Saiyan85 έγραψε:GamingFun έγραψε:Προσφορά δεν το λες σε καμία περίπτωση, αντιθέτως μάλλον είναι παράδειγμα προς αποφυγή.
Την Παρασκευή 29/12/2017 έκανα και την τελευταία αγορά του έτους.
Αγόρασα από το GameExplorers το εξής:
1) Batman Arkham Knight Game Of The Year Edition - Ιταλικό Εξώφυλλο (PS4) 59,90 ευρώ.
Είναι ακριβούτσικο αλλά έτσι είναι ο νόμος της ζήτησης και προσφοράς. Όταν το προϊόν είναι σε έλλειψη ή σε περιορισμένη ποσότητα η τιμή του ανεβαίνει.
Μπορώ να πω ότι έγινε πλέον συλλεκτικό κομμάτι.
Την Παρασκευή 05/01/2018 έλαβα μήνυμα ότι είναι έτοιμο για παραλαβή και έτσι τη Δευτέρα 08/01/2018 πήγα και το πήρα.
Γίνομαι και εγώ συλλέκτης σιγά σιγά!!!
Οπότε μέσα στο 2017 απέκτησα (θεωρητικά μιας και το Batman Arkham Knight Game of the Year Edition δεν το είχα ακόμη στα χέρια μου) μια ντουζίνα (12) games!!!
Την Παρασκευή 05/01/2018 έλαβα μήνυμα ότι είναι έτοιμο για παραλαβή και έτσι τη Δευτέρα 08/01/2018 πήγα και το πήρα.
Τώρα πότε θα προλάβω να τα παίξω είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Ξέρω ότι η απληστία είναι αμαρτία άλλα τι να κάνω υποκύπτω στον πειρασμό και αγοράζω, τώρα που μπορώ, όσα περισσότερα games γίνεται.
Ε φίλε μην γίνεσαι άπληστος
Πλάκα κάνω, ασφαλώς και ένα παιχνίδι που είναι για εσένα κόσμημα μάλλον αξίζει να πάρεις μια έκδοση συλλεκτική, αρκεί ναι να μην γινόμαστε άπληστοι. Εγώ καλά καλά δεν έχω προλάβει να πιάσω κάποια παιχνίδια σε PS3, τι να λέμε τώρα. Θέλει φειδώ, και είπα στον εαυτό μου, και το λέω και σ'εσένα εντελώς φιλικά να μην πέφτουμε στην παγίδα του υπερκαταναλωτισμού. Κάθε μέρα μας πυροβολάνε μ'αυτό το πράγμα.
Καλώς να το χαρείς λοιπόν το νέο σου Βatman !
Saiyan85. Αν και πάρα πολύ αργά σε ευχαριστώ πολύ.
Έχεις απόλυτο δίκιο. (Παν) μέτρον άριστον όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι. Αλλά είναι τόσα πολλά τα άτιμα τα διαμάντια και τι να κάνουμε. Υγεία και μετά δουλειά να έχουμε, και μπορούμε να τα βάλουμε τα υπόλοιπα σε μια τάξη.
Να είσαι πάντα καλά!!!