Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακά τα πρώτα videos που δημιουργήθηκαν με το Sora της Open AI

*
Αρκετοί δημιουργοί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Sora, το νέο εργαλείο δημιουργικού AI της Open AI, για το οποίο σας ενημερώσαμε πριν από μερικές εβδομάδες. Όπως θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσικά και οι δημιουργοί μιλάνε με πολύ καλά λόγια για το Sora.

Το Sora, που βασίζεται στη λογική της δημιουργίας video από κείμενο. Σε διάφορες αναλύσεις και αναλογίες, ενώ κάνει δυνατή και την επεξεργασία υπάρχοντων videos, επιτρέποντας την γρήγορη αλλαγή του σκηνικού, του φωτισμού και του στυλ, απλά και μόνο μέσω μιας προτροπής κειμένου. Ακόμα, με Sora θα μπορείτε να δημιουργήσετε videos με βάση στατικές εικόνες ή να επεκτείνετε υπάρχοντα, γεμίζοντας το κενό ανάμεσα σε καρέ που πιθανό να λείπουν.

Προς το παρόν, το Sora μπορεί να δημιουργήσει videos Full HD διάρκειας ως περίπου ένα λεπτό και τα αποτελέσματα αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*