Μην αγορασεις το GT7 αν δεν εχεις τιμονιερα (κατα προτιμηση με feedback). Το να προσπαθησεις να ευχαριστηθεις ενα racing simulator με κλασικο χειριστηριο ειναι λιγο σαν να παιζεις Elden Ring με κιθαρα απο το Guitar Hero ή να παιζεις Call of Duty με το touch pad του laptop.
Μιας και ειπα racing sim, εχε υποψιν οτι τα racing sims δεν ειναι ακριβως παιχνιδια. Ειναι περιπου, αλλα βασικα δεν ειναι. Κατι σαν τα μουλαρια και τα αλογα. Βεβαια στο gaming τα ονομαζουν ολα παιχνιδια και μας πουλανε γουρουνι στο σακι, αλλα τα μπερδεψα με τα ζωα οποτε χεστο.
H κοπια του GT7 που (δεν) εχω εγω και που (δεν) επαιξα και που (δεν) βασιζεται αυτο το review ειναι διαφορετικη απο τις κοπιες που πηραν τα sites στα χερια τους. Σε εκεινες τις εκδοσεις η Sony και η Polyphony Digital ειχαν ξεχασει να προσθεσουν το καταπληκτικο in game store και το εκπληκτικο reward system του GT7. Αυτα ηρθαν αργοτερα, με update, μετα τα δεκαρια και τα εννιαρια και τα εννιαμισαρια. Ηρθαν κατα τις εντεκα και τεταρτο.
Αυτο το Anti- Review δεν εχει σκοπο το κραξιμο. Δεν κραζω. Δεν γραφω σελιδες επι σελιδων για τα PS4 γραφικα, το UI που ειναι λες και εφαγαν κολλημα τα Windows και τα ανοιγεις σε safe mode, τη μουσικη που σε ταξιδευει σε ..προηγουμενες δεκαετιες. Ποτε δεν κραζω οταν βαριεμαι να γραφω.
Ασε που δεν θα αγορασεις το GT7, αφου δεν εχεις τιμονιερα. Ασε που και να εχεις, υπαρχουν καλυτερα racing sims. Ασε που κι αν δεν υπηρχαν, τα micro transactions του GT7 ειναι για μποϊκοταζ και ροχαλα. Ασε που και να μην εχεις φλεμα, το παιχνιδι ειναι always OFFline.
Ολο το Anti-Review θα μπορουσε να ειναι μια γραμμουλα. Μια μικρη, τοση δα, παραλληλη γραμμουλα που μπορει να ζωγραφισει καποιος πανω στο "7" και να το μετατρεψει σε "Π" αποκαλυπτοντας ετσι την αληθεια για το GT7:
GT7 -> GT/7 -> GTΠ
Υ.Γ. 70 ευρω ποσα λιτρα βενζινης ειναι;
- Τώρα είναι 20 Μαρ 2023, 15:10 • Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες
Gran Turismo 7 | Anti-Review
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Αυτά τα anti μου είχαν λείψει !!! Απολαυστικότατος !!!
Ψήσου και για Elden Ring να "κράξουμε" την UbiSoftHardίλα που μας κέρασε ο Miyazaki με τα 100+ bosses στον χάρτη :p
Υ.Γ. Το GTP σαν τίτλος πάντως θα είχε πέραση στο Ελλαδιστάν για να νιώσει οτι οδηγάει "παίζοντας" ο μικρομεσαίος...GιαTηνPλέμπα !!!
Που χάθηκε αυτός ο βουΛ€φτάς Κυρανάκης να μας φουλάρει λίγη βενζίνη σε μας τους φτωχούς , να κάνουμε λίγο βζζζζιιιιν και να ηγηθούμε στην 4η βιομηχανική επανάχαχαχαχ :p
Ψήσου και για Elden Ring να "κράξουμε" την UbiSoftHardίλα που μας κέρασε ο Miyazaki με τα 100+ bosses στον χάρτη :p
Υ.Γ. Το GTP σαν τίτλος πάντως θα είχε πέραση στο Ελλαδιστάν για να νιώσει οτι οδηγάει "παίζοντας" ο μικρομεσαίος...GιαTηνPλέμπα !!!
