To Enternity αναζητά συνεργάτες

Προτάσεις και επισημάνσεις για το forum και τη σελίδα του Enternity

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 27 Μαρ 2012, 19:54

Όλα τα βλέπω. Εγώ και ο Σάουρον :P

Απλά, επειδή έχουμε πήξει με δύο ταξιδάκια που θα κάνουμε αυτές τις μέρες, έχω αφήσει κάποια πραγματάκια πίσω. Από tomorrow τσεκάρω ξανά τα πάντα όλα
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσιευσεις : 1868

Δημοσίευσηαπό Avenger_Seraphim » 29 Μαρ 2012, 21:03

Α ωραία και γω που νόμιζα οτι με αγνοούσατε και στεναχωρέθηκα xD Θα περιμένω νέα υποθέτω ^_^ Thanks anyway για την ευκαιρία παιδιά! :D
Άβαταρ μέλους
Avenger_Seraphim

Δημοσιευσεις : 20

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Απρ 2012, 19:14

Παιδιά, ζητώ την κατανόηση όλων σας στο θέμα των συνεργασιών, έχουν έρθει διάφορα mails, τα κοιτάω ανά περίπτωση και σιγά-σιγά απαντάω σε όλους. Απλά μην βαράτε όλοι μαζί! :P
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Ιούλ 2012, 17:59

Λοιπόν, επειδή η Ε3 έφυγε από τη μέση και πλέον υπάρχει λίγο παραπάνω χρόνος για όσους ενδιαφέρονται, παρακαλώ όπως μου στείλουν PM ή mail στο info-at-enternity.gr για να δούμε τι και πως μπορούμε να κάνουμε :)

Ευχαριστώ,
ΠΠ
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 02 Ιούλ 2012, 17:59

Λοιπόν, επειδή η Ε3 έφυγε από τη μέση και πλέον υπάρχει λίγο παραπάνω χρόνος για όσους ενδιαφέρονται, παρακαλώ όπως μου στείλουν PM ή mail στο info-at-enternity.gr για να δούμε τι και πως μπορούμε να κάνουμε :)

Ευχαριστώ,
ΠΠ
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 10 Αύγ 2012, 16:20

Επίσης, για να βοηθήσω ορισμένους στο αν ψάχνουμε όντως αυτό που θέλουν, στην παρούσα φάση αναζητάμε αρχικά συνεργάτες σε επίπεδο ειδησεογραφίας και μετέπειτα σε επίπεδο αρθρογραφίας (reviews/previews/αφιερωμάτων). Όσοι πιστοί προσέλθετε :)
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό UltimatePCzone Panos! » 03 Δεκ 2012, 02:06

μπραβο μπραβο το ελληνικο comnunity να ανεβει λιγο
Άβαταρ μέλους
UltimatePCzone Panos!

Δημοσιευσεις : 92

Δημοσίευσηαπό gamer » 07 Αύγ 2013, 13:03

Sephiroth έγραψε:Επίσης, για να βοηθήσω ορισμένους στο αν ψάχνουμε όντως αυτό που θέλουν, στην παρούσα φάση αναζητάμε αρχικά συνεργάτες σε επίπεδο ειδησεογραφίας και μετέπειτα σε επίπεδο αρθρογραφίας (reviews/previews/αφιερωμάτων). Όσοι πιστοί προσέλθετε :)

Iσχυει ακομα?
Άβαταρ μέλους
gamer

Δημοσιευσεις : 59

Δημοσίευσηαπό Sephiroth » 17 Αύγ 2013, 20:18

Βεβαίως! Στείλε μας ένα σχετικό mail στο info-at-enternity.gr και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου για τη συνέχεια της διαδικασίας
Άβαταρ μέλους
Sephiroth

Δημοσίευσηαπό gamer » 18 Αύγ 2013, 17:52

Sephiroth έγραψε:Βεβαίως! Στείλε μας ένα σχετικό mail στο info-at-enternity.gr και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου για τη συνέχεια της διαδικασίας

Τι ακριβως πληροφοριες θελετε.
Άβαταρ μέλους
gamer

Δημοσιευσεις : 59

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ζητήματα Forum & Site

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB