Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα backpack από τη σειρά Fallout

*
Η τεράστια επιτυχία που γνωρίζει η σειρά Fallout φέρνει και άλλο περιεχόμενο γύρω από αυτήν και μπορείτε πλέον να αποκτήσετε το δικό σας Fallout backpack! Η βρετανική αλυσίδα Game το προσφέρει σε μια τιμή κοντά στις 200 λίρες και μπορείτε να κάνετε προ-παραγγελία για να το πάρετε στα χέρια σας όταν κυκλοφορήσει κανονικά, στις 30 Σεπτεμβρίου.

Η τσάντα είναι replica του prop που φαίνεται στην τηλεοπτική παραγωγή, έχει το λογότυπο του Vault 33 και έρχεται με μια κίτρινη πετσέτα για να μοιάζει ακριβώς όπως στις σκηνές του show του Amazon. Στην περιγραφή αναφέρεται πως είναι ιδανικό για cosplayers, αλλά και για κανονική χρήση, αφού μπορεί να υποδεχτεί έως και laptop με 16άρα οθόνη.


Οι προ-παραγγελίες είναι περιορισμένες στο ένα τεμάχιο ανά πελάτη και προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν θα βγει προς πώληση και στο ράφι. Για όσους θέλουν να το πάνε ένα βήμα παραπάνω, υπάρχει διαθέσιμο και ένα Pip-Boy 3000, το οποίο προς το παρόν δεν έχει τιμή, αλλά θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2025.

Η σειρά Fallout προβάλλεται από το Amazon και μπορείτε να διαβάσετε το review μας για την πρώτη σεζόν εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*