Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό είναι το πρώτο laptop της Lenovo με διάφανη οθόνη (εικόνα)

*
Ο γνωστός leaker Evan Blass έφερε στη δημοσιότητα μία εικόνα του νέου φορητού υπολογιστή της Lenovo που έρχεται με διάφανη οθόνη και θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress. Στην εικόνα βλέπουμε δύο laptops, το ένα πίσω από το άλλο.

Η διάφανη οθόνη του μπροστινού που είναι κλειστή επιτρέπει να δούμε από πίσω ακριβώς τι υπάρχει, ενώ στο δεύτερο είναι ξεκάθαρη η εικόνα των Windows που παρουσιάζει, αλλά και πάλι μπορεί κανείς να ελέγξει τι βρίσκεται πίσω.


Το concept των διάφανων οθονών υπάρχει εδώ και καιρό, αλλά πλέον φαίνεται πιο κοντά από ποτέ να φτάσει στην υλοποίηση. Στη CES υπήρχαν σχετικές προτάσεις από εταιρείες όπως οι LG και Samsung, ενώ η Lenovo αναμένεται να δείξει περισσότερα στην έκθεση της Βαρκελώνης την επόμενη εβδομάδα.

Βέβαια, η εμπορική διάθεση ενός τέτοιου προϊόντος ίσως να είναι ακόμη μακριά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*