Now Playing

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 08 Οκτ 2017, 14:47

Hue.Απιστευτο παιχνιδακι!Δεν το περιμενα τοσο καλο.Οτι πρεπει για το "βητακι"!
Sky Force Anniversary.Αν και ειναι εθιστικο,αυτο το να μαζευεις αστερακια για να ξεκλειδωνεις πιστες παντα μου την εδινε.Ευτυχως εχει μια πιστα που παιζεις ελευθερα μεχρι να χασεις,αλλα κατανταει βαρετο για μενα.
Mass Effect.Με 4 ευρω που το αγορασα νιωθω οτι τους εκλεψα!Πραγματικα ακομα και μετα απο τοσα χρονια το παιχνιδι ειναι φανταστικο.Υπεροχη ιστορια,gameplay φοβερο και μουσικη/ηχος στο τερμα μεχρι να τα τιναξει ο ενισχυτης!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό frigs » 08 Οκτ 2017, 16:31

Deadly Premonition: The Director's Cut (PC)
frigs

Δημοσιευσεις : 719

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 08 Οκτ 2017, 18:28

Ολοκλήρωσα το πρώτο μου playthrough στο Infamous Second Son!!
Δεν είχα καμία επαφή με την σειρά στο PS3 και δεν μου χε κάνει καμία αίσθηση όταν κυκλοφορούσε το 2014 γιατί πίστευα ότι ήταν απλά ένας τίτλος λανσαρίσματος του PS4 μέχρι να βγούν τα πραγματικά καλά games..To κατέβασα λοιπόν τζαμπατζίδικα με το Plus και άρχισα επιφυλακτικά.Ο ενθουσιασμός άρχισε στα πρώτα κιόλας λεπτά με την παρουσίαση να θυμίζει ξεφύλλισμα graphic novel ενός super ''cool'' hero!!Ο χαρακτήρας Delsin ( Troy Baker είσαι παντού ρε τύπε , αλλά πάντα με άλλη πινελιά χροιάς1!! ) τα σπάει με το στυλάκι του , τα parkour , τα graffiti , το χαβαλέ και την γενικότερη αντισυμβατικίλα που αναδύει !!Στους extra χαρακτήρες είδα μια δυνατή ''villain'' που δυναμικά παρουσιάζονται τα κίνητρά της , και πάρα πολύ ενδιαφέροντα sidekicks με την Fetch (το first light το χαν δώσει πιο παλια στο Plus κλαψ κλαψ :p ) , τον Eugene( όμορφα μηνύματα κατά του bullying- ευγε SuckerPunch !! ) και τον Reggie ( big brother με συγκινητικό φινάλε).Το concept του story θυμίζει xmen (όπου conduits βλέπε mutants) αλλά είναι τόσο φρέσκο και αναδεικνύει το πάντοτε επίκαιρο θέμα της φοβίας του ''διαφορετικού'' θέτοντας ωραίους προβληματισμούς!!Σαν gameplay ήταν μια από τις πιο smooth εμπειρίες (το έπαιξα στο PS4pro που λένε οτι βελτιώθηκε)που είχα σε game!!Το απροβλημάτιστο freerun στην λεπτομερώς παρουσιασμένη πόλη του Seattle , η εύκολη εναλλαγή στα powers (αγαπημένο το neon :p)με την ''απλή'' , όπως πρέπει(δεν είναι rpg) , αναβάθμιση αυτών , και η κλιμάκωση των ''boss'' fights με αποκορύφωμα στο φινάλε , είναι μερικά που συγκρατώ!!Οπωσδήποτε κρατάω στα πολύ θετικά το γεγονός ότι σου δίνει επιλογή να κινηθείς είτε σκοτώνοντας τα πάντα (evil karma , aka InFamous ) είτε ακινητοποιώντας τους εχθρούς (good karma - Hero ναι λοιπόν αυτό επέλεξα για αρχή :p ) θυμίζοντάς μου το αγαπημένο Chaos του Dishonored!!Ωραία μουσική επένδυση στις μάχες , σχεδιασμός graffiti με επιλογή σε good ή evil , ένα post credits minigame μυστηρίου (papertrail) που σε βάζει σε ρόλο detective και το απαραίτητο photo mode για να δημιουργήσεις ωραία στιγμιότυπα , συμπληρώνουν το παζλ ενός εξαιρετικού δημιουργήματος απο την SuckerPunch!!9/10 must have τίτλος!!ξεκινάω 2ο evil playτhrough αφού καταπιαστώ λίγο και με το MetalGearSolivV !!
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό greenkiller.13 » 12 Οκτ 2017, 21:02

Δοκιμασα το Ea Sports UFC 2.Πολυ καλο και εθιστικο gameplay,το τελειο παιχνιδι για τους λατρεις του mma σαν και εμενα
Άβαταρ μέλους
greenkiller.13

Δημοσιευσεις : 746

Δημοσίευσηαπό amianen » 13 Οκτ 2017, 00:19

Alan Wake (και συνεχίζω Metal Gear Solid 5)
Άβαταρ μέλους
amianen

Δημοσιευσεις : 97

Δημοσίευσηαπό Pain_of_Salvation » 16 Οκτ 2017, 00:42

horizon zero dawn + dark souls 3 :roll:
Άβαταρ μέλους
Pain_of_Salvation

Δημοσιευσεις : 140

Δημοσίευσηαπό pavloskar » 16 Οκτ 2017, 00:43

Αυτή την στιγμή παίζω την νέα σεζόν του batman της telltale
pavloskar

Δημοσιευσεις : 32

Δημοσίευσηαπό st4vr0s@p0p1! » 16 Οκτ 2017, 10:01

Marvel's Guardians of the Galaxy (telltale)
st4vr0s@p0p1!

