Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity
Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες
Η προβληματική εταιρία παραγωγής THQ αποκάλυψε πως έχει αθετήσει σε κάποιο ποσοστό την πίστωση 50 εκατομμύρια δολαρίων προς τη δανείστρια Wells Fargo σε πολλές περιπτώσεις. Αν και δεν έχει διασαφηνίσει τις συνθήκες της πιστωτικής διευκόλυνσης που έχει αθετήσει THQ, ανακοίνωσε ότι είχε προκαλέσει «ένα ή περισσότερα γεγονότα αθέτησης υποχρέωσης» κατά τη διάρκεια του τριμήνου που τελείωσε με το τέλος Σεπτέμβρη, για το οποίο η THQ ανακοίνωσε ζημιά της τάξης των 21 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ΤΗQ είπε σε μια πρόσφατη κατάθεση στη US Securities and Exchange Commission, ότι η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με την Wells Fargo σχετικά με τις επιλογές που υπάρχουν και ότι πιστεύει ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία, με την δεύτερη να συνεχίζει να χρηματοδοτεί την εταιρία και μετά το τέλος του Σεπτεμβρίου του 2012 και ενώ οι δύο εταιρίες βρίσκονται σε συζητήσεις με σκοπό να καταλήξουν σε συμφωνία για την αποπληρωμή των δανείων. Δεν μπορεί να υπάρξει όμως καμία διαβεβαίωση ότι η THQ θα επιτύχει μια συμφωνία με την Wells Fargo για την αποπληρωμή των δανείων της.
Όλο και περισσότερες εταιρίες πρόκειται να φτάσουν σε αυτό το σημείο, κακά τα ψέματα η βιομηχανία των video games διανύει την δική της κρίση.Αυτό κάνει κακό και στον hardcore gamer, αφού η έλλειψη ανταγωνισμού μπορεί να φέρει αδιάφορους έως και κακούς τίτλους.
Μην γίνει καμια βλακεία! Και οι 3 τίτλοι θα δώσουν ανάσα στην εταιρία...
Όλο και περισσότερες εταιρίες πρόκειται να φτάσουν σε αυτό το σημείο, κακά τα ψέματα η βιομηχανία των video games διανύει την δική της κρίση.Αυτό κάνει κακό και στον hardcore gamer, αφού η έλλειψη ανταγωνισμού μπορεί να φέρει αδιάφορους έως και κακούς τίτλους.