- Τώρα είναι 21 Σεπ 2023, 12:12 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Ποια η τελευταία ταινία που είδατε;;
Μου φανηκε σαν να το ξεπεταξαν λιγο ειδικα τον κακο. Ο Μπεν Αφλεκ δε μου αρεσει σαν Μπατμαν και δυστυχως αυτος ειναι ο ηρωας που ξεχωριζω περισσοτερο απο τη DC. Επισης νομιζα πως παιζει κι ο Green Lantern σ'αυτη την ομαδα, μαλλον θυμομουν λαθος.xGodKilleRx έγραψε:Shadow έγραψε:Justice League.
Πως σου φάνηκε;
-
Shadow - Δημοσιευσεις : 135
Shadow έγραψε:Μου φανηκε σαν να το ξεπεταξαν λιγο ειδικα τον κακο.
Ο μοναδικός ρόλος του κακού ήταν να δούμε τους ήρωες της DC να παλεύουν μαζί. Γενικά η ταινία ήταν απλή.
Shadow έγραψε:Ο Μπεν Αφλεκ δε μου αρεσει σαν Μπατμαν και δυστυχως αυτος ειναι ο ηρωας που ξεχωριζω περισσοτερο απο τη DC.
Ο Affleck μου αρέσει σαν Batman (ειδικά στο BvS), εκεί που υστερεί είναι όταν υποδύεται τον Bruce Wayne.
Shadow έγραψε:Επισης νομιζα πως παιζει κι ο Green Lantern σ'αυτη την ομαδα, μαλλον θυμομουν λαθος.
Η αρχική Justice Leauge (δεκαετίες πίσω) αποτελείται από τους Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Aquaman, Green Lantern και Martian Manhunter. Επτά στο σύνολο. Η ταινία είχε διαφορετική εκδοχή της ομάδας και ένα μέλος λιγότερο.
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Saiyan85 έγραψε:master έγραψε:Ο χιονάνθρωπος
Ingrid Goes West
Bright![]()
![]()
![]()
Πες εντυπώσεις (ιδίως απο τον χιονάνθρωπο) αν θες !
Thanks !
λοπον για μενα ηταν μετρια δεν ειχε πολυ δραση βεβαια παει η πλοκη παει γρηγορα, καταλαμβαινεις ποιος ειναι ο κακος φαινεται εχει και καποια δεινει στοιχεια χαρακτηρα του Χαρι Χολε αν και οχι πείστηκα ,εχω το βιβλιο Αστυνομια
-
master - Δημοσιευσεις : 467
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης