Τα Exclusives ανάμεσα σε PS4/Xbox One/Wii U

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό Chased » 17 Δεκ 2015, 00:27

Whitey έγραψε:
zenev έγραψε:
Whitey έγραψε:
Ναι, γι'αυτό άλλαξα τον τίτλο. Η σύγκριση γίνεται μεταξύ των τριών οικιακών κονσολών της 8ης γενιάς.

Α, συγγνώμη δεν το παρατήρησα. Ευχαριστώ για την απάντηση :)

No problem! Αν έχεις κάποια άλλη ερώτηση εδώ είμαστε. :D

In this case, μάλλον πρέπει να προσθέσεις και το πρώτο Bayoneta στο WiiU.
Most Overrated game ever...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Chased

Δημοσιευσεις : 243

Δημοσίευσηαπό Whitey » 17 Δεκ 2015, 01:04

Chased έγραψε:In this case, μάλλον πρέπει να προσθέσεις και το πρώτο Bayoneta στο WiiU.

Σωστός, έρχεται!

EDIT: Done.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Whitey

Δημοσιευσεις : 455

Δημοσίευσηαπό dipratsi » 15 Ιαν 2016, 21:06

Πολύ καλά exclusives για όλες τις κονσόλες!! καλό αυτό..
Άβαταρ μέλους
dipratsi

Δημοσιευσεις : 48

Δημοσίευσηαπό Naughty_Dog_ » 18 Απρ 2016, 21:00

Πόσο τούμπανο παίζει να είναι το Uncharted... :o :o
Naughty_Dog_

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό NickosL227 » 18 Απρ 2016, 22:50

Παρατηρούσα τα exclusives που έχουν βγει ήδη μέχρι τώρα και πραγματικά σκέφτομαι ότι τα άτομα που έχουν ήδη PC απλά σπατάλησαν τα λεφτά τους μέχρι τώρα.
Επειδή και εγώ επειδή θεωρώ ότι το PC gaming είναι καλύτερο σε απόδοση έχω αποφασισει να παίζω τα multi platform σε PC και τα exclusives κυρίως σε κονσολες.
Το καλοκαίρι λοιπόν εχω σκοπό να φτιάξω ένα αρκετά δυνατό PC και με την ανακοίνωση των uncharted 4,horison,recore,gears 4,halo 6 στο πολύ μέλλον, the last of us 2 στο πολύ μέλλον, last guardian σκεφτόμουν αν αξίζει η αγορά κάποιας κονσόλας παράλληλα. Με τα παρών exclusives και τα επόμενα που θα βγουν τείνω στο ps4 λόγω περισσότερων επιλογών αλλά και πάλι από μέσα μου νιώθω ότι δεν αξίζει τόσο.
Ποια η γνώμη σας; :?
Let's just say my mentors are Snake, Masterchief and Joel
Άβαταρ μέλους
NickosL227

Δημοσιευσεις : 4

Δημοσίευσηαπό MikeGee » 19 Απρ 2016, 04:58

Πάντως λογικό είναι ο καθένας να υποστηρίζει τα exclusives της αγαπημένης του κονσόλας!!
Άβαταρ μέλους
MikeGee

Δημοσιευσεις : 137

Δημοσίευσηαπό Naughty_Dog_ » 19 Απρ 2016, 15:10

NickosL227 έγραψε:Παρατηρούσα τα exclusives που έχουν βγει ήδη μέχρι τώρα και πραγματικά σκέφτομαι ότι τα άτομα που έχουν ήδη PC απλά σπατάλησαν τα λεφτά τους μέχρι τώρα.
Επειδή και εγώ επειδή θεωρώ ότι το PC gaming είναι καλύτερο σε απόδοση έχω αποφασισει να παίζω τα multi platform σε PC και τα exclusives κυρίως σε κονσολες.
Το καλοκαίρι λοιπόν εχω σκοπό να φτιάξω ένα αρκετά δυνατό PC και με την ανακοίνωση των uncharted 4,horison,recore,gears 4,halo 6 στο πολύ μέλλον, the last of us 2 στο πολύ μέλλον, last guardian σκεφτόμουν αν αξίζει η αγορά κάποιας κονσόλας παράλληλα. Με τα παρών exclusives και τα επόμενα που θα βγουν τείνω στο ps4 λόγω περισσότερων επιλογών αλλά και πάλι από μέσα μου νιώθω ότι δεν αξίζει τόσο.
Ποια η γνώμη σας; :?

Την φετινή χρονιά θα υπάρξει πολύ πράγμα στο PS4 όσον αφορά τα exclusives!
Από την άλλη τ περισσότερα exclusives του Xbox θα κυκλοφωρούν και σε PC!
Και επίσης εξαρτάται τι προτιμάς περισσότερο (PS4/Xbox_One)
Naughty_Dog_

Δημοσιευσεις : 29

Δημοσίευσηαπό petros19051988 » 08 Μάιος 2016, 13:11

μονο για το Uncharted ή μονο για το last of us φτανει η συγριση
Άβαταρ μέλους
petros19051988

Δημοσιευσεις : 63

Δημοσίευσηαπό vonzuchter » 10 Μάιος 2016, 21:20

Οσον αφορα τα exclusives απορω γιατι γινεται καν συγκριση... το WiiU και γενικα η Νιντεντο ειναι απλα σε άλλο επιπεδο... Και στο παρελθον αλλα και σε αυτη τη γενια με mario maker και splatton και 3d world και bayonetta 2 και και και.... Μονο με κονσολα Νιντεντο εγγυημενα θα παιξεις πραγματικα exclusives που δε τα παιξεις αλλου και πολλες φορες δε θα παιξεις καν κατι παρομοιο αλλου.. πχ wonderful 101 κτλπ. Η sony εχει χασει αυτη τη μαχη εδω και χρονια απο την εποχη των god of war. Στη προηγουμενη γενια απλα συντριφτηκε και απο τη μαικροσοφτ σε αυτον το τομεα. Παλι καλα δηλαδη ειχε το last of us και παρουσιασε και κατι που αφησε εποχη και ισως ηταν και το καλυτερο game της γενιας που εφυγε μαζι με το GTA V... Γιατι δε παρουσιασε απολυτως τιποτα αλλο.
Άβαταρ μέλους
vonzuchter

Δημοσιευσεις : 221

Δημοσίευσηαπό Jimjordan » 08 Ιουν 2016, 15:20

Τα καλύτερα exclusive στη λίστα είναι του ps4 κατα τη γνώμη μου. Έχει τους πιό γνωστούς τίτλους. Αυτά όμως που πραγματικά είναι ωραία στο xbox και θα ήταν ωραίο να βλέπαμε στο ps4 είναι το Sunset Overdrive (το οποίο πραγματικά δεν θα έπρεπε να είναι exclusive του xbox1 μόνο και μόνο εξαιτίας της insomniac που έφτιαξε το game και έχει πιό πολλούς φαν του playstation), το Titanfall, το Forza (βέβαια το playstation έχει exclusive το Gran Turismo, που είναι παρόμοιο) και το Rise of the Tomb Raider το οποίο τουλάχιστον θα έρθει και στο ps4 (κάποια στιγμή).
Σύμφωνα με τα exclusives στη λίστα είναι πιο λογική η αγορά ενός ps4 αντί xbox1.
Άβαταρ μέλους
Jimjordan

Δημοσιευσεις : 22

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB