολογω ηταν λιγο σπαστικο στην αρχη η υπομονη που επρεπε να δειχνω,ενω τις προηγουμενες σεζον τις εβλεπα σερι και ολα κομπλε :p
Για μενα το 6ο επεισοδιο ηταν το καλυτερο και το 9ο επισης απο κοντα πολυ καλο.Μου αρεσει το πως εξελισσεται μεχρι στιγμης,αναρωτιεμαι αν μεχρι το τελος της σεζον
θα μαθουμε περισσοτερα για το Θεο και τα οσα συνεβησαν στο παρελθον.Θα ειχε ενδιαφερον να τον εκπροσωπησει καποιος ηθοποιος,αν και λογικα δε θα το επιχειρησουν και καταλαβαινω το λογο

Πρεπει να το συνεχισουν και για 12η σεζον,αφου ακομα εχει πολυ ενδιαφερον η σειρα.
Θα ηθελα κιολας μια σεζον να δωθει παραπανω βαρος στον Castiel,ισως και καποιες πληροφοριες για το παρελθον του και να γινει λιγο πιο "σκοτεινος" ή μυστηριος ισως,οπως ηταν στην αρχη,κατι που πιστευω ταιριαζει στον ρολο του,αφου υποτιθεται οτι ειναι αγγελος
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό Dalmore » 25 Δεκ 2015, 09:50

^ Αυτο που λες για τον Cas εχει γινει ηδη στον 6 κυκλο, και μετα κατα διαστηματα και σε ολους τους επομενους κυκλους.
Άβαταρ μέλους
Dalmore

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 04:35

Μετά από την 7η season, δυστυχώς το βαρέθηκα.... όλο το ίδιο και το ίδιο...
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό jack124 » 19 Απρ 2016, 14:50

MikeGee έγραψε:Μετά από την 7η season, δυστυχώς το βαρέθηκα.... όλο το ίδιο και το ίδιο...

Πραγματικά σου μιλάω προσπάθησε να δεις 7ο και 8ο κύκλο(που καλυτερεύει απο εκεί και μετά) και να φτάσεις 10-11
Ο 11ος είναι θεωρώ ο καλύτερος μετά τον 5ο
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσίευσηαπό fotisleko » 22 Απρ 2016, 20:44

εχω μεινει στην 5η σεζον λογω σχολειου! αντε να τελειωσω φετος και θα τα ω ολαα
Άβαταρ μέλους
fotisleko

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό niksnake » 13 Ιούλ 2016, 14:04

ΕΠΙΚΗ ΣΕΙΡΑ!!!Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ !!!12Η ΣΕΖΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ SUPER ΔΕ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ .....
niksnake

Δημοσιευσεις : 56

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τηλεοπτικές Σειρές

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB