- Τώρα είναι 30 Μαρ 2023, 20:32 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Now Playing
evergrey έγραψε:Saiyan85 έγραψε:Μόλις τελείωσα (ξανά) το Broken Sword 1: Director's Cut και τώρα είτε θα ξεκινήσω το Broken Sword 2 ή θα πιάσω το Watchdogs 1 (ps3), κάτι που με προβληματίζει γιατί με εκνευρίζει το πόσο δύσκολο -για να μη πω σπαστικό- είναι το να ξεφεύγεις από τους μπάτσους on car, κάτι το οποίο κάνει το συγκεκριμένο παιχνίδι πολύ κουραστικό για εμένα.![]()
Broken Sword...τι εποχαρες τοτε!
Πραγματι η οδηγηση ειναι αρκετα σπαστικη στο Watchdogs.Αναβαθμισε οτι εχει να κανει με την "οδηγηση",και θα τους εχεις για πλακα.
Στο θεμα μας:
Sacred 3.Ενα "αναλαφρο" Diablo θα το ελεγα.Μεχρι στιγμης διπλο που το παιζω ειναι αρκετα διασκεδαστικο.
Rebel Galaxy.Μου εχει φανει πολυ μπερδεμα το παιχνιδι.Οι μαχες με τα διαστημοπλοια ειναι ωραιες αλλα δυσκολες.
Just Cause 3.Σαν να παιζω το αγαπημενο μου Just Cause 2 αλλα με πιο καλα γραφικα και εναν πιο μεγαλο κοσμο.
Furi.Μου θυμιζει πολυ το Afro Samurai σαν ιδεα.Τελεια μουσικη,τελειες μαχες με εξυπνες "πινελιες" ενδιαμεσα τους αλλα...τελεια και η δυσκολια του.Εναν boss εβγαλα και εκει με βλεπω να μενω.Ο ρυθμος του ειναι απιστευτος.Θελει πολυ προσοχη και τρελο πατημα κουμπιων.
Τελικα υπέκυψα στο Broken sword 2: smoking mirror, οποτε παμε για αλλο ενα adventure αυτη τη βδομαδα. Μετα ισως ξεκινησω το πολυποθητο demons souls!
-
Saiyan85 - Δημοσιευσεις : 110
Deus Ex: Mankind Divided.Μεχρι στιγμης παιχνιδαρα!Κορυφαια μουσικη,τελειο gameplay και γραφικα που αν εξαιρεσεις τους χαρακτηρες ειναι πολυ καλα.Παντος στην μεσαια δυσκολια ειναι λιγακι ζορικο σε μερικα σημεια.Σε παιρνουν χαμπαρι αμεσως.Το loading ειναι καπως αργο,αλλα ξεχνιεσαι οταν ακους την μουσικη αλλα "Blade Runner" να παιζει.
LittleBigPlanet 3.Δεν το περιμενα,αλλα μου αρεσει πιο πολυ απο τα 2 πρωτα.Εχει μερικα "γκατζετακια" και χαρακτηρες που παιρνεις στην πορεια,που το κανει πρωτοτυπο.
Tricky Towers.Ενα καλοφτιαγμενο "μαιμου" Tetris με μπολικο "μονο",δοκιμασιες ωραιες,διπλο και online(αν και δεν βρισκω ψυχη ακομα)
LittleBigPlanet 3.Δεν το περιμενα,αλλα μου αρεσει πιο πολυ απο τα 2 πρωτα.Εχει μερικα "γκατζετακια" και χαρακτηρες που παιρνεις στην πορεια,που το κανει πρωτοτυπο.
Tricky Towers.Ενα καλοφτιαγμενο "μαιμου" Tetris με μπολικο "μονο",δοκιμασιες ωραιες,διπλο και online(αν και δεν βρισκω ψυχη ακομα)
-
evergrey - Δημοσιευσεις : 941
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης