Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το επόμενο Galaxy Unpacked event της Samsung

*
Η Samsung ανακοίνωσε την ημερομηνία του Galaxy Unpacked event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου. Η ιδιαιτερότητα αυτού του event, είναι πως για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, θα γίνει με παρουσία κόσμου. Θα λάβει χώρα στο Masonic Auditorium του San Francisco και ενώ η Samsung δεν έχει αναφέρει συγκεκριμένα τι θα ανακοινωθεί κατά την διάρκεια του event, είμαστε σχεδόν σίγουροι πως θα δούμε την σειρά Galaxy S23.

Η εταιρεία επιστρέφει πίσω στην πολιτική της κράτησης των preorders για όσους ανυπομονούν να αγοράσουν την συσκευή πριν καλά καλά μάθουν για αυτήν. Αν κάνετε κράτηση, θα λάβετε $50 πιστωτικό στο Samsung Store αν προπαραγγείλετε μια συσκευή και $100 πιστωτικό αν προπαραγγείλετε δύο συσκευές. Φυσικά, η κράτηση δεν είναι προαπαιτούμενη για να μπορέσετε να παραγγείλετε κάποια από τις - ακυκλοφόρητες ακόμη – συσκευές, οπότε μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να το κάνετε.


Το event θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023, στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Αν οι φήμες για τις επερχόμενες συσκευές της σειράς S23 βγούν αληθινές, τότε αναμένουμε πολύ ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις στις κάμερες, όπως το ντεμπούτο φακού 200 megapixels στο μοντέλο Ultra.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*