Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Samsung Gear VR: Βελτιώσεις στον browser

Μετά το πρόσφατο update της Samsung για το Gear VR της, η περιήγηση στο διαδίκτυο έγινε πιο εύκολη. Η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν η υποστήριξη WebVR 1.0, που αν και ακόμα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο φαίνεται να έχει προοπτικές, καθώς υπεύθυνες για την ανάπτυξή του είναι η Google και η Mozilla. Το κυριότερο χαρακτηριστικό είναι ότι σας επιτρέπει να δείτε 3D εικόνες, καθώς και streaming VR στη συσκευή σας. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε όποια εικόνα θέλετε για φόντο, με δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών.



Η Samsung θέλει να εμπλουτίσει περισσότερο τις λειτουργίες του Gear VR για να είναι πιο εύκολη η χρήση του, με φωνητικό έλεγχο και πληκτρολόγιο επί της οθόνης, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε 11 διαφορετικές γλώσσες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*