Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλυπτήρια για τα Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2

*
Σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα νέα smartwatches της Apple

Apple Watch Series 9


Κατά τη διάρκεια του Wonderlust event ανακοινώθηκε το Apple Watch Series 9 με το νέο σύστημα S9 (SiP) που έχει 60% περισσότερα από τη σειρά S8. Επίσης έχει κατά 30% ταχύτερη GPU και νέοα NPU τεσσάρων πυρήνων. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε ταχύτερα animations και υποστηρίζεται ότι η μπαταρία της συσκευής θα διαρκεί 18 ώρες.

Ακόμα, το S9 SiP επιτρέπει την επεξεργασία των αιτημάτων της Siri στη συσκευή, πράγμα που σημαίνει πολύ πιο γρήγορα αποτελέσματα, καθώς δεν πηγαίνουν στο cloud και πίσω. Η Apple υπόσχεται επίσης 25% πιο ακριβή φωνητική υπαγόρευση. Η Siri μπορεί επίσης πλέον να έχει πρόσβαση στα δεδομένα της Υγείας σας, διευκολύνοντας περισσότερο από ποτέ τον έλεγχο των βασικών μετρήσεων σας.



Το Double Tap είναι ένα από τα καλύτερα νέα χαρακτηριστικά της σειράς 9. Πρόκειται για ένα νέο pinch gesture, όπου θα χρησιμοποιείτε αντίχειρα και τον δείκτη σας παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας του Apple Vision Pro. Λειτουργεί ανιχνεύοντας αλλαγές στη ροή του αίματος και την κίνηση του καρπού σας μέσω του επιταχυνσιόμετρου και των αισθητήρων του γυροσκόπιου. Το Double Tap σάς επιτρέπει να αναπαράγετε/ διακόπτετε τη ροή μουσικής, να αναβάλλετε ξυπνητήρια, να κάνετε κύλιση στα widget, να λαμβάνετε ή να τερματίζετε κλήσεις.

Το Apple Watch Series 9 έρχεται σε μεγέθη 41mm και 45mm με μέγιστη φωτεινότητα 2000 nits, που πέφτει στο 1 nit αν δεν θέλετε να τυφλωθείτε μέσα στο σκοτάδι.



Το Watch 9 θα διαθέτει το νέο UWB chip που προσφέρει βελτιωμένη παρακολούθηση της τοποθεσίας σας. Μπορείτε ακόμα να εντοπίσετε και να κάνετε ping στο iPhone σας με ακόμα καλύτερη ακρίβεια. Επίσης είναι βελτιωμένη η συνεργασία με τα ηχεία HomePod. Η συσκευή θα τρέχει το WatchOS 10 και ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από αλουμίνιο και ανοξείδωτο χάλυβα.


Apple Watch Ultra 2

Το Apple Watch Ultra 2 χρησιμοποιεί επίσης το νέο Apple S9 SiP, προσφέρει τα Double Tap gesture controls αλλά και το UWB chip για βελτιωμένη παρακολούθηση της τοποθεσίας. Ο σκελετός του έχει μέγεθος 49mm και η 1,92'' LTPO OLED οθόνη του υποστηρίζει φωτεινότητα 3.000 nits.



Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται σε 36 ώρες όπως και του προκατόχου του, αλλά τώρα μπορεί να επεκταθεί σε 72 ώρες χάρη στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης. Το Watch Ultra 2 έχει ένα Modular Ultra watch face που παρέχει στους χρήστες ακόμα περισσότερες πληροφορίες χρησιμοποιώντας έως και το εξωτερικό άκρο της οθόνης. Η νυχτερινή λειτουργία μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τον αισθητήρα φωτός περιβάλλοντος για αυτόματη ενεργοποίηση.

Apple Watch 9 and Watch Ultra 2 announced with brighter screens, Double Tap and all-day battery life

Το WatchOS 10 καλύπτει τα πάντα από πλευράς λογισμικού και μπορείτε πλέον να συνδέσετε ακόμα και περιφερειακά ποδηλασίας όπως πεντάλ μετρητή ισχύος μέσω Bluetooth για ακριβή αποτελέσματα.

Τα λουράκια του θα γίνουν διαθέσιμα σε χρωματισμούς Alpine Loop (blue, indigo, olive), Trail Loop (orange/beige, green/gray, blue/black) και Ocean Band (blue, orange). 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*