Λιωνω στον "πονο" και στην "μαυριλα" με το Dark Souls 2.Αρρωστημενη παιχνιδαρα!
Σε σχεση με το "Demon's" το εχουν βελτιωση σε ολα του.Αν και μερικες φορες καταληγω οτι το "Demon's" ηταν πολυ πιο δυσκολο.Μολις εφαγα των The Rotten.Δυσκολος ο μπαγασας ηταν.Παντος η "πιστα" Black Gulch μεχρι τωρα ειναι η πιο ατμοσφαιρικη που εχω παιξει στην σειρα "Souls".Respect στα ατομα που την σκεφτηκαν.
Στο "βητακι" ξεκινησα το Sly Cooper: Thieves in Time.Πολυ καλο παιχνιδι και τα ελληνικα του ειναι αξιοπρεπεστατα.
- Τώρα είναι 22 Σεπ 2023, 21:27 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Xbox One
Black Flag από Games with Gold
Gears Ultimate Edition (επιτέλους!)
PS4
Teslagrad από PS+
PS Vita
Tearaway (αριστούργημα!)
Black Flag από Games with Gold
Gears Ultimate Edition (επιτέλους!)
PS4
Teslagrad από PS+
PS Vita
Tearaway (αριστούργημα!)
- epsilon753
- Δημοσιευσεις : 2
Έκανα το λάθος κι έβαλα χθες το Total War: Rome II για να δοκιμάσω το νέο μου PC. Με το που το φόρτωσα, μετάνιωσα που το έκανα. Όσοι έχετε παρακολουθήσει τι γράφω κατά καιρούς θα καταλάβετε το γιατί. Το Rome είναι το μόνο παιχνίδι που ακόμα και σήμερα, μετά από 25 χρόνια gaming, μεγάλος άνθρωπος πια, με γυναίκα και παιδιά, φοβάμαι πραγματικά ότι μπορεί να με οδηγήσει σε εθισμό. Το προηγούμενο το έχω κυριολεκτικά λιώσει στο single player, έχοντας παίξει εκατοντάδες ώρες. Την τελευταία φορά, μάλιστα, που έβαλα κι έπαιξα το πρώτο Rome, πριν γίνω πατέρας, είχα ενημερώσει σχετικά τη γυναίκα μου ότι ξεκινώ νέο playthrough για να προετοιμαστεί ψυχολογικά που θα με χάσει.
Διάβασα τα review σήμερα το πρωί και τα περισσότερα που γράφουν ως αρνητικά προσωπικά τα βλέπω ως θετικά. Επιπλέον, υπολογίστε ότι το παίζω τώρα, μετά από ότι patch έχει βγει και με PC που πήρα τώρα, που σημαίνει ότι το παιχνίδι έβαλε απευθείας τις ρυθμίσεις στο Ultra.
Είχα την εντύπωση ότι είχα βάλει το Shogun 2 να κατεβαίνει από το Steam, ακριβώς για να δω τη διαφορά του νέου από το παλιό μου PC (το παλιό το έπαιζε με το ζόρι και το παράτησα) κι όταν συνειδητοποίησα τι είχα κάνει, αμέσως το μετάνιωσα. Ωστόσο, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην παίξω τουλάχιστον την πρώτη αποστολή του tutorial για να το δω λιγάκι. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τον εαυτό μου που περιορίστηκα σε αυτό, με το που τελείωσε η πρώτη μάχη του tutorial το έκλεισα και πήγα για νανάκια νωρίς νωρίς στις 11 και κάτι ψιλά, σαν καλό παιδάκι. Λογικά θα το αφήσω για πιο μετά. Πιστεύω μπορώ να αντισταθώ.
Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι τι παίζει με τα DLC. Πολύ πράγμα. Υπάρχει κάτι που έχει ουσιαστικό νόημα στο παιχνίδι που θα έπρεπε να έχω; Παίζω πάντα αποκλειστικά και μόνο με Ρωμαίους για λόγους ιστορικής αληθοφάνειας, οπότε δεν με καίει ντε και καλά να έχω τον έλεγχο άλλων λαών. Στο παλιό, που έχω βγάλει Imperator Campaign καμιά 10ριά φορές, το έκανα πάντα με κάποια από τις τρεις Ρωμαϊκές φατριές, συνήθως με τους Βρούτους και πιο σπάνια με τους Ιούλιους. Ίσως σε αυτό να ψηθώ κάποια στιγμή για Έλληνες, αλλά αυτό είναι τσάμπα DLC που είναι μέσα. Να βάλω κάτι άλλο στο wishlist του Steam από DLC;
Διάβασα τα review σήμερα το πρωί και τα περισσότερα που γράφουν ως αρνητικά προσωπικά τα βλέπω ως θετικά. Επιπλέον, υπολογίστε ότι το παίζω τώρα, μετά από ότι patch έχει βγει και με PC που πήρα τώρα, που σημαίνει ότι το παιχνίδι έβαλε απευθείας τις ρυθμίσεις στο Ultra.
Είχα την εντύπωση ότι είχα βάλει το Shogun 2 να κατεβαίνει από το Steam, ακριβώς για να δω τη διαφορά του νέου από το παλιό μου PC (το παλιό το έπαιζε με το ζόρι και το παράτησα) κι όταν συνειδητοποίησα τι είχα κάνει, αμέσως το μετάνιωσα. Ωστόσο, δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην παίξω τουλάχιστον την πρώτη αποστολή του tutorial για να το δω λιγάκι. Είμαι πραγματικά υπερήφανος για τον εαυτό μου που περιορίστηκα σε αυτό, με το που τελείωσε η πρώτη μάχη του tutorial το έκλεισα και πήγα για νανάκια νωρίς νωρίς στις 11 και κάτι ψιλά, σαν καλό παιδάκι. Λογικά θα το αφήσω για πιο μετά. Πιστεύω μπορώ να αντισταθώ.
Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι τι παίζει με τα DLC. Πολύ πράγμα. Υπάρχει κάτι που έχει ουσιαστικό νόημα στο παιχνίδι που θα έπρεπε να έχω; Παίζω πάντα αποκλειστικά και μόνο με Ρωμαίους για λόγους ιστορικής αληθοφάνειας, οπότε δεν με καίει ντε και καλά να έχω τον έλεγχο άλλων λαών. Στο παλιό, που έχω βγάλει Imperator Campaign καμιά 10ριά φορές, το έκανα πάντα με κάποια από τις τρεις Ρωμαϊκές φατριές, συνήθως με τους Βρούτους και πιο σπάνια με τους Ιούλιους. Ίσως σε αυτό να ψηθώ κάποια στιγμή για Έλληνες, αλλά αυτό είναι τσάμπα DLC που είναι μέσα. Να βάλω κάτι άλλο στο wishlist του Steam από DLC;
You’re in a desert walking along in the sand when all of the sudden you look down, and you see a tortoise. It’s crawling toward you. You reach down, you flip the tortoise over on its back...
-
lovesfool - Δημοσιευσεις : 15
Τελείωσα σήμερα το Until Dawn και πήρα μαζί και τη πλατίνα. Θα συνεχίσω με Mad Max που μου έχουν μείνει μερικά oil pumps και κάποια challenges ακόμα...

-
Scott_Pilgrim - Δημοσιευσεις : 1681
Το until dawn το εχω στη wishlist,περιμενω να πεσει λιγο η τιμη.
Πηρα πλατινα στο Styx,υστερα απο εβδομαδες
-Πολυ καλο παιχνιδι,αλλα δυσκολο για μενα.Χρειαστηκα Guides για να βρω ολα τα collectibles και παρακολουθησα βιντεακια για να παρω ιδεες για το πως να κινηθω σε καθε πιστα,μιας και επελεγα παντα την πιο ηλιθια διαδρομη.Θελει πολυ υπομονη και ικανοτητα,αλλα εχει τη δυνατοτητα συνεχους αποθηκευσης,ετσι ωστε να μπορεις να συνεχιζεις απο σημειο που σε βολευει.
Συνεχιζω με Assassins creed rogue.Ελπιζω να μη χρειαστω κι εδω εβδομαδες για ολα τα collectibles.
Πηρα πλατινα στο Styx,υστερα απο εβδομαδες

Συνεχιζω με Assassins creed rogue.Ελπιζω να μη χρειαστω κι εδω εβδομαδες για ολα τα collectibles.

-
Ada23 - Δημοσιευσεις : 135
evergrey έγραψε:Τελος με το εκπληκτικο Assassin's Creed IV Black Flag.Τωρα απο εδω και περα εχει ναυμαχιες και ψαξιμο οτι εχει μεινει.
Τελος και με την συλλογη του Κρατος στο "βητακι".Αξεχαστα παιχνιδια ακομα και τωρα.
Δοκιμασα Twisted Metal.Ωραιο χαβαλετζιδικο "ραλακι",αλλα πολλα κουμπια βρε παιδι μου.Αν και με τα βασικα κουμπια την κανεις την δουλεια σου.Το καλο ειναι οτι εχει ακομα λαο στο multi.
Σημερα ξεκινησα το Dark Souls II.Σε σχεση με το Demon's εχουν κανει δουλεια στην κινηση του χαρακτηρα.Μονο στον τομεα των γραφικων δεν βλεπω καμια τρελη βελτιωση.
Με βλεπω και αυτο να το τερματιζω σε κανα 2 χρονια!
Καλησπερα ! Μιας και εχω αρχισει το Black Flag και το αφησα ελεω Batman , ποσες ωρες σου πηρε να τελειωσεις το κυριως παιχνιδι;
- Solidarity
- Δημοσιευσεις : 200
Solidarity έγραψε:evergrey έγραψε:Τελος με το εκπληκτικο Assassin's Creed IV Black Flag.Τωρα απο εδω και περα εχει ναυμαχιες και ψαξιμο οτι εχει μεινει.
Τελος και με την συλλογη του Κρατος στο "βητακι".Αξεχαστα παιχνιδια ακομα και τωρα.
Δοκιμασα Twisted Metal.Ωραιο χαβαλετζιδικο "ραλακι",αλλα πολλα κουμπια βρε παιδι μου.Αν και με τα βασικα κουμπια την κανεις την δουλεια σου.Το καλο ειναι οτι εχει ακομα λαο στο multi.
Σημερα ξεκινησα το Dark Souls II.Σε σχεση με το Demon's εχουν κανει δουλεια στην κινηση του χαρακτηρα.Μονο στον τομεα των γραφικων δεν βλεπω καμια τρελη βελτιωση.
Με βλεπω και αυτο να το τερματιζω σε κανα 2 χρονια!
Καλησπερα ! Μιας και εχω αρχισει το Black Flag και το αφησα ελεω Batman , ποσες ωρες σου πηρε να τελειωσεις το κυριως παιχνιδι;
Δυστυχως @Solidarity επεσες σε μυστηριο παιχτη.
Και αυτο γιατι ενδιαμεσα στις κυριες αποστολες "κυνηγουσα" σεντουκια/ναυμαχιες/φαλαινες πολλα νησια με "ερωτηματικα" και αλλα καλουδια.
Αν θυμαμαι καλα(γιατι εχω χασει την πραγματικοτητα με το Dark Souls 2)πρεπει το "κοντερ" να γραφει γυρω στις 45ωρες.Με ολα οσα σου εγραψα ομως.
Παντος ειμαι 90% σιγουρος οτι το review που εκαναν εδω τα παιδια απο το Enternity ελεγε οτι το κυριως παιχνιδι ειναι γυρω στις 25 ωρες.Ριξε μια ματια,σιγουρα το αναφερουν στο review.
Στο θεμα μας...
Τελος με το Super Time Force Ultra στο "βητακι".Σπαστικο παιχνιδι λογω χρονου.Ειδικα σε μερικες πιστες με τσαντισε πιο πολυ και απο το Dark Souls!Στο PS4 ισως παλευεται λογο χειριστηριου.
Συνεχιζω ακαθεκτος με Dark Souls 2 και λιγο Twisted Metal.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης