Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό το χειριστήριο του Nintendo 64 παίζει τα παιχνίδια του Game Boy! (εικόνες)

*
Τι κάνεις ένα χειριστήριο του Nintendo 64 που «κάθεται» και δεν μπορείς να το κάνεις τίποτα; Μα φυσικά μέρος για να παίζεις παιχνίδια του Game Boy. Για να είμαστε ακριβείς, κάτι τέτοιο έκανε ο modder MaSaKee που βρήκε ένα παρατημένο και σπασμένο χειριστήριο της Nintendo και της 64μπιτης κονσόλας της και το άλλαξε εντελώς με στόχο να παίζει παιχνίδια του Game Boy, του Game Boy Color και του Game Boy Advance, χρησιμοποιώντας δε και κανονικά cartridges!

Για τον ήχο ενσωμάτωσε ένα ηχείο κάτω από τα πλήκτρα C στο δεξί μέρος του gamepad, ενώ στο επάνω μέρος έχει βάλει και ένα jack 3,5 χιλιοστών, αλλά και χώρο για τοποθέτηση επαναφορτιζόμενης μπαταρίας. Στο σασί πέρασε και φως LED για να βλέπει κανείς πότε το φορτίζει και πότε όχι, ενώ στο μπροστινό μέρος εφάρμοσε μια έγχρωμη οθόνη από ένα Game Boy Micro.


Η διαδικασία του mod του πήρε περί τις 18-20 ώρες και προς το παρόν σκέφτεται αν θα αρχίσει να το εκμεταλλεύεται και εμπορικά το όλο θέμα.

GBA in a N64 controller
byu/MaSaKee inn64
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*