- Τώρα είναι 09 Ιουν 2023, 09:53 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Star wars
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
ολα οσα εχουν βγει μεχρι τωρα τα εχω λατρεψει, εκτος απο το The Force Awakens, που πραγματικα μου ειχε ερθει να κοιμηθω
καταλαβαινω οτι επρεπε να συνδεσει την παλια ιστορια με τα καινουργια, αλλα δεν ειχε σχεδον καθολου δραση και ειχε τρελη επιβραδυνση
παρολα αυτα το rogue one στην συνεχεια ηταν πολυ πιο καλο, καθως ειχε περισσοτερη δρασηηη
καταλαβαινω οτι επρεπε να συνδεσει την παλια ιστορια με τα καινουργια, αλλα δεν ειχε σχεδον καθολου δραση και ειχε τρελη επιβραδυνση
παρολα αυτα το rogue one στην συνεχεια ηταν πολυ πιο καλο, καθως ειχε περισσοτερη δρασηηη
- Velakias
- Δημοσιευσεις : 51
Velakias έγραψε:ολα οσα εχουν βγει μεχρι τωρα τα εχω λατρεψει, εκτος απο το The Force Awakens, που πραγματικα μου ειχε ερθει να κοιμηθω
+1
Every man has his principles always with him,everything else fades away
-
Logan - Δημοσιευσεις : 30
Κόλλησα λίγο όταν είδα Παπακαλιάτη σε θέμα Star wars
Παρ'όλα αυτά , το force awakens ήταν μια καλή προσπάθεια . Το rogue one ήταν τρομερό . Με πολλές διαφορές από κλασικό star-wars . Πιο σκοτεινή ταινία γενικά

Παρ'όλα αυτά , το force awakens ήταν μια καλή προσπάθεια . Το rogue one ήταν τρομερό . Με πολλές διαφορές από κλασικό star-wars . Πιο σκοτεινή ταινία γενικά
- parisvelits
- Δημοσιευσεις : 13
28 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης