Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Νοέμβριο η διάθεση του Samsung Gear VR στα καταστήματα

Το Gear VR headset (consumer version) της Samsung αναμένεται να διατεθεί στα καταστήματα -σε όλες τις αγορές του πλανήτη- τον ερχόμενο Νοέμβριο με τιμή στα $99 (περίπου 88€ με την τωρινή ισοτιμία). Θα είναι συμβατό με όλα τα τελευταία smartphones της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Note 5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, και Galaxy S6 Edge Plus. Είναι επίσης ελαφρύτερο (κατά 22%) από το προηγούμενο μοντέλο (dev kit) και διαθέτει ανασχεδιασμένο touchpad, σύμφωνα με τον CEO και πρόεδρο του IT & Mobile Division της κορεατικής εταιρείας, JK Shin. Ο διευθύνων σύμβουλος της Oculus Brendan Iribe πρόσθεσε ότι «μαζί με τη Samsung, έχουμε επαναπροσδιορίσει την εικονική πραγματικότητα και δημιουργήσαμε την καλύτερη εμπειρία για φορητές συσκευές που υπάρχει μέχρι σήμερα».

Τέλος, ο Peter Koo της Samsung επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια του Oculus Connect event ότι το νέο μοντέλο του Gear VR θα κυκλοφορήσει αρχικά στις 27 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ και λίγο αργότερα θα ακολουθήσει η διάθεση του και στις υπόλοιπες αγορές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*