Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό GamingFun » 12 Φεβ 2016, 09:14

Επιτέλους άρχισα το Ni No Kuni: Wrath of The White Witch.
Μαγεύτηκα από τον κόσμο του.
Συμβουλή όμως: Μην παίζεις όλη ημέρα διότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (έστω και στιγμιαία), ειδικά όταν είσαι άτυχος και κάνεις save - στην περίπτωσή μου με overwrite, υπάρχουν καταστροφικά αποτελέσματα.
Όπως χάνονται περίπου 50 ώρες παιξίματος. Όχι ότι εγώ προχώρησα πάρα πολύ το παιχνίδι αλλά πήγε χαμένος τόσος κόπος... Έφτασα τον Oliver κάπου στα 32 level...
GamingFun

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό Georgebor » 15 Φεβ 2016, 00:16

Dying LIght επιτέλους το τσίμπησα ενα 20αρικο μεταχειρισμένο πολύ καλό παιχνίδι αν και είμαι αρχή ακόμα!!
Άβαταρ μέλους
Georgebor

Δημοσιευσεις : 91

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 15 Φεβ 2016, 15:31

GamingFun έγραψε:Επιτέλους άρχισα το Ni No Kuni: Wrath of The White Witch.
Μαγεύτηκα από τον κόσμο του.
Συμβουλή όμως: Μην παίζεις όλη ημέρα διότι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (έστω και στιγμιαία), ειδικά όταν είσαι άτυχος και κάνεις save - στην περίπτωσή μου με overwrite, υπάρχουν καταστροφικά αποτελέσματα.
Όπως χάνονται περίπου 50 ώρες παιξίματος. Όχι ότι εγώ προχώρησα πάρα πολύ το παιχνίδι αλλά πήγε χαμένος τόσος κόπος... Έφτασα τον Oliver κάπου στα 32 level...

Καταπληκτικο παιχνιδι,το πρωτο μου jprg που εφτασα ως το τελος!Ειναι δυσκολο στην αρχη,αν ομως ανεβαινεις επιπεδο με μαχες,τα καταφερνεις.Ειχα γραψει κι εγω πολλες ώρες.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

Δημοσίευσηαπό master » 19 Φεβ 2016, 23:15

call and duty advance warfare ps4
Άβαταρ μέλους
master

Δημοσιευσεις : 467

Δημοσίευσηαπό mazos » 21 Φεβ 2016, 20:54

Star wars battlefront-ps4
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό mariodm22 » 22 Φεβ 2016, 09:35

Απο χθες το βραδυ Just Cause 3 στο Ps4 . Το ειχα παιξει σε εναν φιλο και μου αρεσε οποτε ηρθε η ωρα του ...
mariodm22

Δημοσιευσεις : 753

Δημοσίευσηαπό baldur21 » 22 Φεβ 2016, 16:12

Από σήμερα ξεκινάω το Driveclub στο PS4 και Company of heroes στο Pc.
Άβαταρ μέλους
baldur21

Δημοσιευσεις : 62

Δημοσίευσηαπό Solidarity » 24 Φεβ 2016, 12:49

Απο περσι ειχα το Infamous Second Son και το επιασα με σκοπο να το τελειωσω. Εχω στην ακρη και το First Light, στη ζελατινα του ακομη.
Εντυπωσεις : εντυπωσιακα γραφικα, ειδικα για launch τιτλο.Δεν το διασκεδαζω οσο τα υπολοιπα infamous (ειχα τελειωσει και τα 2 και το festival of blood). Ομως οσο προχωραω γινεται πιο ενδιαφερον και εχω κολλησει αρκετες ωρες. Επισης στην αρχη φαινεται δυσκολο μιας και στην πεφτουν απο παντου. Γενικα αξιζει να το παω μεχρι τελους και πιστευω θα γινει.
Solidarity

Δημοσιευσεις : 200

next vs old gen games!

Δημοσίευσηαπό periklis » 24 Φεβ 2016, 22:57

παιζω σε ps4 το wolfenstein new order & Second Son που αγορασα προσφατα.
Επίσης ξεκινησα σε xbox360 το Red Dead Redemption...το ειχα απο οταν βγηκε αλλα δεν ειχα χρονο να ασχοληθω και το αφησα εως σημερα...ενα προσφατο αρθρο που ειχα διαβάσει μου ζωντάνεψε το ενδιαφέρον παλι...η αληθεια ειναι πως το παιχνιδι τα σπάει!
Άβαταρ μέλους
periklis

Δημοσιευσεις : 126

Δημοσίευσηαπό Ada23 » 25 Φεβ 2016, 23:09

Επιασα επιτελους τη wiiu και το ομορφο παιχνιδι Bayonetta 2 (που με εκανε εξαρχης ν'αγορασω την κονσολα).
Ειμαι στο δευτερο κεφαλαιο ακομα.Αν και -προς το παρον- το Bayonetta 1 μου φαινεται καλυτερο,φαινεται οτι εχει πεσει αρκετη δουλεια στο παιχνιδι.Εχει πολυ ενδιαφερον,ειναι πολυ προσεγμενο οσον αφορα τα γραφικα,τους χαρακτηρες,το voice acting και η υποθεση σε κραταει.Μου αρεσει το οτι το gameplay ειναι ιδιο με το πρωτο,ωστε να μη χρειαζεται να ξαναμαθω τα controls.

ΥΓ:Ασχετο,αλλα ειναι θετικη η πρωτη μου επαφη με το wiiu.Πολυ δυνατη κονσολα οντως.Κριμα που εκλεισαν το nintendo club.Και μακαρι το nx να φερει achievements,οπως διαβασα εδω σε αρθρο,για να εχει ακομα πιο ενδιαφερον το παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
Ada23

Δημοσιευσεις : 135

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB