Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Galaxy S5

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Samsung

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Samsung

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Samsung

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Πριν από περίπου 3 μήνες η Samsung αποκάλυψε το νέο διάδοχο της σειράς Galaxy S, παραδίδοντας στο κοινό ένα upgrade smartphone σε σχέση με το S4. Χωρίς να πειραματιστεί καθόλου, ακολούθησε το μονοπάτι που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια και παρουσίασε τη φυσική εξέλιξη της σειράς. Χωρίς πολλές υπερβολές όσον αφορά στο hardware, χωρίς ιδιαίτερη διαφοροποίηση όσον αφορά στη σχεδίαση, αλλά με σημαντικά βήματα προόδου όσον αφορά στο software και πως αυτό λειτουργεί σε συνεργασία με τον κάτοχο της συσκευής. Αλλά πριν πούμε περισσότερα, ας δούμε πρώτα τα τεχνικά χαρακτηριστικά:

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Διαστάσεις: 142x72,5x8,1 mm
Βάρος: 145 γραμμάρια
Οθόνη: 5.1’’,1920x1080 (Super AMOLED, πυκνότητα 432ppi, Gorilla Glass 3)
Κάμερα: 16Mpixel με LED Flash,  4K video / 2Mpixel, FHD video
Αποθηκευτικός χώρος: ενσωματωμένα 16GB, επεκτάσιμα με microSD
Συνδεσιμότητα: 4G/LTE, Wi-Fi 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.0 με A2DP/EDR/LE, NFC, MHL, IrDA
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4.2 με TouchWiz UI
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 801 2,5GHz (τετραπύρηνος) με 2GB μνήμη
Γραφικά: Adreno 330
Μπαταρία: Li-Ion 2800 mAh
Τιμή: €699

To S5 είναι ελαφρώς μεγαλύτερο στις δυο από τις τρεις διαστάσεις και ελάχιστα λεπτότερο σε σχέση με το S4, με το βάρος του να έχει αυξηθεί ανεπαίσθητα. Σχεδιαστικά, η εταιρεία δεν άλλαξε πολλά πράγματα, και σε σύγκριση με το S4 δύσκολα κάποιος μπορεί με τη πρώτη ματιά να αντιληφθεί τις διαφορές. Το πλήκτρο power που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά είναι άριστα τοποθετημένο, όπως επίσης και τα volume control πλήκτρα που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά. Είτε ο κάτοχος είναι δεξιόχειρας είτε αριστερόχειρας, η πρόσβαση σε αυτά γίνεται χωρίς κόπο, πάντα με το ένα χέρι. Η σημαντικότερη αλλαγή όσον αφορά στην εμφάνιση σε σχέση με το S4 αφορά στην αφαιρούμενη πλαστική πλάτη, η οποία πλέον έχει μια διαφορετική υφή, περισσότερο λαστιχένια, η οποία αποτρέπει το τηλέφωνο από το να γλιστρήσει μέσα στα χέρια του κατόχου του. Πολλοί έχουν κοροϊδέψει αυτή την εμφάνιση της πλάτης λέγοντας ότι θυμίζει τραυμαπλάστ, αλλά στη πράξη δεν έχουμε να προσάψουμε κάτι αρνητικό όσον αφορά στη χρηστικότητά της υφής.