Δημοσιευσεις : 257

Δημοσίευσηαπό amianen » 16 Οκτ 2017, 12:29

paulgouv έγραψε:Ολοκλήρωσα το πρώτο μου playthrough στο Infamous Second Son!!
Δεν είχα καμία επαφή με την σειρά στο PS3 και δεν μου χε κάνει καμία αίσθηση όταν κυκλοφορούσε το 2014 γιατί πίστευα ότι ήταν απλά ένας τίτλος λανσαρίσματος του PS4 μέχρι να βγούν τα πραγματικά καλά games..To κατέβασα λοιπόν τζαμπατζίδικα με το Plus και άρχισα επιφυλακτικά.Ο ενθουσιασμός άρχισε στα πρώτα κιόλας λεπτά με την παρουσίαση να θυμίζει ξεφύλλισμα graphic novel ενός super ''cool'' hero!!Ο χαρακτήρας Delsin ( Troy Baker είσαι παντού ρε τύπε , αλλά πάντα με άλλη πινελιά χροιάς1!! ) τα σπάει με το στυλάκι του , τα parkour , τα graffiti , το χαβαλέ και την γενικότερη αντισυμβατικίλα που αναδύει !!Στους extra χαρακτήρες είδα μια δυνατή ''villain'' που δυναμικά παρουσιάζονται τα κίνητρά της , και πάρα πολύ ενδιαφέροντα sidekicks με την Fetch (το first light το χαν δώσει πιο παλια στο Plus κλαψ κλαψ :p ) , τον Eugene( όμορφα μηνύματα κατά του bullying- ευγε SuckerPunch !! ) και τον Reggie ( big brother με συγκινητικό φινάλε).Το concept του story θυμίζει xmen (όπου conduits βλέπε mutants) αλλά είναι τόσο φρέσκο και αναδεικνύει το πάντοτε επίκαιρο θέμα της φοβίας του ''διαφορετικού'' θέτοντας ωραίους προβληματισμούς!!Σαν gameplay ήταν μια από τις πιο smooth εμπειρίες (το έπαιξα στο PS4pro που λένε οτι βελτιώθηκε)που είχα σε game!!Το απροβλημάτιστο freerun στην λεπτομερώς παρουσιασμένη πόλη του Seattle , η εύκολη εναλλαγή στα powers (αγαπημένο το neon :p)με την ''απλή'' , όπως πρέπει(δεν είναι rpg) , αναβάθμιση αυτών , και η κλιμάκωση των ''boss'' fights με αποκορύφωμα στο φινάλε , είναι μερικά που συγκρατώ!!Οπωσδήποτε κρατάω στα πολύ θετικά το γεγονός ότι σου δίνει επιλογή να κινηθείς είτε σκοτώνοντας τα πάντα (evil karma , aka InFamous ) είτε ακινητοποιώντας τους εχθρούς (good karma - Hero ναι λοιπόν αυτό επέλεξα για αρχή :p ) θυμίζοντάς μου το αγαπημένο Chaos του Dishonored!!Ωραία μουσική επένδυση στις μάχες , σχεδιασμός graffiti με επιλογή σε good ή evil , ένα post credits minigame μυστηρίου (papertrail) που σε βάζει σε ρόλο detective και το απαραίτητο photo mode για να δημιουργήσεις ωραία στιγμιότυπα , συμπληρώνουν το παζλ ενός εξαιρετικού δημιουργήματος απο την SuckerPunch!!9/10 must have τίτλος!!ξεκινάω 2ο evil playτhrough αφού καταπιαστώ λίγο και με το MetalGearSolivV !!

Σωστός! Κι εγώ το ξεκοκάλησα. Πρώτα έπαιξα το πρώτο παιχνίδι λίγες μέρες πριν το οποίο αν και αρκετα καλό δεν στέκεται καλα πλεον. Αξιζει πάντως. Με το second son κόλλησα. Από τα λίγα παιχνίδια που έφτασα το 100% και ήθελα κιαλλο. Ήμουν από τους τυχερούς που είχα τσιμπησει και το forst light το οποίο δεν έιχα πάιξει τότε και το έβαλα αμέσως μετα. Ότι πρέπει!
Άβαταρ μέλους
amianen

Δημοσιευσεις : 97

Δημοσίευσηαπό Pain_of_Salvation » 16 Οκτ 2017, 13:22

οσες φορες το εχω δει το infamous για καποιον λογο δεν μου κανει "κλικ"
Άβαταρ μέλους
Pain_of_Salvation

Δημοσιευσεις : 140

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης