Star wars

«Έρχεσαι σπίτι μου να δούμε ένα DVD;»

γ

Δημοσίευσηαπό Deadpost » 03 Ιαν 2016, 19:12

Λες και δεν ξερεις τωρα τι γινεται στην ελλαδα...μια ζωη ετσι θα ειναι...απλα το εχουν παρακανει λιγο ολοι με τον star wars...ενταξει σιγα την ταινια υπαρχουν και καλυτερες
Deadpost

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό mazos » 21 Φεβ 2016, 22:22

Παπακαλιατης...ουτε να ασχολησε..
Άβαταρ μέλους
mazos

Δημοσιευσεις : 415

Δημοσίευσηαπό fotisleko » 22 Απρ 2016, 20:40

ακομα δεν μπορω να πιστεψω οτι ειδαμε το σταρ γορς μια εβδομαδα μετα λογω του παπακαλιατη, Λογω αυτου του γεγονοτος εφαγα τα χειροτερα σποιλερς. Ηξερα ηδη την ταινια πριν καν την δω....
Άβαταρ μέλους
fotisleko

Δημοσιευσεις : 82

Δημοσίευσηαπό Velakias » 04 Μάιος 2017, 22:29

ολα οσα εχουν βγει μεχρι τωρα τα εχω λατρεψει, εκτος απο το The Force Awakens, που πραγματικα μου ειχε ερθει να κοιμηθω
καταλαβαινω οτι επρεπε να συνδεσει την παλια ιστορια με τα καινουργια, αλλα δεν ειχε σχεδον καθολου δραση και ειχε τρελη επιβραδυνση
παρολα αυτα το rogue one στην συνεχεια ηταν πολυ πιο καλο, καθως ειχε περισσοτερη δρασηηη
Velakias

Δημοσιευσεις : 51

Δημοσίευσηαπό Logan » 21 Μάιος 2017, 11:59

Velakias έγραψε:ολα οσα εχουν βγει μεχρι τωρα τα εχω λατρεψει, εκτος απο το The Force Awakens, που πραγματικα μου ειχε ερθει να κοιμηθω
καταλαβαινω οτι επρεπε να συνδεσει την παλια ιστορια με τα καινουργια, αλλα δεν ειχε σχεδον καθολου δραση και ειχε τρελη επιβραδυνση
παρολα αυτα το rogue one στην συνεχεια ηταν πολυ πιο καλο, καθως ειχε περισσοτερη δρασηηη

+1
Every man has his principles always with him,everything else fades away
Άβαταρ μέλους
Logan

Δημοσιευσεις : 30

Δημοσίευσηαπό parisvelits » 03 Ιουν 2017, 13:16

Κόλλησα λίγο όταν είδα Παπακαλιάτη σε θέμα Star wars :P
Παρ'όλα αυτά , το force awakens ήταν μια καλή προσπάθεια . Το rogue one ήταν τρομερό . Με πολλές διαφορές από κλασικό star-wars . Πιο σκοτεινή ταινία γενικά
parisvelits

Δημοσιευσεις : 13

Δημοσίευσηαπό Pain_of_Salvation » 17 Οκτ 2017, 22:40

πιστευω οτι θα βγει πολυ καλο το last jedi
Άβαταρ μέλους
Pain_of_Salvation

Δημοσιευσεις : 140

Δημοσίευσηαπό bigdaddy89 » 27 Νοέμ 2017, 22:38

Εντάξει είναι καθαρό μάρκετινγκ. Στη Ελλάδα έτσι και αλλιώς μια ζωή τα ίδια θα γίνονται!
Άβαταρ μέλους
bigdaddy89

Δημοσιευσεις : 46

Δημοσίευσηαπό teofox » 29 Δεκ 2017, 01:12

Πιο τραγικό από όλα το Rogue One... πραγματικά ... ίσα ίσα για να βγάλουν λεφτά...
Άβαταρ μέλους
teofox

Δημοσιευσεις : 64

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ταινίες

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB