- Τώρα είναι 30 Σεπ 2023, 02:01 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
netflix
27 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Συνδρομή 12 ευρώ, την οποία μοιράζομαι με 3 φίλους!
Άρα 3 ευρώ για την καλύτερη υπηρεσία streaming για λιγότερο από ένα πακέτο τσιγάρα το μήνα!!!!!
Το μόνο κακό (αν θεωρείται κακό), είναι πως δεν έχει αρκετές καινούργιες ταινίες! Ενώ στην Αμερική ενημερώνεται συνέχεια!!!!!
Άρα 3 ευρώ για την καλύτερη υπηρεσία streaming για λιγότερο από ένα πακέτο τσιγάρα το μήνα!!!!!
Το μόνο κακό (αν θεωρείται κακό), είναι πως δεν έχει αρκετές καινούργιες ταινίες! Ενώ στην Αμερική ενημερώνεται συνέχεια!!!!!
- st4vr0s@p0p1!
- Δημοσιευσεις : 257
Έβαλα 50αρα vdsl και δοκίμασα τον free μήνα που σου δίνει για αρχή,μπορώ να πω πως έμεινα ευχαριστημένος από την ποιότητα εικονας 4κ ενώ σε πολλές σειρές υποστηρίζει και hdr.Γενικα έχει πολυ υλικό για να δεις και περιλαμβάνει όλα τα γούστα.Μου αρέσει που υποστηρίζει πλέον και την χώρα μας με ελληνικούς υπότιτλους.Σιγουρα αξίζει αφού έχει και το καλό ότι οποιαδήποτε στιγμή θες μπορείς να κόψεις και να ξαναενεργοποιησεις την συνδρομή σου.Οταν θα βγει το Witcher σε σειρά θα το τιμήσω γιατί θέλω να δω 3-4 σειρές ακόμα που έχω στην λίστα.
- iliasgamer81
- Δημοσιευσεις : 42
μετά τον ένα free μήνα έγινα κανονικός συνδρομητής.
ποιότητα πολύ καλή αντίστοιχη των 1080p web-dl, bdrips rerips σε 2gb.
μία συνδρομή στο μεσαίο επίπεδο (10ευρώ) την μοιραζόμαστε δύο άτομα.
γρήγορο, βοηθάει και η vdsl 50, αρκετές ρυθμίσεις εικόνας και υπότιτλοι.
οι ρυθμίσεις για παιδιά πολύ βολικές και χρήσιμες.
ο όγκος των σειρών είναι πολύ μεγάλος και πλέον ελληνικοί υπότιτλοι.
οι ταινίες υστερούν πολύ λίγο σε σχέση με τις σειρές- καθυστερούν λόγο υπότιτλων στα ελληνικά - αλλά και πάλι πολύ μεγάλος όγκος.
θα ανεβάσω την υπηρεσία σε 12 ευρώ λόγω 4κ tv αλλά γιατί θέλω πλέον μόνιμη σύνδεση και για το παιδί
υπάρχει και δυνατότητα να κόβεις την συνδρομή ανά πάσα ώρα, το καλοκαίρι θα το κόψουμε για ένα μήνα.
γενικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
ποιότητα πολύ καλή αντίστοιχη των 1080p web-dl, bdrips rerips σε 2gb.
μία συνδρομή στο μεσαίο επίπεδο (10ευρώ) την μοιραζόμαστε δύο άτομα.
γρήγορο, βοηθάει και η vdsl 50, αρκετές ρυθμίσεις εικόνας και υπότιτλοι.
οι ρυθμίσεις για παιδιά πολύ βολικές και χρήσιμες.
ο όγκος των σειρών είναι πολύ μεγάλος και πλέον ελληνικοί υπότιτλοι.
οι ταινίες υστερούν πολύ λίγο σε σχέση με τις σειρές- καθυστερούν λόγο υπότιτλων στα ελληνικά - αλλά και πάλι πολύ μεγάλος όγκος.
θα ανεβάσω την υπηρεσία σε 12 ευρώ λόγω 4κ tv αλλά γιατί θέλω πλέον μόνιμη σύνδεση και για το παιδί
υπάρχει και δυνατότητα να κόβεις την συνδρομή ανά πάσα ώρα, το καλοκαίρι θα το κόψουμε για ένα μήνα.
γενικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
- vilor
- Δημοσιευσεις : 9
27 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 3 από 3 • 1, 2, 3
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες