Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 24 Νοέμ 2015, 14:04

Geovra έγραψε:
Connie GR έγραψε:
Solidarity έγραψε:Ισχυει οτι το Battlefront δεν εχει καθολου single player campaign?

Ναι. Μόνο ένα mode το οποίο αντιμετωπίζεις μόνος σου ή με κάποιον φίλο waves εχθρών αυξανόμενης δυσκολίας.

Οπως τογραφει ο Connie δυστυχως δεν εχει campaign...BUT...
Αν σου αρεσει το Star Wars...επρεπε ΗΔΗ να παιζεις ...EPIC EPIC EPIC :)

Δεν αντιλεγω, αλλα δεν το εχω καθολου με τα multiplayer shooters :/
Θα το παρω οταν πεσει η τιμη του να παιξω αυτο το mode που λες!
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό baldur21 » 24 Νοέμ 2015, 14:36

Μου την σπάει κι εμένα που το Star Wars δεν έχει ικανοποιητικό single player mode! Πρέπει ντε και καλά να πληρώνω συνδρομή για να το απολαύσω όπως πρέπει.
Άβαταρ μέλους
baldur21

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 24 Νοέμ 2015, 18:32

Χθες το βραδάκι ξεκίνησα δειλά δειλά το Old Hunters. Μόλις έφαγα το πρώτο boss με τη δεύτερη και εντάξει ήταν ένα έπος η όλη μάχη!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό vegeta13 » 24 Νοέμ 2015, 18:51

rise of the tomb raider στο γερασμενο xbox 360, το παιχνιδι δειχνει πολυ καλο (στο θεμα των γραφικων), απο gameplay μου αρεσει καργα, ομως μου φαινεται μια απο τα ιδια σε σχεση με τον προηγουμενο τιτλο, μονο οι ταφοι σαν να εχουν γινει περισσοτεροι, α επισης εχουν μειωθει και τα μπαμ μπουμ καπως!
Άβαταρ μέλους
vegeta13

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό silver_knight » 25 Νοέμ 2015, 19:30

opoios psaxnei kosmo gia battlefront as mou steilei invite sto origin...silverknightGRE...poly kapsimo mexri stigmis
Άβαταρ μέλους
silver_knight

Δημοσιευσεις : 104

Δημοσίευσηαπό evergrey » 25 Νοέμ 2015, 23:11

Τελος με το φανταστικο LittleBigPlanet στο "βητακι".Δυστυχως ακομα και τωρα το online του ειναι αστα να πανε!Παντος και μονο το "Arcade",προσθετει απιστευτη διαρκεια στο παιχνιδι.
Mass Effect 2.Μετα απο 40 ωριτσες φτανω κοντα στο τελος και εχω ξενερωσει.Απιστευτο επος το παιχνιδι!
Και αραια και που κανα online ματσακι στο Call of Duty Ghosts.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 27 Νοέμ 2015, 02:02

Έβαλα να παίξω για πρώτη φορά Rocket League και πέρασε ένα 3ωρο χωρίς να το πάρω πρέφα. Παιχνίδαρος.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό rOOt » 02 Δεκ 2015, 13:38

Καλησπέρα στη παρέα!
Εγώ βρίσκομαι λιωμένος στο wasteland 2 το τελευταίο πολύ καιρό.Παρά το λιγοστό χρόνο μου,τα κουτσοκαταφέρνω.Είναι εθιστικό το άτιμο.
Τώρα είμαι στην εξωτική Rodia και μόλις γνώρισα τον hairy greek Janetos έπος!
Άβαταρ μέλους
rOOt

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό vegeta13 » 02 Δεκ 2015, 19:21

Μετα το πολυ καλο (αλλα μια απο τα ιδια σχεδον) rise of the tomb raider (xbox 360), σειρα περνει το αρκατα παλιο batman arkham origins (ps3)!
Άβαταρ μέλους
vegeta13

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό Naked Snake » 02 Δεκ 2015, 22:20

rOOt έγραψε:Καλησπέρα στη παρέα!
Εγώ βρίσκομαι λιωμένος στο wasteland 2 το τελευταίο πολύ καιρό.Παρά το λιγοστό χρόνο μου,τα κουτσοκαταφέρνω.Είναι εθιστικό το άτιμο.

Το έχω ξεκινήσει εδώ και κάτι μέρες.Αρχικώς οι 4 custom made χαρακτήρες μου φάγανε χώμα σχετικά γρήγορα και αναγκάστηκα να ξεκινήσω απο την αρχή.Είναι της υπομονής το παιχνίδι,κάτι που στην παρούσα φάση δεν κατέχω.Saved for later.

Στα υπόλοιπα τέλος για άλλη μια φορά με το Resident Evil remastered.Το καλύτερο με διαφορά survival/horror όλων των εποχών.Θέλω κάποια στιγμή να ασχοληθώ και με Evil Within,αλλά ενστικτωδώς θα περιμένω να πέσει λίγο ακόμα η τιμή του γιατί απο αυτά που βλέπω είμαι διχασμένος για την αξία του.

Α,και σταθερό αυτομαστίγωμα με Phantom Pain.
Άβαταρ μέλους
Naked Snake

Δημοσιευσεις : 94

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB