Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έτοιμη για Dancing with the Stars η Μαντώ!

*
Μετά από εβδομάδες υπομονής και αφού η Μαντώ έπαιξε ένα σωρό διαφορετικά παιχνίδια, ήρθε η ώρα που περίμενε τόσο η ίδια όσο και όλο το κοινό της εκπομπής MAD Games and Gadgets. Το Just Dance 2014 μπήκε στο PlayStation 4, η Playstation Eye πήρε τη θέση της και η Μαντώ έδωσε ρεσιτάλ χορού στο Rich Girl της Gwen Stefani και το Flashdance: What a Feeling των The Girly Team. Ο Δημήτρης πάλι, έκατσε στην άκρη και... χτύπαγε παλαμάκια. Απολαύστε το διασκεδαστικότερο επεισόδιο του Mad Games and Girls μέχρι σήμερα! Α, και υπάρχει και μια πρόσκληση-πρόκληση από την Μαντώ στον ένα και μοναδικό, δικό μας, Παύλο Παπαπαύλου!



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • iankysyrath
    • καλα Καρετσος κλασσική περίπτωση εγκεφαλικού επεισοδίου εν εξελιξη στο 5:36!!το στοματοπροσωπικο και το τρίδυμο νεύρο εχουν βαρέσει πολλαπλούς τονικοκλονικους πανικούς και η γλώσσα μπαινει και βγαίνει μεσα έξω 4 φορές σε μισό δευτερόλεπτο!!εχω σαπισει στο γελιο!!

    • iankysyrath
    • "συνεχισε Μαντώ μη σταματας συνεχισε", "θα παω εκει θα τους ξεσκίσω όλους", "το δαμαζει τωρα..το άλογο το ιππέυει" χααχαχαχαχαχαχαχ...νταξει το καλύτερο επεισόδιο ever...,μιλάμε τη Μάντω την έχω μες στη καρδιά μου...τι ακομπλεξάριστο τυπάκι είναι αυτό...ρε σεις, σε κάνει να ξεχνάς οτι είναι κουκλάρα και νομίζεις οτι έχεις τον κάφρο κολλήτο σου που θα τον πάς για μπύρες στον Freddy στη Πανόρμου παρέα με τους οργανωμένους του Βάζελου και μετά για ακομα πιο καψιμο Τηνιακό!

*