Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 05 Φεβ 2016, 13:53

Ξεκινάω Digimon Cyber Sleuth στο PS4 επιτέλους!!! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 07 Φεβ 2016, 14:49

Scott_Pilgrim έγραψε:Ξεκινάω Digimon Cyber Sleuth στο PS4 επιτέλους!!! :D

Γιωργο, ειχες κανα θεμα με τα Day 1 DLC? 6 ειναι ολα, αλλα κατεβασα μονο τα 3, τα αλλα δε λενε να κατεβουν.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό Scott_Pilgrim » 07 Φεβ 2016, 15:45

G3n3raL86 έγραψε:

Γιωργο, ειχες κανα θεμα με τα Day 1 DLC? 6 ειναι ολα, αλλα κατεβασα μονο τα 3, τα αλλα δε λενε να κατεβουν.

Κάτι περίεργα μου λέει πως δεν μπορείς να πάρεις PMs. Τέσπα, ναι έχω και εγώ πρόβλημα. Κατέβασα μόνο δύο themes και κάτι αποστολές. Το digi-monsterous pack το οποίο έχει τα items, τα μαύρα digimons, χ2 agumon με ρούχα και τις digivolutions δεν μπορούν να κατέβουν. Μάλιστα αν μπεις στο store μέσω PC, είναι ανεβασμένα για PSVita και PS3. Νομίζω χαζομάρα της Sony είναι. Η Namco έχει πει πως το κοιτάει το θέμα, αλλά από προχθές δεν έχουν κάποιο νέο.

------------------------------------------------------------------------------------

Στο θέμα μας, τελικά έδωσα το PS4 στο κολλητό και πήρα το PS3 του οπότε και συνέχισα το KH Birth By Sleep από εκεί που το άφησα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scott_Pilgrim

Δημοσιευσεις : 1681

Δημοσίευσηαπό jack124 » 07 Φεβ 2016, 16:31

The Walking Dead την σειρά είμαι στον 2ο κύκλο και το παίζω στο PC ;)
Υπέροχο παιχνίδι θέλω και 3ο κύκλο που ευτυχώς έχει ανακοινωθεί
Άβαταρ μέλους
jack124

Δημοσιευσεις : 293

Δημοσίευσηαπό G3n3raL86 » 07 Φεβ 2016, 16:42

Scott_Pilgrim έγραψε:
G3n3raL86 έγραψε:

Κάτι περίεργα μου λέει πως δεν μπορείς να πάρεις PMs. Τέσπα, ναι έχω και εγώ πρόβλημα. Κατέβασα μόνο δύο themes και κάτι αποστολές. Το digi-monsterous pack το οποίο έχει τα items, τα μαύρα digimons, χ2 agumon με ρούχα και τις digivolutions δεν μπορούν να κατέβουν. Μάλιστα αν μπεις στο store μέσω PC, είναι ανεβασμένα για PSVita και PS3. Νομίζω χαζομάρα της Sony είναι. Η Namco έχει πει πως το κοιτάει το θέμα, αλλά από προχθές δεν έχουν κάποιο νέο.

------------------------------------------------------------------------------------

Στο θέμα μας, τελικά έδωσα το PS4 στο κολλητό και πήρα το PS3 του οπότε και συνέχισα το KH Birth By Sleep από εκεί που το άφησα.

Ναι, τελικα το εψαξα και εγω και ειδα πως ειναι γενικο το θεμα... Τεσπα, θα περιμενω λιγο ακομα σημερα, γιατι με καιει να το ξεκινησω.
Εικόνα
My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f

PSN ID: G3n3raL986 - XBL, NNID, Steam, Skype: G3n3raL86
Άβαταρ μέλους
G3n3raL86

Δημοσιευσεις : 620

Δημοσίευσηαπό evergrey » 07 Φεβ 2016, 23:30

Τελος με αρκετα παιχνιδια.
Killzone 2 - Ακομα και τωρα "βλεπετε" ανετοτατα.Το μονο αρνητικο για μενα ηταν τα μεγαλα κυματα εχθρων.
Legends of War - Πολυ καλο παιχνιδι στρατηγικης στο "βητακι".Χορταστικο και με ενδιαφερον "2πλο".
Bayonetta - Απλα κορυφη η γκομενα!
Nihilumbra - Χαλαρο παιχνιδι και για το "βητακι" ειναι μια χαρα.
Medal of Honor Warfighter - Μετριο παιχνιδι και σε αρκετα σημεια εχει πιο πολυ οδηγηση παρα πιστολιδι!
Συνεχιζω με The Saboteur,Heavy Rain και στο "βητακι" με Nova-111 και Lemmings Touch.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό master » 08 Φεβ 2016, 20:52

pro evo 2016 ps4
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Now Gaming

Δημοσίευσηαπό Savatage80 » 09 Φεβ 2016, 13:47

AC Revelation για PS3 βγαλμένο από το χρονοντούλαπο της ιστορίας!
Αφού το οικονομικό περιβάλλον μας έχει αφήσει στο PS3 θα την τελειώσω την σειρά όλη :P !
Έχω πάρει ψηφιακά και τους δύο τελευταίους τίτλους σε προσφορά οπότε πάω ολοταχώς!!
Άβαταρ μέλους
Savatage80

Δημοσιευσεις : 58

Δημοσίευσηαπό Chased » 10 Φεβ 2016, 14:48

Εγώ πάντως έχω κολλήσει άσχημα με το Raid Mode του Resident Evil Revelations 2! Οπως κόλλησα τότε και με το πρώτο! Στο πρώτο έχω πάνω από 300 ώρες και στο δεύτερο σίγουρα πάνω από 100 μέχρι τώρα... Αρρώστεια!
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 10 Φεβ 2016, 15:33

Ειχα κολλησει κι εγω με το resident evil revelations 2,οσο και να μου φαινονταν χαζομαρα στην αρχη.Τελικα ξεκολλησα για να συνεχισω με Τhe order και τα παιχνιδια του Plus που μου φαινονται απειρα και δεν τελειωνουν ποτε.

Τωρα παιζω Back to the future.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB