Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Την 1η Μαρτίου το νέο flagship smartphone της Samsung

Η Samsung ξεκίνησε ήδη την αποστολή προσκλήσεων στα Μέσα για το επόμενο Unpacked event της που θα γίνει την 1η Μαρτίου στις 19.30 ώρα Ελλάδος στη Βαρκελώνη και στο πλαίσιο του φετινού Mobile World Congress. Στην πρόσκληση προβάλλεται ένα προϊόν που εικάζεται πως είναι το επόμενο Galaxy και φαίνεται πως θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία curved-screen που είδαμε και στο Galaxy Note Edge. Το Unpacked event είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την κορεατική εταιρεία, αφού πέρσι αποκάλυψε στην ίδια εκδήλωση τα νέα Gear smartwatches, το Gear Fit band και το Galaxy S5. Μέχρι στιγμής πάντως, η Samsung σημειώνει πως τα νέα μοντέλα της θα χαρακτηρίζονται από νέα υλικά κατασκευής, πρωτοποριακό σχεδιασμό και λεπτομέρειες που θα τα κάνουν να ξεχωρίζουν.



Σημειώνεται, τέλος, πως την ίδια ημέρα, αποκαλύψεις θα κάνει για το επόμενο flagship μοντέλο της και η HTC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*