Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Microsoft Surface Studio 2+

*
Η Microsoft ανακοίνωσε το Microsoft Surface Studio 2+, τον διάδοχο του Surface Studio 2. Το επερχόμενο μοντέλο φαίνεται να είναι πολύ πιο γρήγορο από τον προκάτοχό του, χάρη στον επεξεργαστή H35 11ης γενιάς από την Intel και την NVIDIA GeForce RTX 3060.

Η οθόνη παραμένει ίδια, 28 ιντσών με τεχνολογία PixelSense, βάση η οποία μπορεί να προσαρμοστεί σε ύψος και να «ξαπλώσει» στο γραφείο, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δεν υπάρχει κάποια εξωτερική αλλαγή στο design. Η συσκευή θα υποστηρίζει USB-C ports με Thunderbolt 4 και Dolby Vision HDR.


Η Microsoft ισχυρίζεται πως ο επεξεργαστής Intel Core i7-11370H που θα έρχεται με το Surface Studio 2+, θα κάνει την συσκευή 50% πιο γρήγορη από το μοντέλο του 2017. Η RTX 3060 από την άλλη, είναι δύο φορές πιο γρήγορη από την GTX 1060 που υπήρχε στο Surface Studio 2. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του θα είναι 32GB DDR4 RAM και 1TB SSD. Δυστυχώς, δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης με δεύτερο δίσκο. Η τιμή του είναι $4200. Η έκδοση που θα έρχεται μαζί με πληκτρολόγιο, ποντίκι και το Surface Pen της Microsoft θα κοστίζει $300 περισσότερα.

Οι προπαραγγελίες για το Microsoft Surface Studio 2+ έχουν ξεκινήσει, με την διαθεσιμότητα της συσκευής να αναμένεται για τις 25 Οκτωβρίου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*