Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο πόλεμος του YouTube με τους ad blockers επεκτείνεται και σε τρίτα προγράμματα

*
Το YouTube έχει ξεκινήσει έναν σημαντικό αγώνα κατά των ad blockers για να μειώσει τις απώλειες διαφημιστικών εσόδων και η κατάσταση δείχνει να εξελίσσεται συνεχώς. Οι δοκιμές της πλατφόρμας ξεκίνησαν τον Ιούνιο και εντάθηκαν τον Οκτώβριο σε μεγάλες αγορές.

Τo YouTube ανακοίνωσε πως ενισχύει τις προσπάθειές του κατά των ad blockers και μάλιστα και επεκτείνεται και σε third party apps τα οποία και αναφέρει ως “ad-blocking apps”.  Σε αυτά περιλαμβάνονται λογισμικά όπως το AdGuard που επιτρέπει στον χρήστη να ανοίξει το YouTube μέσα από το περιβάλλον του έτσι ώστε να μην σερβίρονται και διαφημίσεις.


Όσοι δοκιμάζουν αυτές τις μέρες τέτοιες λύσεις λαμβάνουν ένα μήνυμα που λέει πως «αυτό το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο σε αυτήν την εφαρμογή». Και εννοείται πως το YouTube προτείνει στους χρήστες να πληρώσουν συνδρομή στο YouTube Premium για να σταματήσουν να βλέπουν διαφημίσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*