Samsung Galaxy S5 Image 10

Τώρα αναφορικά με την εμφάνιση και την επιλογή για ακόμα μια χρονιά του πλαστικού σαν βασικό υλικό, αυτό είναι κάτι που είναι εντελώς υποκειμενικό. Άλλοι προτιμούν αμιγώς μεταλλικές συσκευές σαν το HTC One, χλευάζοντας ότι πλαστικό και άλλοι είναι αμετανόητοι λάτρεις των συσκευών της Samsung. Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε πως φέτος η Samsung έχει ακόμα περισσότερα χρώματα, με την μπλέ ελεκτρίκ απόχρωση που είχαμε στη διάθεσή μας να είναι πραγματικά πολύ όμορφη. Προφανώς, αφαιρώντας την πλάτη, αποκτάμε πρόσβαση στη μπαταρία καθώς και στη θέση τοποθέτηση καρτών μνήμης microSD, η οποία βρίσκεται δίπλα στη θέση καρτών microSIM. Παρόλο που έχουμε αφαιρούμενα μέρη, η Samsung κατάφερε να προσφέρει στο τηλέφωνο αδιαβροχοποίηση επιπέδου IP58. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει για 30 λεπτά κάτω από το νερό σε βάθος μέχρι ένα μέτρο (αντιστοιχεί στο νούμερο 5) και ότι είναι εντελώς προστατευμένο από τη σκόνη (το 8). Σε σχέση με το Xperia Z1 (και το Z2), το S5 είναι λίγο χειρότερο όσον αφορά στη προστασία από το νερό και λίγο καλύτερο όσον αφορά στη προστασία από τη σκόνη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο χρήστης πρέπει να φροντίσει ούτως ώστε τόσο το καπάκι που κλείνει η micro USB 3.0 θύρα στο κάτω μέρος όσο και η πλάτη, έχουν ασφαλίσει καλά, γιατί αλλιώς, το νερό θα βρει το δρόμο του.

Samsung Galaxy S5 Image 7

Στο πάνω μέρος του S4 υπάρχει η έξοδος ακουστικών ένα μικρόφωνο και ο πομποδέκτης υπερύθρων, ενώ στο κάτω μέρος το κεντρικό μικρόφωνο και η θύρα micro USB 3.0, η οποία χρησιμοποιείται τόσο για τη φόρτιση όσο και για την επικοινωνία με τον υπολογιστή. Ακόμα μια δυνατότητα της θύρας USB αφορά τη συνδεσμολογία MHL για σύνδεση μέσω ειδικού καλωδίου USB-to-HDMI με την τηλεόραση, ενώ τέλος υποστηρίζει λειτουργία USB Host, όπου πάλι μέσω ειδικού καλωδίου, μπορούμε να συνδέσουμε συσκευές USB όπως flash drive με αυτές να αναγνωρίζονται από το λειτουργικό. Στο μπροστινό μέρος και πάνω από την οθόνη βρίσκεται η δεύτερη κάμερα, δίπλα ακριβώς από τους αισθητήρες φωτός και απόστασης που διαθέτει η συσκευή, ενώ κεντρικά και πάνω είναι τοποθετημένο το ακουστικό. Στο κάτω μπροστινό μέρος συναντάμε το κεντρικό φυσικό πλήκτρο ελέγχου, ενώ δεξιά και αριστερά του υπάρχουν δυο ακόμα capacitive πλήκτρα που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του Android 4.4.2. Η οθόνη του Galaxy S4 είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του, με τη Samsung για πρώτη φορά να μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε τα προτερήματα της τεχνολογίας Super AMOLED σε ανάλυση Full HD. Η φωτεινότητα είναι αρκετά υψηλή με το S5 να τα καταφέρνει πολύ καλά ακόμα και κάτω από έντονο ηλιακό φως. Κύριο χαρακτηριστικό της οθόνης είναι το απολαυστικό μαύρο, το οποίο σε συνδυασμό με την υψηλή ανάλυση αλλά και τα διάφορα χρωματικά mode που μπορεί να επιλέξει ο κάτοχος της συσκευής, συνθέτουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά όχι ιδιαίτερα διαφορετικό από αυτό του S4.

Samsung Galaxy S5 Image 3

Μπροστά από το Full HD Super AMOLED panel υπάρχει γυαλί τύπου Gorilla Glass 3, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνεται και το capacitive στρώμα αφής, το οποίο είναι βελτιωμένο, ώστε να μπορεί να αντιληφθεί κινήσεις και χωρίς να ακουμπάμε πάνω στην οθόνη. Στο σημείο αυτό πρέπει να κάνουμε μια αναφορά στο κεντρικό πλήκτρο ελέγχου, το  οποίο λειτουργεί ταυτόχρονα και σαν αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Δανειζόμενη την ιδέα από την Apple, η Samsung φέρνει τη δική της πρόταση για αυξημένη ασφάλεια, μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με παραδοσιακό τρόπο σάρωσης. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να σύρουμε το δάχτυλό μας πάνω από το πλήκτρο για να γίνει η σάρωση και ανάγνωση, διαδικασία που ούτε ιδιαίτερα βολική είναι ούτε πάντα επιτυχημένη. Σίγουρα το γεγονός ότι ο σαρωτής είναι πάνω στο πλήκτρο βολεύει περισσότερο σε σχέση με το που τον είχε βάλει η HTC στο One Max, όμως όταν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει το iPhone 5S που αναγνωρίζει το αποτύπωμα με το άγγιγμα του δαχτύλου, ζητάει περισσότερα από αυτά που προσφέρει το S5. Η χρησιμότητα του ασαρωτή προς το παρόν περιορίζεται στη διαδικασία κλειδώματος της συσκευής αλλά και σε αγορές από το PayPal, στο μέλλον όμως η Samsung αναμένεται να προσθέσει και άλλες συνεργαζόμενες λειτουργίες.

Samsung Galaxy S5 Image 1

Πηγαίνοντας στα ενδότερα και συγκεκριμένα στο hardware, η Samsung αξιοποίησε ό,τι καλύτερο υπήρχε τη περίοδο που ανακοινώθηκε η συσκευή, ενσωματώνοντας το Snapdragon 801 SoC, χρονισμένο στην υψηλότερη συχνότητα που θα μπορούσε, τα 2.5Ghz. Πρόκειται για μια βελτιωμένη έκδοση του Snapdragon 800 (που φοράει το Note III), με τη σημαντικότερη διαφορά πέρα από την αύξηση συχνότητας της CPU να είναι η σημαντικά υψηλότερη συχνότητα της GPU. Κάτι νέο που φέρνει ο επεξεργαστής είναι ένα νέο mode υπερ-χαμηλής κατανάλωσης, το οποίο ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει. Στη περίπτωση αυτή κλείνουν σχεδόν τα πάντα, το περιβάλλον λειτουργίας αλλάζει σε ένα υπεραπλουστευμένο που επιτρέπει πρακτικά μόνο κλήσεις και μηνύματα και κάποιες ακόμα λειτουργίες, αλλά το κέρδος είναι η αυξημένη διάρκεια λειτουργίας. Πρόκειται για μια λειτουργία που έχει νόημα στη περίπτωση που η μπαταρία φτάσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και ενώ η πρόσβαση σε φορτιστή είναι αδύνατη. Στον τομέα της μνήμης η Samsung δεν ακολούθησε το δρόμο του Note III και επέλεξε 2GB μνήμης, τα οποία ωστόσο είναι υπεραρκετά, ειδικά από τη στιγμή που το λειτουργικό είναι η νεώτερη έκδοση 4.2.2, η οποία κάνει πολυ καλύτερη διαχείριση της μνήμης. Γενικότερα, το S5 είναι μια ταχύτατη συσκευή, τόσο όσον αφορά στη καθημερινότητα όσο και βάσει αποτελεσμάτων των benchmarks, με την απόδοση σε περιβάλλον 3D να είναι πραγματικά κορυφαία. Από πλευράς αυτονομίας τώρα, η μπαταρία που διαθέτει το Galaxy S5 βοηθάει ώστε η συσκευή να μπορεί να φτάσει ακόμα και 1.5 μέρα πλήρους χρήσης, όμως υπήρξαν μέρες που χρειάστηκε να το φορτίσουμε ακόμα και πριν ολοκληρωθεί μια μέρα, έχοντας βέβαια σε συνεχή σύνδεση το Gear 2 Neo και το WiFi.

Samsung Galaxy S5 Image 9

Όσον αφορά στο interface, η Samsung για ακόμα μια φορά χρησιμοποιεί το Touch Wiz UI και όχι κάποιο που να μοιάζει περισσότερο στο stock Android όπως πολλές φήμες ανέφεραν πριν τη κυκλοφορία του Galaxy S5. Το interface τρέχει χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και άνευ κολλημάτων ή καθυστερήσεων. Σε επίπεδο λειτουργιών, έχουμε όλα όσα μας είχε δώσει το Galaxy S4 με κάποιες μικρές αλλαγές στο χειρισμό και αρκετές προσθήκες. Τα δυο από τα τρια βασικά πλήκτρα ελέγχου, Home και multitasking, έχουν και δεύτερες λειτουργίες όταν τα κρατάμε πατημένα για 1-2 δευτερόλεπτα. Το multitasking εμφανίζει λειτουργίες παραμετροποίησεις των κεντρικών οθονών, ενώ το Home εμφανίζει το Google Now multitasking οθόνη με τις ανοιχτές εφαρμογές και μας δίνει τη δυνατότητα να τις κλείσουμε όλες με το πάτημα ενός πλήκτρου. Με διπλό κλικ πάλι, ενεργοποιείται το S Voice. Η λειτουργία πραγματικού multitasking με δυνατότητα ταυτόχρονης εκτέλεσης δυο εφαρμογών ενεργοποιείται μέσα από το drop down μενού, με τις διαθέσιμες εφαρμογές να είναι πολλές και να μπορούν να αυξηθούν ακόμα περισσότερο.
Η λειτουργία είναι η γνωστή που έχουμε δει και σε άλλα Samsung smartphone και tablet, όπου στα αριστερά της οθόνης εμφανίζεται μια μπάρα με τις εφαρμογές που επιτρέπει το λειτουργικό να τρέχουν ταυτόχρονα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει το Air View, όπου μπορούμε, χωρίς να ακουμπάμε το δάχτυλο πάνω στην οθόνη, να πραγματοποιούμε συγκεκριμένες λειτουργίες. Φυσικά, λειτουργίες όπως αυτή που επιτρέπει στο video player να παίζει σε παράθυρο όπου θέλουμε στην κεντρική οθόνη και που είχαμε δει για πρώτη φορά στο Galaxy S III, υπάρχει και εδώ. Ακόμα, υπάρχει το Smart Stay που επιτρέπει στη συσκευή να διατηρεί την οθόνη σε λειτουργία όσο η κάμερα αντιλαμβάνεται ότι την κοιτάζουμε, το Smart Pause, που σταματάει την αναπαραγωγή ενός βίντεο όταν δε κοιτάζουμε την οθόνη, έχουμε και νέα χαρακτηριστικά, αλλά αφαιρέθηκε τόσο το Smart Scroll όσο και το Air Gesture. Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι το Toolbox, το οποίο μόλις ενεργοποιηθεί, εμφανίζει ένα μικρό floating εικονίδιο πάνω από το περιβάλλον εργασίας. Πατώντας το, εμφανίζονται πέντε εφαρμογές που μπορεί κάποιος να εκκινήσει άμεσα, και τις οποίες ο χρήστης μπορεί να αλλάξει κατά βούληση.

Samsung Galaxy S5 Image 6

Πηγαίνοντας στη φωτογραφική μηχανή, η Samsung έχει αλλάξει σημαντικά το interface, κάνοντας περισσότερο απλό στη χρήση. Πλέον, πέρα από το αυτόματο, έχουμε μόνο πέντε mode φωτογράφισης ακόμα, το Beauty Face που αυτόματα αντιλαμβάνεται την ύπαρξη προσώπου και εφαρμόζει μια σειρά από φίλτρα για να βγει το πρόσωπο όσο καλύτερα γίνεται, το Shot & More που ουσιαστικά είναι το Drama mode με άλλο όνομα και επιτρέπει στην κάμερα να τραβάει πολλά καρέ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενός κινούμενου αντικειμένου και στη συνέχεια να τα συνθέτει σε μια φωτογραφία, δημιουργώντας έτσι ένα αποτέλεσμα που ξεκάθαρα απεικονίζει τη κίνηση. Φυσικά έχουμε λειτουργία για πανοραμικές λήψεις, αλλά και την αγαπημένη δυνατότητα για dual shot, όπου χρησιμοποιούνται και οι δυο κάμερες στην ίδια φωτογραφία. Μια νέα λειτουργία είναι το virtual tour, η οποία δίνει οδηγίες στο χρήστη για να αρχίσει να βγάζει φωτογραφίες και τον καθοδηγεί στο χώρο, με το αποτέλεσμα να είναι πρακτικά ένα video με φωτογραφίες, το οποίο δίνει ένα αποτέλεσμα σαν αυτό του Google Street view, χωρίς όμως ο χρήστης να μπορεί να κινηθεί ελεύθερα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει δυνατότητα για download επιπλέον mode, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι τα sequence shot, animated photo, surround shot, sports shot και sound and shot, λειτουργίες που υπήρχαν στο S4 προεγκατεστημένες. Το γιατί η Samsung αποφάσισε να τις έχει διαθέσιμες για download αλλά όχι εξ αρχής, είναι άγνωστο. Όσον αφορά στο ίδιο το interface, έχουμε τη λειτουργία HDR πάντα διαθέσιμη με το πάτημα ενός soft button, ενώ ένα δεύτερο ενεργοποιεί μια νέα λειτουργία, αυτή του Selective focus. Πρακτικά, η κάμερα λαμβάνει μια κανονική φωτογραφία αλλά στη συνέχεια ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αν θα έχει εστίαση είτε κοντά, είτε μακριά, είτε σε όλο το χώρο. Πρόκειται για μια δυνατότητα αντίστοιχη με αυτή του HTC One (m8), μόνο που εδώ η Samsung το πετυχαίνει χωρίς να χρειάζεται δυο κάμερες. Τέλος, έχουμε και ένα μενού με επιπλέον ρυθμίσεις, όπως επιλογή ανάλυσης φωτογραφιών και βίντεο, ISO, σταθερροποίηση εικόνας, ταχύτητα fps στο video, έκθεση και αρκετά ακόμα. Όμως δεν υπάρχει καθόλου χειροκίνητη ρύθμιση λήψης φωτογραφιών αντίστοιχη με αυτή που προσφέρουν τα Lumia 925 και Lumia 1020. Από πλευράς ποιότητας, η Samsung τα έχει καταφέρει εξαιρετικά με το αποτέλεσμα του συνδυασμού αισθητήρα/φακού να είναι από τα καλύτερα σε smartphone. Καθαρές εικόνες χωρίς πολύ θόρυβο τη μέρα, λήψεις που μπορού να χρησιμοποιηθούν σχετικά εύκολα το βράδυ και πολύ καλό βίντεο, τόσο Full HD όσο και 4K!

Samsung Galaxy S5 Image 4

Αφήνοντας τη κάμερα στην άκρη, ερχόμαστε για να δούμε το ανανεωμένο S Health, ένα app που σε συνδυασμό με το hardware κάνει ακόμα καλύτερη τη διαχείριση και παρακολούθηση της υγείας του κατόχου του S5. Το S Health θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε όσους φροντίζουν για τη σωματική τους κατάσταση, αξιοποιώντας μια σειρά από αισθητήρες που περιλαμβάνει η συσκευή και συγκεκριμένα τον αισθητήρα που μετράει τα βήματά μας και τη δυνατότητα μέτρησης των παλμών. Δυστυχώς η Samsung αφαίρεσε το θερμόμετρο και τον αισθητήρα υγρασίας, όμως η προθήκη της λειτουργίας μέτρησης παλμών ισορροπεί την κατάσταση. Ο χρήστης βάζει το δάχτυλό του κάτω από τη κάμερα και δίπλα στο flash και περιμένει από τη συσκευή να πάρει τη μέτρηση, αρκεί να είναι ακίνητος και να μη μιλάει. Τα αποτελέσματα καταγράφονται και είναι πάντα διαθέσιμα στο κάτοχο της συσκευής. Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, το S Health μπορεί να μετρήσει τα επίπεδα στρες του χρήστη, εμφανίζοντας το αποτέλεσμα πάνω σε μια μπάρα με άκρα low/high. Επιπλέον, σε συνεργασία με κάποιο από τα δυο νέα smartwatch της εταιρείας, είναι δυνατό για το χρήστη να παρακολουθήσει και τα επίπεδα ύπνου που κάνει. Ακόμα, μέσα από το S Health μπορούμε να παρακολουθούμε τη λήψη και κατανάλωση θερμίδων, εισάγοντας σχετικές πληροφορίες για τις επιπλέον ασκήσεις που κάνουμε κάθε μέρα αλλά και για τα γεύματα που καταναλώνουμε. Η εισαγωγή γίνεται επιλέγοντας τις σχετικές πληροφορίες μέσα από μια τεράστια διαθέσιμη λίστα, με το S Health να διατηρεί τα απαραίτητα στατιστικά, ώστε ο χρήστης να έχει μια πλήρη θερμιδομετρική εικόνα. Και εδώ, όπως συμβαίνει με το app της κάμερας, υπάρχει δυνατότητα για download επιπλέον λειτουργιών όπως το lark activity tracker, το runkeeper και το workout trainer. 

Samsung Galaxy S5 Image 5

Φτάνοντας στο τέλος της παρουσίασής μας, αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το Galaxy S4 είναι μια πραγματικά εντυπωσιακή συσκευή. Η Samsung δεν έκανε κάποιο άλμα στο τομέα του hardware και ακολούθησε τις τάσεις της εποχής. Βασίστηκε στη σχεδίαση των Galaxy S4/Galaxy Note III. Έδωσε ακόμα περισσότερες δυνατότητες όσον αφορά στο τομέα της παρακολούθησης της υγείας, βελτίωσε τη κάμερα και ελάφρυνε το UI. Η Samsung δε θέλησε να εντυπωσιάσει, αλλά να κάνει ένα, μικρό αυτή τη φορά, βήμα στο μονομάτι της εξέλιξης της σειράς S. Οι κάτοχοι του S4 έχουν πολύ λίγους λόγους να αναβαθμίσουν, οι κάτοχοι Note III ακόμα λιγότερους.



Με επίσημη τιμή που ξαυτή τη στιγμή βρίσκεται στα €699 και δυνατότητα αγοράς ακόμα και με κάτι περισσότερο από €500, τα χρήματα που ζητάει είναι αρκετά όταν με €200 λιγότερα κάποιος παίρνει το S4 ή με €100 το Note III (πάντα μιλώντας για αγορά από μη επίσημους μεταπωλητές). Και δεν είναι μόνο εσωτερικός ο ανταγωνισμός, αφού συσκευές όπως το υπάρχον LG G2 αλλά και το επερχόμενο LG G3 ζητούν λιγότερα χρήματα. Φυσικά, υπάρχουν και άλλα όπως το μεταλλικό HTC One για όσους αναζητούν ποιότητα υλικών ή το εξαιρετικό Xperia Z2 που είναι επίσης αδιάβροχο αλλά έχει μεγαλύτερη μπαταρία, περισσότερη μνήμη και μεγαλύτερης ανάλυσης κάμερα. Το Galaxy S5 είναι αν μη τι άλλο το καλύτερο smartphone της εταιρείας, απλά δεν μπορεί να μας εντυπωσιάσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει πολλές δυνατότητες.


 

9

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
8 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Sifs
    • Άλλη μια ''αδιάφορη'' αναβάθμιση του S4, που όπως γράφει και ο ποιητής προς το τέλος της κριτικής, δεν υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να το προμηθευτείς.Επίσης, η εφαρμογή των καρδιακών παλμών παντελώς άχρηστη καινοτομία και η τιμή του κάπως τσιμπημένη σε σχέση με αυτά που προσφέρει.Η οθόνη εξαιρετική, όπως σε κάθε S ή Note άλλωστε και η σχεδίαση αντιγράφει το κλασσικό μοντέλο της Samsung.Κατ' εμέ, το ωραιότερο της Samsung είναι το Note 3, το οποίο είναι τεχνολογικό επίτευγμα της εποχής.

      Και κάτι άλλο:''Nα ψυχομαχείς,να πεθαίνεις,την βγάζεις και δεν την βγάζεις,να σου 'χει κοπεί το δάκτυλο και να σου ζητά δακτυλικό αποτύπωμα...-_-''

    • T_K_L_L_LUIGI
    • 8 σαν συσκευή 1 σαν value for money από την στιγμή που βρίσκεις με 350 ευρώ το s4,πραγματικά δεν αξίζει σε σχέση με το s4.

    • spyrousman
    • Συμφωνώ Ηλία.

      'Οποιος έχει το s4, δεν αξίζει να αγοράσει το s5.

      Kαι καλό είναι να κοιτάζουμε και άλλες μάρκες και να ψαχνόμαστε γενικότερα.

      Υ.Σ.

      Πολύ καλό review!

    • Gamer-cy
    • Πολύ καλή παρουσίαση μπράβο , καλό smartphone αλλα σε δυο μηνες η Samsung κατα πασα πιθανότητα θα βγάλει το s5 prime, τελείως το ακυρώνει , το s5 στα καταστήματα τωρα κοστίζει 700 ευρω ,το prime με καλύτερα υλικά κατασκευής ποσα sammy??

*