Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Υποστήριξη Tapatalk στο forum του Enternity

Οι πιο παρατηρητικοί επισκέπτες του Enternity έχουν δει τον τελευταίο καιρό αρκετές αλλαγές που γίνονται στο site και θα ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Μετά τις πρώτες προσθήκες που έγιναν σε επίπεδο εμφάνισης του site και εμπλουτισμού της πληροφορίας που παίρνετε ανά κείμενο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το forum μας λειτουργεί πλέον και μέσα από την πλατφόρμα Tapatalk. Η εν λόγω λύση είναι ιδανική για ανάγνωση των θεμάτων μέσα από φορητές συσκευές.



Περισσότερα για αυτά που σας ετοιμάζουμε τις επόμενες εβδομάδες. Μέχρι τότε…


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Χαχα η κριτικη για το The purge ειναι δικη μου. :-P

      Χαιρομαι που το αγαπημενο μας site εμπλουτιζεται και ανανεωνεται κι αυτο το tapatalk δειχνει να διευκολυνει πολυ κοσμο.Ειναι οντως τοσο καλο εργαλειο;επειδη οι ειδοποιησεις που λαμβανω μεσω email για τα αρθρα που παρακολουθω κανουν μια χαρα την δουλεια τους.

*