Που χάθηκε αυτός ο βουΛ€φτάς Κυρανάκης να μας φουλάρει λίγη βενζίνη σε μας τους φτωχούς , να κάνουμε λίγο βζζζζιιιιν και να ηγηθούμε στην 4η βιομηχανική επανάχαχαχαχ :p
-
paulgouv - Δημοσιευσεις : 89
PORTAL έγραψε:Μην αγορασεις το GT7 αν δεν εχεις τιμονιερα
Και γιατί συγκεκριμένα το GT7, και όχι ένα racing simulator γενικότερα αν δεν έχει κάποιος τιμονιέρα?
Playstation games είναι, έπρεπε να γράψεις κάτι, αλλά στην ουσία δεν έγραψες τίποτα.
Το πράγμα ξεφεύγει, είπα να μην γράψω, αλλά το συγκεκριμένο είναι τελείως άκυρο.
Θέλω μιας και είσαι φουλ ευχαριστημένος από το series s, να γράψει τι παιχνίδια έπαιξες, και σου άρεσαν από τότε που αγόρασες κονσόλα νέα γενιάς.
Καλά το ότι θεωρείς τοπ το gamepass, αλλά δεν έχω διαβάσει να γράφεις κάτι για κάποιο παιχνίδι που παίζεις, και σου άρεσε, το μόνο που έχω διαβάσει από εσένα είναι το να κράζεις το playstation και τα ganes του, και να λες πως το xbox /gamepass είναι η επανάσταση του gaming, αλλά γιατί δεν μας λες.
-
DrSleep - Δημοσιευσεις : 23
@DrSleep Θα σου πω αυτα που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο, γιατι ειναι πολλα.
Tainted Grail - Roguelike Card Game. Δεν θα το επαιζα ποτε αν δεν υπηρχε το Game Pass. Το χω λιωσει.
Greedfall - Απο τα παιχνιδια που με ενδιεφεραν αλλα οχι για αγορα.
Rainbow Six Extraction- ΑΘΛΙΟ. Θα το αγοραζα 100% αν δεν ηταν στο Game Pass επειδη γουσταρω Siege. Γλυτωσα το εβδομηνταρι.
Halo Infinite - Αλλο εβδομηνταρι.
Gears 5 (δεν μ'αρεσε), Sea of Thieves (ψιλοπαιχνιδαρα), κι ενα σωρο αλλα παιχνιδακια που με κρατησαν για μια- δυο μερες και τα παρατησα οπως Adventures που μ'αρεσουν, sidescrollers, indies κτλ..
..και οπως το Forza Horizon για να ερθω πιο πολυ στο θεμα. Κακα τα ψεματα, τα ραλακια ειναι παιχνιδια που οι περισσοτεροι τα παραταμε μετα απο λιγη ωρα. Ειναι σε ασχημη φαση τα racers. Τα πιο πολλα αν δεν εχεις τιμονιερα απλα δεν ειναι καλα παιχνιδια. Ποσο να αντεξεις να οδηγεις "ρεαλιστικα" με χειριστηριο, ακολουθοντας την κλασικη γραμμουλα στην ασφαλτο που ειναι πρασινη για το γκαζι και κοκκινη για να φρεναρεις και στο τελος σου βγαινουν τα ματια να κοιτας μια γραμμη η οποια δεν σε βοηθαει και τοσο πολυ και το ολο πραμα απλα δεν τραβαει. Ειναι παιχνιδια φτιαγμενα για τιμονιερα. Αλλιως το εβδομηνταρι παει πεταμενο. Ειτε λεγεται Gran Turismo, Project Cars, Assetto Corsa, Forza ή ο,τι αλλο. Μου τη δινει να βλεπω δεκαρια για ενα niche ειδος πλεον (πανε τα Sega rally, Collin McRay, F-Zero κτλ που οντως ηταν παιχνιδια και οντως ηταν για ολους), και παει μετα ο πιτσιρικας και αγοραζει το Gran Turismo και γραφει συνολικα 2 ωρες. Ε οχι ρε φιλε ή μη του βαζεις 10 ή πες οτι δεν ειναι παιχνιδι να ξερει ο αλλος τι αγοραζει.
Ή βαλ'το στο Game Pass οπως κανει η Microsoft.
Tainted Grail - Roguelike Card Game. Δεν θα το επαιζα ποτε αν δεν υπηρχε το Game Pass. Το χω λιωσει.
Rainbow Six Extraction- ΑΘΛΙΟ. Θα το αγοραζα 100% αν δεν ηταν στο Game Pass επειδη γουσταρω Siege. Γλυτωσα το εβδομηνταρι.
Gears 5 (δεν μ'αρεσε), Sea of Thieves (ψιλοπαιχνιδαρα), κι ενα σωρο αλλα παιχνιδακια που με κρατησαν για μια- δυο μερες και τα παρατησα οπως Adventures που μ'αρεσουν, sidescrollers, indies κτλ..
..και οπως το Forza Horizon για να ερθω πιο πολυ στο θεμα. Κακα τα ψεματα, τα ραλακια ειναι παιχνιδια που οι περισσοτεροι τα παραταμε μετα απο λιγη ωρα. Ειναι σε ασχημη φαση τα racers. Τα πιο πολλα αν δεν εχεις τιμονιερα απλα δεν ειναι καλα παιχνιδια. Ποσο να αντεξεις να οδηγεις "ρεαλιστικα" με χειριστηριο, ακολουθοντας την κλασικη γραμμουλα στην ασφαλτο που ειναι πρασινη για το γκαζι και κοκκινη για να φρεναρεις και στο τελος σου βγαινουν τα ματια να κοιτας μια γραμμη η οποια δεν σε βοηθαει και τοσο πολυ και το ολο πραμα απλα δεν τραβαει. Ειναι παιχνιδια φτιαγμενα για τιμονιερα. Αλλιως το εβδομηνταρι παει πεταμενο. Ειτε λεγεται Gran Turismo, Project Cars, Assetto Corsa, Forza ή ο,τι αλλο. Μου τη δινει να βλεπω δεκαρια για ενα niche ειδος πλεον (πανε τα Sega rally, Collin McRay, F-Zero κτλ που οντως ηταν παιχνιδια και οντως ηταν για ολους), και παει μετα ο πιτσιρικας και αγοραζει το Gran Turismo και γραφει συνολικα 2 ωρες. Ε οχι ρε φιλε ή μη του βαζεις 10 ή πες οτι δεν ειναι παιχνιδι να ξερει ο αλλος τι αγοραζει.
-
PORTAL - Δημοσιευσεις : 141
PORTAL έγραψε:@DrSleep Θα σου πω αυτα που μου ερχονται προχειρα στο μυαλο, γιατι ειναι πολλα.
Πάμε στο πρώτο μέρος, καταρχάς δεν ρώτησα αν γλίτωσες χρήματα, αλλά αν παίζεις, που από όσο διαβάζω στις περισσότερες περιπτώσεις απλά ασχολήθηκες με κάποια παιχνίδια, και με ελάχιστα ασχολήθηκες / ευχαριστήθηκες.
Προσωπικά έχω Gold ως τον Ιούλιο, και έχει 1 μήνα που μπορώ να κάνω μετατροπή σε ultimate με 1 ευρώ και να έχω ultimate έως τον Αύγουστο, αλλά δεν το κάνω, και γιατί δεν με ενδιαφέρει κάτι από το gamepass αυτήν την στιγμή, και όταν είχα για αρκετούς μήνες, έπαιξα μόνο το Star Wars.
Υπάρχουν καλά παιχνίδια στο pass, όμως τα έχω ή από το gold ή από αγορά σε προσφορά.
Για το δεύτερο μέρος, με τα ραλακια δεν τα πάω καλά, όχι γιατί δεν μου αρέσουν, αλλά γιατί έχω πρόβλημα με τις στροφές, με ενοχλεί που χτυπάει σαν βάρκα δεξιά και αριστερά.
Για το γλίτωσες χρήματα που είπες, όπως ξέρεις τα καταστήματα και η Sony κάνει προσφορές, το 2021 ο Γερμανός έδινε συνέχεια δωροεπιταγές, και αγόρασα 6-7 παιχνίδια PlayStation με ελάχιστα χρήματα ή χωρίς να δώσω ούτε 1 ευρώ, και μέσα σε αυτά τα παιχνίδια ήταν το Gran Turismo Sport το οποίο μου άρεσε και το έπαιξα για λίγο auto, και το άφησα για όταν έρθει η ώρα (αγοράζω συνέχεια παιχνίδια, και έχω ένα βουνό που περιμένει να τα παίξω, και κάποια ίσως να μην τα παίξω ποτέ).
Το Forza Horizon του 360 το έχω από το gold, και ασχολήθηκα μαζί του, και μου άρεσε, ίσως και το καινούργιο να αρέσει.
Το ραλακι που έπαιξα αμέτρητες ώρες, είναι το Mario kart, σε wii / ds / 3ds / Wii U, παιχνίδι που έπαιξα πραγματικά πολλές ώρες, και τα αγόρασα με 50ευρα.
Δεν έχω τσιπάρι καμία κονσόλα, μόνο στο ds αγόρασα flash card, και αυτό που έμαθα, είναι πως τα δωρεάν παιχνίδια δεν είναι και ότι καλύτερο, όταν έχεις ένα βουνό παιχνίδια χάνεσαι, και δεν παίζεις τίποτα.
Αυτήν την στιγμή παίζω Elden ring, day one αγορά, και είμαι 125 ώρες, 134 lv και έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου. Μου αρέσει, παίζω αργά για να ψάχνω το κόσμο, παίζω coop με άτομα από ολόκληρο το κόσμο (έκανα φίλο μέχρι και από Κορέα), και χαίρομε κάθε λεπτό του παιχνιδιού.
Έχω πέσει πολλές φορές σε κατάσταση που δεν είχα διάθεση για να παίξω, όμως παίζω γενικότερα, αλλά βλέπω πως αρκετός κόσμος δεν παίζει, παίζει λίγο από κάθε παιχνίδι και το αφήνει.
Καλύτερα κάποιος να βρει 1 παιχνίδι που του αρέσει να παίζει δωρεάν ή με πληρωμή ή να σταματήσει να παίζει, το παίζω λίγο από κάθε παιχνίδι δεν αξίζει.
Και για να πω το λόγω αγοράς του series s, είναι για να παίζω όσο γίνεται καλύτερα τα παιχνίδια που έχω ως τώρα, 400 παιχνίδια πάνω κάτω, και γιατί στο Xbox μπορώ και αγοράζω πολυ φθηνά παιχνίδια, όποτε ότι μπορώ θα το παίζω στο Xbox, και τα υπόλοιπα στο PlayStation.
-
@DrSleep
δεν θα διαφωνησω ουτε για το Mario Kart, ουτε για το Elden Ring, ουτε για το Forza του 360. Αντε να συμφωνησω και με το οτι αν εχεις παρα πολλα παιχνιδια χανεσαι (ειδικα με τα πειρατικα χανεται καπου η αξια). Αλλα το οτι εχεις τη δυνατοτητα να βαλεις Game Pass ως τον Αυγουστο με 1 ευρω και δεν το κανεις.. τι να πω.
Εγω εφαγα ενα σκασμο Pringles για να εξαργυρωνω κωδικους Game Pass.
δεν θα διαφωνησω ουτε για το Mario Kart, ουτε για το Elden Ring, ουτε για το Forza του 360. Αντε να συμφωνησω και με το οτι αν εχεις παρα πολλα παιχνιδια χανεσαι (ειδικα με τα πειρατικα χανεται καπου η αξια). Αλλα το οτι εχεις τη δυνατοτητα να βαλεις Game Pass ως τον Αυγουστο με 1 ευρω και δεν το κανεις.. τι να πω.
-
PORTAL - Δημοσιευσεις : 141
PORTAL έγραψε:@DrSleep
Μια φορά πήρα και εγώ κωδικό από Pringles

Αγοράζω, και παίζω το κάθε παιχνίδι ανάλογα με το πότε θα μου έρθει η διάθεση να το παίξω, πχ το Zelda botw το αγόρασα day one, αλλά το έπαιξα μήνες μετά. Μετα αγοράζω όταν βρω καλές τιμές για κάθε παιχνίδι, για αυτό και τόσες αγορές. Τα περισσότερα παιχνίδια τα αγόρασα από 1 ευρώ έως 10-15.
Για το gamepass, αν βάλω τώρα με ένα ευρώ, τσάμπα θα το βάλω, μόνο με το elden Ring ασχοληθούμε και λίγο animal crossing, αργότερα θα βάλω και άλλο gold και μετά θα κάνω μετατροπή, για να παίξω και το halo που το άφησα, γιατί στο one δεν έπαιζε καλά.
Το series μετράει για keys με VPN, το pass είναι για κάποιες περιπτώσεις.
-
8 Δημοσιεύσεις
• Σελίδα 1 από 1
Μελη σε συνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης