- Τώρα είναι 25 Μαρ 2023, 03:23 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
Gran Turismo Sport.Περιμενοντας το update για το κανονικο "μονο",μπορω να πω οτι ακομα και ετσι μου αρεσει αρκετα.
Until Dawn.Στην αρχη πραγματικα με ειχε πιασει ο υπνος.Μετα το 6ο κεφαλαιο ομως αρχισε και ειχε ενδιαφερον η "ταινια".
Valiant Hearts:The Great War και Never Alone.Τα λογια ειναι περιττα.Πραγματικα δεν περιμενα οτι θα με εντυπωσιαζαν τοσο πολυ.
Και στο "βητακι" Broken Sword 5: The Serpent's Curse.Εχουν κανει καλη δουλεια και ειδικα στο gameplay στην οθονη αφης.
Until Dawn.Στην αρχη πραγματικα με ειχε πιασει ο υπνος.Μετα το 6ο κεφαλαιο ομως αρχισε και ειχε ενδιαφερον η "ταινια".
Valiant Hearts:The Great War και Never Alone.Τα λογια ειναι περιττα.Πραγματικα δεν περιμενα οτι θα με εντυπωσιαζαν τοσο πολυ.
Και στο "βητακι" Broken Sword 5: The Serpent's Curse.Εχουν κανει καλη δουλεια και ειδικα στο gameplay στην οθονη αφης.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
evergrey έγραψε:Gran Turismo Sport.Περιμενοντας το update για το κανονικο "μονο",μπορω να πω οτι ακομα και ετσι μου αρεσει αρκετα.
το valiant hearts ειναι τοσο καλο οντως;
-
Pain_of_Salvation - Δημοσιευσεις : 140
Το κεφάλαιο αυτό, είναι με το plot twist; Για μένα ήταν τίτλος έκπληξη, δεν περίμενα να μου αρέσει καθόλου. Μάλιστα είναι η αιτία που περιμένω το Detroit.evergrey έγραψε:Until Dawn.Στην αρχη πραγματικα με ειχε πιασει ο υπνος.Μετα το 6ο κεφαλαιο ομως αρχισε και ειχε ενδιαφερον η "ταινια"..
Spoiler: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
-
xGodKilleRx - Δημοσιευσεις : 278
Re: Now Playing
Τα έχω κάνει λίγο μαντάρα παίζοντας Project Cars 2, Forza Motorsport 7, Forza Horizon 3. [emoji23]
Θα κόψω προς το παρόν το Motorsport.
Θα κόψω προς το παρόν το Motorsport.

-
RiderSoMysterious - Δημοσιευσεις : 182
xGodKilleRx έγραψε:Το κεφάλαιο αυτό, είναι με το plot twist; Για μένα ήταν τίτλος έκπληξη, δεν περίμενα να μου αρέσει καθόλου. Μάλιστα είναι η αιτία που περιμένω το Detroit.evergrey έγραψε:Until Dawn.Στην αρχη πραγματικα με ειχε πιασει ο υπνος.Μετα το 6ο κεφαλαιο ομως αρχισε και ειχε ενδιαφερον η "ταινια"..
Νομιζω @xGodKilleRx.Δεν ειναι χαλια το παιχνιδι,καθε αλλο μαλιστα.Τελεια ατμοσφαιρα,γραφικα,ηχος...αλλα μεχρι εκει.Απλα λιγο το περπατημα το αργο,λιγο το ολο σκηνικο με μερικους χαρακτηρες που μου φανηκαν πολυ αδιαφοροι.Δεν ξερω.Προς το τελος μου αρεσε που υπηρχε ζουμι με τους "κακους".Οταν το τελειωσα,πραγματικα με αγγαρια ξαναδιαλεξα μερικα κεφαλαια για να δω τι αλλαζει στην ιστορια.
Το Detroit και εμενα μου αρεσει λογο Sci fi σκηνικου.
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης