Ευκαιρίες και προσφορές!

Συζήτηση για το gaming γενικότερα

Δημοσίευσηαπό evergrey » 16 Σεπ 2018, 23:28

an_tsal έγραψε:To Plaisio εχει Assasins Creed Origins Standard Edition σε PS4 μονο 14,99.Προλαβετε!!!

Ωραιος @an_tsa!Μακαρι να μην φαμε κανα ακυρο.
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσιευσεις : 941

Δημοσίευσηαπό Ratchetios » 17 Σεπ 2018, 15:00

που το βρήκατε 15 ευρώ ρε παιδιά , εμένα 40 μου το βγάζει :/
Άβαταρ μέλους
Ratchetios

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό evergrey » 17 Σεπ 2018, 15:48

Ratchetios έγραψε:που το βρήκατε 15 ευρώ ρε παιδιά , εμένα 40 μου το βγάζει :/

Δυστυχως @Ratchetios παπαλα η προσφορα.Μεχρι χτες αργα το βραδυ,περιπου στις 2 το εδειχνε ακομα στα 15ευρω.
Εγω το εκανα κρατηση μεσω του site στο Πλαισιο και αυριο θα παω να το παραλαβω.(Να εισαι καλα βρε @an_tsal!)
Παντος η γκαφα εκαναν που το εβαλαν στα 15 και το εβγαλαν η πραγματικα επεσαν ολοι σαν τα κορακια!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό Ratchetios » 17 Σεπ 2018, 22:00

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
evergrey έγραψε:
Ratchetios έγραψε:που το βρήκατε 15 ευρώ ρε παιδιά , εμένα 40 μου το βγάζει :/

Δυστυχως @Ratchetios παπαλα η προσφορα.Μεχρι χτες αργα το βραδυ,περιπου στις 2 το εδειχνε ακομα στα 15ευρω.
Εγω το εκανα κρατηση μεσω του site στο Πλαισιο και αυριο θα παω να το παραλαβω.(Να εισαι καλα βρε @an_tsal!)
Παντος η γκαφα εκαναν που το εβαλαν στα 15 και το εβγαλαν η πραγματικα επεσαν ολοι σαν τα κορακια!
Άβαταρ μέλους
Ratchetios

Δημοσιευσεις : 26

Δημοσίευσηαπό paulgouv » 17 Σεπ 2018, 22:21

Την είδα και εγώ χθες την ''προσφορά'' στα 14.90 του AC Origins απ το Πλαίσιο αλλά κρατήθηκα επειδή στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση παίχτηκε μούφα και ακύρωσα παραγγελία..Μπορεί να έγινε όντως ''λάθος'' , αλλά μου φαίνεται πιο πολύ σαν κουτοπονηριά υπαλλήλων για να τσιμπήσουν σε καλή τιμή με μια Κυριακάτικη ξαφνική προσφορά...Μπράβο @an_tsal που ενημέρωσες έγκαιρα και @evergrey που τους γλέντησες , καλό λιώσιμο!!Μακάρι να το κράτησαν πολλά παιδιά σε αυτήν την τιμή!!!
Άβαταρ μέλους
paulgouv

Δημοσιευσεις : 89

Δημοσίευσηαπό evergrey » 18 Σεπ 2018, 13:34

paulgouv έγραψε:Την είδα και εγώ χθες την ''προσφορά'' στα 14.90 του AC Origins απ το Πλαίσιο αλλά κρατήθηκα επειδή στο παρελθόν σε ανάλογη περίπτωση παίχτηκε μούφα και ακύρωσα παραγγελία..Μπορεί να έγινε όντως ''λάθος'' , αλλά μου φαίνεται πιο πολύ σαν κουτοπονηριά υπαλλήλων για να τσιμπήσουν σε καλή τιμή με μια Κυριακάτικη ξαφνική προσφορά...Μπράβο @an_tsal που ενημέρωσες έγκαιρα και @evergrey που τους γλέντησες , καλό λιώσιμο!!Μακάρι να το κράτησαν πολλά παιδιά σε αυτήν την τιμή!!!

Α ωστε κανουν και μουφες προσφορες και μετα στην ακυρωνουν @paulgouv?Ξενερωμα μεγαλο.
Ευτυχως σε εμενα πηγαν ολα καλα.Αν και πηρα μια κρυαδα οταν μου ειπαν στο ταμειο 39.99 αλλα οταν τους ειπα μεσω ιντερνετ και τους εδειξα τον αριθμο της παραγγελιας ολα κομπλε...14,90.(Για καποιο λογο εκαναν εναν αιωνα μεχρι να βγαλουν ακρη και να βγαλουν την διαφορα)
Και παλι thanks @an_tsal!
Άβαταρ μέλους
evergrey

Δημοσίευσηαπό nfs_maniac » 20 Σεπ 2018, 23:20

Εχετε πάντως το νου σας γενικά στο θέμα της κρατησης παιχνιδιου και παραλαβης απο το καταστημα... Κι εγω σε Πλαίσιο ειχα κλείσει game με προσφορά στην τιμή αν εκανες online αγορά, και οταν πήγα να το παραλαβω και ανεφερα τον τιτλο, ο πωλητής δεν εκανε καν τον κόπο να ψαξει τις παραγγελίες, απλα άπλωσε χερι στο ραφι και μου το εδωσε με την τιμη φυσικά που ισχυε κανονικα για αγορα απο το καταστημα...Φυσικά το ανεφερα, και ολα οκ
Άβαταρ μέλους
nfs_maniac
Moderator

Δημοσιευσεις : 1706

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 29 Σεπ 2018, 19:17

Lost Sphear για PS4 στα €12.90! https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=149278#
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

Δημοσίευσηαπό T_K_L_L_LUIGI » 04 Οκτ 2018, 22:48

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
T_K_L_L_LUIGI

Δημοσιευσεις : 1017

Δημοσίευσηαπό RiderSoMysterious » 25 Οκτ 2018, 10:36

Τσιμπάω το Ys VIII: Lacrimosa Of Dana στα €20 https://store.playstation.com/en-gr/product/EP1063-CUSA08570_00-YSVIIIGAME000000?emcid=pa-st-111284

και λίγες ώρες μετά σκάει νέο πακέτο προσφορών! https://store.playstation.com/en-gr/grid/STORE-MSF75508-BUY2SAVE70/1?emcid=pa-st-111284

Παίρνεις 2 και έχεις 70% έκπτωση! Και έχει μέσα το Harvest Moon: Light Of Hope! :D
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RiderSoMysterious

Δημοσιευσεις : 182

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Gaming

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Copyright © 2011. All rights reserved. Powered by phpBB